Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.153
Cevap
1.211
Favori
3.555.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @bdullah

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-plus-128-gb-cep-telefonu-P138621844

4189 - 500(3500/1000 kuponu) - 100(bonus) ile 3589'a alacağım. Satıcı bir ara fiyatı artırsada şuan en düşük fiyatta.

İşin kötü tarafı son 24 saatte 10.241 kişi ürüne bakmış. 3500/1000 çek alan 300 yada 500 kişi vardı. Bu 300/500 kişi ne alacak. Çok hızlı bitecektir.

İyi fırsat yakalamışsınız hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

quote:

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-plus-128-gb-cep-telefonu-P138621844

4189 - 500(3500/1000 kuponu) - 100(bonus) ile 3589'a alacağım. Satıcı bir ara fiyatı artırsada şuan en düşük fiyatta.

İşin kötü tarafı son 24 saatte 10.241 kişi ürüne bakmış. 3500/1000 çek alan 300 yada 500 kişi vardı. Bu 300/500 kişi ne alacak. Çok hızlı bitecektir.

500 tl lik bir kupon olmamıştı sanki, yanlış mıyım?

26/10 da gelmişti.

n11 konusundan :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121368116

300 adet vardı. 2-3 saatte bitmişti yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 10 Kasım 2016; 10:31:9 >

• @bdullah kullanıcısına yanıt
    satılan kuponlardan bahsetmişsiniz, anladım ancak çok riskli hocam sizinki, cesaretinizden ötürü kutlarım. Fiyatlar yükselmez de karlı çıkarsınız umarım.
  • 500 tl ye satılan 1000 tl lik kupondan bende aldım. Fakat altlimit olduğunu daha sonra öğrendim. O fiyata da alacak bütçem olmadığı için I phone 7 plus alıp satacağım.
  • Hepsiburada da silver model 2999. 50tl de chip para var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu gece N11 üzerinden iphone 7 veya iphone 7 plus alacaklar varsa bana pm atsınlar. üretim tarihi hakkında bir firmadan bilgi alabiliyorum. istedigimiz üretim tarihli cihazları alabilecegiz. ben 42 ve sonrasını tercih ettigimizi söyledim. cuma veya cumartesi günü ellerine stok girişi yapılcakmış. istedigimiz tarihli cihazları kontrol edip bize göndercekler. Benim gibi üretim tarihine takılan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz. yardımcı olmaya çalışırım.
  • alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihinden dolayı ne fark ediyor. Hangi firma ile irtibat halindesiniz.
  • Şimdi arkadaşlar bu 3000/300 kuponunu 7 plus için kullanabilirmiyi sanırım sitede 3665 tl

• Dağıtılan kuponlar ıphone da gecerlı olacak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

İyi fırsat yakalamışsınız hocam

Tukenmis gozukuyor su anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Üretim tarihinden dolayı ne fark ediyor. Hangi firma ile irtibat halindesiniz.

forumdaki yazıları takip ettgme göre 42. üretm öncesinde bazı arkadaşlarımız magdur olmuşlar. 42 ve 43. üretimde sorun olmadıgını belirttiler. yinede şans işi tabiki. ondan dolayı üretim tarihi önemli hocam.

beymag ile iletişim halindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

arkadaşlar bu gece N11 üzerinden iphone 7 veya iphone 7 plus alacaklar varsa bana pm atsınlar. üretim tarihi hakkında bir firmadan bilgi alabiliyorum. istedigimiz üretim tarihli cihazları alabilecegiz. ben 42 ve sonrasını tercih ettigimizi söyledim. cuma veya cumartesi günü ellerine stok girişi yapılcakmış. istedigimiz tarihli cihazları kontrol edip bize göndercekler. Benim gibi üretim tarihine takılan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz. yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar bir çok forumdaşımız mesaj attı bu mesajımdan sonra. eğer olduda gözümden kaçan mesaj varsa kusura bakmayın. Son olarak gelişmeleride aktarıyım. kafasına yatan cidden almak isteyen varsa mesaj atarak iletişime geçsin.

