3 yıl geçip geçmediğine zaten sistemden otomatik bakamıyorlar sanırım. O detaylara cihazı kargolayınce veya kapıda inceleme yapınca ulaşırlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1727. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Satıcı N11 ise sorun yok da saçma satıcılardan düşük fiyat görüyorsanız görmemiş gibi yapın. Hesap çalıp yapıyorlar öyle şeyleri genelde, amaç genelde sipariş verenlerin bilgilerine yine çaldıkları hesaptan erişip onları N11 dışından para vermeye ikna etmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sitedekileri uyarınca sazan olduk 2 hafta oldu n11 teyit ettik site açığı var dikkat edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı arkadaşlar kendilerini çok akıllı sanıyorlar :) dolandırıcı satıcıların ilanlarını pazarlıyorlar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple iphone 13 elden teslim almak isteyenler
Konum bursa en uygun fiyat garantisiyle yazabilirler.
Fiyat 33 bin tl tüm renkler.
Arkadaşlar az önce Amazon’dan 81.500e 15Pro max 256gb natürel titanyum aldım sizce fiyat nasıl kararsızım yurtdışından 16promax alma niyetim vardı. İyi mi yaptık kötü mü bilemedim
İphone 15 pro max ise fiyat çok iyi. Pro olan modeli o fiyat satılıyor.
hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. fiyatlara baktım bence uyguna almış gözüküyorsunuz. 15-16 arasında da çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ben yaklaşık 1 ay önce migrostan 15 pro max 512 liği 88500 civarına aldım. fiyatlar aşağı yukarı bu biçimde tabi zamanla yeni modeller çıktıkça düşecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman şansım varmış diyeyim ben teşekkürler yorumlar için 😀
1 tb'ını 84e sattı teknosa 11 kasımda, black f'de daha da düşer. fiyat fena değil ama çok da uygun değil. ben olsam 16 alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 18 Kasım 2024; 2:8:3 > -
-
Az sabırlı ol ve al telefonunu güle güle kullan. Son 3-4 telefonum hepsiburada üzerinden aldım, neredeyse sıfır hata ile sonuçlandırdım. Amazon'dan geçen ayakkabı aldım, 1 haftaya yakın sürdü, sorun etmedim. Oluyor arada öyle şeyler. Siparişini değiştirip başka yerden başlatacağın süreç sana telefonu daha erken getirmez. Tam tersine yıpranır durursun. İç bitki çayını bak keyfine
-
Arkadaşım aynısı bende de oldu eskiyi yenile kampanyasında cihaz bulunduğun adrese gelse bile sistem kapıda teslimatta yeni bir tarih belirliyor benim öyle oldu yeni telefon perşembe geldi adresime gelme tarihini pazartesi gözüküyor sistemde sorunsuz şekilde gelip eskiyi alıp yeniyi teslim ettiler
Kurye arkadaş mesaj attı, durumu anlattım kendisine iptal oldu sipariş. Evde değilim çalışıyorum, haliyle değişim başka bahara kaldı. Başka yerden satın alma işini mecburen mağaza vs yapıcam artık, bu kargo işlerinde pek kesinlik olmuyor tecrübe etmiş oldum, çalışan insan için değilmiş pek, sabit işyeri adresi de olmayınca. Teşekkürler arkadaşlar, iyi forumlar.
Geçmiş olsun.
Konunun hepsiburada ile ilgisi yok maalesef. Eskiyi kapıda yenile sisteminde standart kargo süreci olmuyor ürün kargo dağıtım şubesine geldikten sonra getmobil sizin takasa girecek telefon için form oluşturuyor ve sisteme giriyor sisteme giriş yapılmadan kurye takas işlemi için size gelemiyor. Genelde ekstra 1 gün alıyor bu işlem ama birkaç gün sürdüğü de olabiliyor. İş yerinizin adresini verseydiniz keşke.
-
teknosa, vatan. mediamarkt, amazon, hepsiburada...
-
Teşekkürler bilgilendirmeniz için, hb den aldım.
İthalatçı garantili 16 pro Max mi yoksa Apple garantili 15 pro Max mi almak mantıklı aynı fiyata
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle apple garanti tercih edilmeli
Teknosa bonusa 6 taksiti kaldır mi ticaride
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X