teknosa güvenilirmi arkadaşlar. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1728. sayfa)
-
-
ticari kredi kartına nerden kaç taksitle alabiliyoruz ya da en yüksek taksit nerede acaba. kart bilgisi girmeden görme yolu yok sanırım sitelerde
-
Yılda 5-6 kere Türkiye'ye gelen, Amerika'da yaşayan kuzenime 16 Pro Max 256 GB Çöl Titanyum aldırdım. 45 bin TL'ye geldi. Aralık ayında da imei kaydı yapacağım, toplam 76.692 TL 2 taksite geldi.
-
Ben direk Apple in kendisinden aldım
-
Iphone 16 128gb beyaz takas kampanyasıyla en uygun nereden alabilirim arkadaşlar? -
MediaMarkt tan mağazadan değişim kampanyasına katılan oldu mu iPhone 15 pro maxe ne kadar fiyat veriyorlar acaba? 16 pro ile takas yapsam kaça sayarlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 21 Kasım 2024; 12:21:4 > -
Merhaba hepsiburada kapıda yenileden chazıma 46 bin tl değer biçtiler. Bunun altına ne kadar düşebilir teslim sırasında ? Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilir mi ?
-
Merhaba çizik kusur değişen hasar vs yoksa düşmez. -
arkadaşlar iphone 15 pro'nun satışı bitti mi?
güvenilir mağazaların hiç birinin stoklarında gözükmüyor
-
Cuma gününe özel iPhone 15-16 mağazalara özel indirim olur mu acaba?
Kasımda 128 gb 15-16 kaça düştü bir de takip eden oldu mu -
Arkadaşlar kart ekstrem 30'unda kesiliyor, 1 Aralık'ta sizce indirimde olur mu? (16 pro modelini alacağım)
-
En ucuzu ptt avm'de 70 küsur bin idi unifone isimli bir firma tarafından satılıyor idi, ama TURKCELL minimum 80,999'e düşürmüş şu an.
-
Efsane cuma haftası başlıyor pazartesi, cuma gününe kadar indirimler olabilir ama 16 pro fiyatı ne kadar düşer bilmek zor. Kasım kampanyalarında, 11.11'de ciddi bir indirim olmadı pro ve pro max'te.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Kasım 2024; 19:38:18 > -
82999 idi 80999 olmuş TURKCELL'de. Evet Kasım indirimlerinde bir şey olmadı ama 29 Kasım günü Black F... isimli indirim başlıyor ABD'de. 1 Aralık'a da sarkar mı acaba? İlla ki bir tık düşecek diye tahmin ediyorum. Anlık 78 bile olsa kâr.
-
Önümüzdeki hafta boyunca indirimler olur ama asıl indirim 29'unda cuma günü olur sonraki günlerde indirimler daha sınırlı olabilir.
-
Cuma günü iphone 16 kaç TL yi görür sizce?
-
11.11 indirimlerinde 59.099'leri görmüştü yine oralara inerse iner.
-
Düz fiyatı 58 lere kadar düşer bence ama hem cihaz yenileme yapıp hem cihaza güzel indirim yapan ne kadar olur bilmiyorum. Ben de beklemedeyim fiyatları takip edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 24 Kasım 2024; 0:35:54 > -
Sen almadın mı zaten neyi takip ediyon daha
-
Birine daha alacağız diyelim. Ben 2-3 gündür kullanıyorum gayet memnunum cihazdan. Boyut olarak bu bile büyük geldi hatta, Pro alsam baya büyük gelirdi sanırım. Bir de 120Hz koysalar süper olacaktı ama illa bir yeri eksik bırakacaklar işte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 24 Kasım 2024; 0:39:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X