Az önceki görüşmelerim sonrasında %90 herşey kesinleşmiş durumda gibi.

Bazı arkadaşlar stok olmadıgından görüşmemi istedi bende görüşmemi tamamladım.

Yarın ellerine yeni stok gelcekmiş. Stoğu yarın sabah 11 gibi benimle irtibata geçip girceklermiş.ilan ismi olarak ''ForumDonanım'' üyerine açılan özel ilan şeklinde yazı olcak. forumdan olmayan başka birisi cihazı alamayacak. stogu bizlere özel gireceklermiş.

eğer bu mağazadan telefon almak isteyen arkadaşlar varsa . İphone 7 mi 7 plus mı olcagını , kaç gb hafızası olcagını , hangi renk istedigini bana bildirirse . bende ona göre yarın stok açtıracagım.

İletişime geçebildigim mağaza: Beymag magazasıdır.

bazı arkadaşlar escmarket mağazası ile iletişime geçtiniz mi diye soruyor. onuda burdan cevaplayım. günlerce o mağaza ile iletişime geçmeye çalıştım. ancak bir türlü geçemedim. sordugum sorulara yanıt alamadım . bundan dolayıda o mağazadan vazgeçtim.

Beymag magazasını tercih sebebim sadece üretim tarihidir. başka bir sebepten degildir. bu tarihe takılmayan forumdaşlarım esc mağasından alabilirler.

En çok sorulan sorulardan bir digeri ise ;

N11 den aldıgımız telefonlar apple garantisinde olmasına rağmen iade hakkımızda var mı ?

cevap: İade hakkı sadece applestore dan alınan ürünler için geçerlidir. mağazalar böyle bir şeyi kabul etmiyorlar.

şimdiden yarın alışveriş yapcak tüm arkadaşlara hayırlı olsun diyorum :) inşallah güzel şeyler alabiliriz. herkese iyi akşamlar.

Mağazanın yorumları sıkıntılı hocam

• fensinn kullanıcısına yanıt
    bir çok alışverişi var hocam. ben daha önce ürün aldıgımda sıkıntı yaşamamıştım. oldukça büyük bir firma gibi anladıgım kadarıyla. kargo konusunda sıkıntılar olmuş sanırım. ben sadece istedigimiz üretimi alabilcegim için tercih ettim. iade hakkımız yok tek atış yaparak istedigimiz üretimi alalım bari :) yoksa esc ile çok iletişime geçmeye çalıştım. iletişim olsaydı onlardan alcaktım.
    beymagda ne kadar cihaz. Ben 00:00'da almayı düşünüyorum stok kalmazsa sıkıntı yaşamayalım. jetblack 128 gb cihazı 3469 liraya veriyor şuanda.
  • escmarket ten yazın iphone se bi kaç hafta öncede ip7 aldım. sorunsuzdu alcak olanlara öneririm. bu arada firma yetkililerinden belki okuyan olur burayı 2000-3000tl lik ürünün ücretsiz kargo ile gönderilmesi lazım. 5-6tl kargo ücreti alınması komik.o 5tl i fiyata ekleseniz bu kadar göze batmaz.
  • n11 escmarketten 3039 liraya iphone 7 32 gb rose gold aldım ben de bu gece. 222 kupon inidirimi ile 2817 lira ödedim. 10 gün içinde de 100 lira bonus yüklenecek. bonusflaş kullananlara 100 diğer bonuslulara 50 lira. dün kargo kısmında ertesi gün kargo ibaresi vardı. satın aldığımda en geç 21 kasımda kargolanacaktır yazısı çıktı. mesaj attım erken göndermeleri için umarım işe yarar.
  • n 11 den Alan oldumu
    42 ve sonrası olup olmadığı nasıl anlaşılıyor ? Kutu arkadasında mn4m2 falan yazıyor oralardan mı ?
  • 2700 e mal edebiliyorum 32gb apple türkiye garantili ama burda yazan sorunlardan dolayı çok tirstim arkadaşlar alayım mı ?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.