Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: xlv , xlv Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.601
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sahbinden.com dan birsuru 2500 tl civarina iphone 7 var 1 sene garanti yani adamlar yurt disindan almis 200-300 tl kar ederek satiyor:)

benimde aklimda 6s vardi apple sitesinden almayi dsunuyodum hatta 2700 tlye ta ki sahibinden uzerindeki ilanlari gorene kadar, 2600 tlyede 2500 tlyede sifir kapali kutu iphone 7 satiyorlar yurt disi olmasinin aslinda hicbir dezavantaji yok 1 sene garantide iyi kotu degil yani

bu arada ilanlara bakerken filtreleyip sehrinizdeki ilanlara bakin hem yuzyuze gorusup elden almis olursunuz telefonu...

sizce ne gibi seylere dikkat etmeliyiz bu yurt disindan alinan telefonlar icin, pasaport kaydi yapildi mi yapilmadi mi nerden bilcem? teleonu aldiktan sonra kapanma riski var mi? bunlari kolayca anliyabilir miyiz biyerden kontrol ederek imei flan..
  • Arkadasım en önemli şey serisi; sim-free değilse uğraşır durursun, T-Mobile sim free olcak, yani dünyanın her yerinde calışır demek.
    Ayrıca Tr de 1 senelik garanti olayı yanlış, işin düşünce anlıyosun, bnm 5s i Usa in anten yapıları farklı diye kabul etmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim hocam yanlış anlamışım ben plus aldım tekrar kusuruma bakma hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 19 Kasım 2016; 12:57:22 >
  • Beyler, n11 den su an ne kadarlik bir indirimle alinabiliyor? 3.169 tl gozukuyor sitede, 333 tl lik kupon kullanilabinir mi? Bir de n11 deki bu alisverisi taksitli yapabiliyo muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadasım en önemli şey serisi; sim-free değilse uğraşır durursun, T-Mobile sim free olcak, yani dünyanın her yerinde calışır demek.
    Ayrıca Tr de 1 senelik garanti olayı yanlış, işin düşünce anlıyosun, bnm 5s i Usa in anten yapıları farklı diye kabul etmediler.

hocam alintilasaydin anlardim bana dedigini tesadufen gordum yazdgini

aynen simfree yani kilitsiz(unlocked) muhabbetini biliyorum, peki nerden anliyabilirim cihazin kilitli veya kilitsiz oldugunu?
  • 7 plus en uygun nerede acaba şu anda?
  • n11 i kaçırmışız yazık olmuş valla , şu an en ucuz alabileceğimiz yer neresi acaba ?
  • iPhone 7 32 Gb Rose 2865
    https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-32gb-rose-gold-152201

Daha önce aldım 14 günde geldi onu göze alarak alın.

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHERQUAN -- 19 Kasım 2016; 20:3:9 >

• Alirken cihaz unlock mu dicen, unlocklarin bi seri nosu vardir atiyorum ( A1080) gbi bunu ogren,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHERQUAN

iPhone 7 32 Gb Rose 2865
    https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-32gb-rose-gold-152201

Daha önce aldım 14 günde geldi onu göze alarak alın.

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

teşhir mi bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Alirken cihaz unlock mu dicen, unlocklarin bi seri nosu vardir atiyorum ( A1080) gbi bunu ogren,

cok guzel tesekkurler, forumda var mi arkadaslar iphone 7 su model sim kilitli , su modelleri sim kilitsiz diye?
  • quak kullanıcısına yanıt
    Yok hayır gayet sıfır ambalajında geldi fakat geç geldiği için 11.11 de n11.com dan aldım 128gb olanını. Bimeks'in sitesinden aldığım gelincede bimeks mağazasına götürüp iade ettim.
  • merhaba arkadaşlar

iphone 7 plus 32 gb tr apple (2 yıl ) garantili kapalı kutu 3.100. tl sizce nasıl fiyat ? alıyım mı ?

32 gb yeterli olurmu k?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

merhaba arkadaşlar

iphone 7 plus 32 gb tr apple (2 yıl ) garantili kapalı kutu 3.100. tl sizce nasıl fiyat ? alıyım mı ?

32 gb yeterli olurmu k?

Hocam hangi sitede o fiyat acaba

• karus99 K kullanıcısına yanıt
    site değil bir arkadaş satıyor kararsız kaldım
  • quote:

merhaba arkadaşlar

32 gb yeterli olurmu k?

Al

• extinct kullanıcısına yanıt
    Hocam telefoncular aliyor 3250 civarina sahibindende gormustum, bi arastirin bence sikintisi falan olmasin

• sakurek kullanıcısına yanıt
    kontratla alıp ihtiyacı oluğu için bana satacak bir sorun yok cihazda kapalı kutu gelecek bana
    sanırım fiyatı uygun kaçırmamalıyım galıba ne dersiniz ?
  • extinct kullanıcısına yanıt
    Uygun, bence kaçırmayın.
  • quote:

kontratla alıp ihtiyacı oluğu için bana satacak bir sorun yok cihazda kapalı kutu gelecek bana
    sanırım fiyatı uygun kaçırmamalıyım galıba ne dersiniz ?

Al kardeşim çok foto yedekleyemeyeceksin ama fiyat uygun kaçırma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.