Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hsaid , hsaid Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.153
Cevap
1.211
Favori
3.555.959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupon geldı urun yok sımdıde escmarkt fıyatı yükselti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.726 liraya silver sipariş verdim...En kötü aldığım fiyata satarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

3000/333 tl inrdirim çeki ile iphone 7+3 adet mesir macunu (460grx3) 2698 tl ye geliyor kaçırmayın

mesır macunu ne ya :))

yeminle yerlere yattım gülmekten :)
  • Arkadaşlar gsm dünyası denen satıcından alan varmı? 333 tl kampanyası ile telefon almak istiyorum.
    www.n11.com
    gsm-dunyasi - n11.com
    http://www.n11.com/magaza/gsm-dunyasi

İP 7 32 gb alacağım ancak renk seçenekleri seçmeme rağmen benim istediğim rengi göndermezlermi emin olamadım, linkte ilk çıkan rose gold ben ekrandan goldu seçiyorum gold olarak sepete atıyor.

Alan olduysa bilgi rica ediyorum, ona göre ödeme geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Kupon geldı urun yok sımdıde escmarkt fıyatı yükselti

kargo tarihide 2 aralık dikkat etmekte fayda var . herkesin bekleyebilecegi bir süre degil.
  • Şuan 3059 ₺ ama 25 kasım dıyor kargo

• Monster1912 kullanıcısına yanıt
    gsm dünyası adlı mağaza Kayserili Sar elektronik'e aitmiş. Bilindik bir toptancı olduğu yazılmış diğer başlıkta.
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Buna hiç dikkat etmemiştim hocam sağolasın. Şu an zaten satışa kapalı görünüyor.

Edit: Pardon satış varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kicker -- 11 Kasım 2016; 13:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-32-gb-P140890072
    Bu 2 sene apple garantili değil mi arkadaslar? Siyah olsa kullanacaktım ama şimdi bunu satıp kendime aldığımın maliyetini düşürmem lazım

Hocam valla bayan felan diyorlar da rose gold olanı için bence alakası yok bende gümüş iphone 7 kullanıyorum bana göre en güzel iphone 7 rengi biri gümüş diğeri ise rose gold olan .

7 nin gümüş olanı da 6 serisi gibi değil 6 serisinde beyazımsı bir renk ve kasa var
    7 gümüşte ise daha çok Gold rengi andıran çok tatlı bir gümüş renk zaten loş ışıkta da gümüş değil gold gibi duruyor ve resmî kıyafetle kusursuz uyum sağlıyor.

Rose gold ise bir arkadaşta gördüm valla içim gitti çok çok hoş bir renk böyle açık ciyaklayan bir pembe değil loş bir pembe bence erkeklerde çok rahat kullanır ve özelikle de ortamlardaki bayanların
    Daha çok ilgisini çeker ,erkekte de resmî kıyafetle nasıl olur bilemiyorum ama diğer türlü çok spor duruyor rose gold.hem anten çizgileri de çok belli oluyor cihaz ateş ediyor ben iphone 7 yim diye.şahsen ben alacak olsam gold yerine rose gold tercih ederdim.

Ben mat siyahı çok beğendim, 6 seride silver kullandım ama artık siyaha geçtim. Bunu rahat satarım diye aldım, rose goldu erkek kullanıcılar tercih etmeyebilir diye.

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz ama siyah olanında şöyle uzaktan bakınca gm discovery ,t50 gibi felan duruyor tabi dediğim gibi zevk meselesi ben iphone da siyah model tercih etmem

• 3000₺ olmasını beklıyorum esc de hemen alacam

Hocam esc marketin soru cevap kısmına herkes yazmış biz de yazarsak beklediğimizi belki baskıdan dolayı sabahki kampanya tekrarlanabilir. Fiyatı neden sürekli değiştiriyorsunuz 3000 olursa alacağım yazdım ben. sizleri de beklerim.

• 2650 yi son anda kaçırdım alırken sepetten düştü. Son 2 üründü zaten gördüğümde. 2720 ye aldım dayanamadım. Daha aşağı çekerse de hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Hocam esc marketin soru cevap kısmına herkes yazmış biz de yazarsak beklediğimizi belki baskıdan dolayı sabahki kampanya tekrarlanabilir. Fiyatı neden sürekli değiştiriyorsunuz 3000 olursa alacağım yazdım ben. sizleri de beklerim.

Ben 2 kere yazdım ama Ada'm cevap veremiyor sabah 11 de kı fıyatla 100₺ fark var şuan 3000 E deşmesini beklıyorum sureklı sayfa yenılıyorum çünkü dolar uçtu yurtdışından almak dok fark ettırmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

3000/333 tl inrdirim çeki ile iphone 7+3 adet mesir macunu (460grx3) 2698 tl ye geliyor kaçırmayın

mesır macunu ne ya :))

yeminle yerlere yattım gülmekten :)

3000 tl doldurmak için ıvır zıvır işte

Benim yazdığımı adam cevaplamış n11 kampanya belirliyor sayıyı belirliyor demiş. İndirim kendi elimizde değil demiş.

• Arkadaşlar gsm dünyası n11 den bende 1 gold iphone 7 32 gb aldım apple garantili, 2600 TL ye geldi, en geç kargo tarihi 14 kasım yazıyor, inşallah sorun yaşamayız, bu satıcıdan başka alan arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Benim yazdığımı adam cevaplamış n11 kampanya belirliyor sayıyı belirliyor demiş. İndirim kendi elimizde değil demiş.

3 tane mesaj attım cvp yok gece 11 E kadar beklerim stok bıtmez sonuçta acele etmeyın madem satış yapmak ıstıyorlar çekerler fıyatı düşmezse gece alırım da n11 bonus ne ıse yarayacak barı normal bonus verseydı

• 3000 e 333 kullanarak black kalmayinca gold aldim, 2 dk sonra stoga black girince iptal ettim black almak icin. Gel gelelim kartta bekleyen provizyonda 2700 lira duruyor kalan limit 2300. 50 60 lira fazlada olsa vermeye raziyken gitti alamiyacagiz cihazi. Parayi karta neden aninda iade etmez anlamsiz zaten

• Adamlar kargo süresini uzattı. En geç ayın 14üydü, 21 diye değiştirdiler şimdi de 29 kasım yazıyor. Telefonu almak için 18 gün mü bekleyeceğiz. Hay böylesi işin..Ellerinde olmayan ürün için stok açıyorlar anlaşılan.
  • arkadaşlar bu 3000 e 300 kampanyası bitti mi ben bulamadım
    www.n11.com
    Tık Hızında Kupon Kampanyası n11.com’da!
    http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_tik-hizinda-indirim
    burdan mı almıştınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinho123 -- 11 Kasım 2016; 18:54:42 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.