Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Broon

2600 e iphone i7 değer mi? 6S-P kullanıyorum. Telefonun büyük olmasından bıktım resmen

2600 nerden buldnuz hocam hemen alalım bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

2600 e iphone i7 değer mi? 6S-P kullanıyorum. Telefonun büyük olmasından bıktım resmen

Nerede buldunuz hocam 2600'e öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Anladım hocam.Demek birkaçgün önce baksak yakalıyacaktık olayı.Kur da çıldırmış gidiyor.İnşallah tekrar çıkar böyle birşey

ben bu 1 hafta içinde alıcam dolar bole kalırsa fiyatlarda yükselmeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigona

Vatan iphone 7 32 gb 2999 tl gece kampanyasi

Kampanyaya mağazalarda başladı.

2999 tl den Vatanbilgisayar mağazalarından da alabiliyorsunuz.
  • 2.999 TL'ye Türkiye apple garantili, en az 3 taksitle nereden alabilirim bu teli? Veya daha uygun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

2.999 TL'ye Türkiye apple garantili, en az 3 taksitle nereden alabilirim bu teli? Veya daha uygun?

taksitle o fiyata almanız zor ticari kartınız varsa olur anca telefoncular %10 komisyonla taksit yapıyorlar olede fiyat 3200 civarına geliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 18 Kasım 2016; 13:22:10 >
  • projist kullanıcısına yanıt
    Axess kartınız varsa, ay sonuna kadar 100 tl üzeri tek çekim alış verişe 3 taksit yapılıyor.

Üst postta yazdığım gibi, iphone 7 ise ihtiyacınız Vatan şuan 2999 tl ye satıyor.
  • Vatan 2999 mağazalarda

• Bu fiyatı gözden çıkardık, bari taksit yapan yer olsa yada hediye falan... Şuan almaya gidiyorum

• dolar kuru iyice artmadan stoklar bitmeden alacak olan varsa hemen alsın. asıl fırsat budur.
    mevcut stoklar ortalama kur 3.00 olarak giriş yapmıştı.
    Bu stoklar bitince kur 3.30 küsür olursa fiyatlar 200 tl kadar artış gösterir.
    Yurtdışı cihazları 2600 e kadar alabilirsiniz Avrupa cihazı olmak şartıyla. EN azında burada garantisi mevcut oluyor.
  • çekecek varsa bu hafta kesinlikle alsın dolar 4.5 u bulacak
    herkes dolar değerleniyor sanıyor ama asıl tl değersizleşiyor
  • n11 den telefonu alan oldu mu. alan varsa memnunsa bız de 3000/200 çeki bize versin biz de alalm :D
  • bugün itibariyle THY de çalışan bir arkadaş vasıtasıyla iphone7 128 GB ı 2635 tl ye pasaport kaydı hariç mal ettik. Hiç araştırmadan çokta ihtiyacım olmamasına rağmen 5dk da karar verip siparişi geçtim. Doğru mu yaptım bilmiyorum. Bu kafaya cari açık tabi kapanmaz :)
  • 2640 liraya 6s 32gb sipariş verdim. Henüz onaylanmadı.Parayı iade alıp yakın zamanda max 2750 liraya iphone 7 32gb fırsatı yakalamam mümkün müdür? 6s i almam hata mı olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

2640 liraya 6s 32gb sipariş verdim. Henüz onaylanmadı.Parayı iade alıp yakın zamanda max 2750 liraya iphone 7 32gb fırsatı yakalamam mümkün müdür? 6s i almam hata mı olur sizce?

Yakın zamanda n11 e %11 tık hızında gelecektir diye tahmin ediyorum.

Şuan hesaplansa 3065 liraya satılıyor. 3000/200 kuponu var hesaplarda. İsterseniz kullandırabilirim. Nasıl olur o iş bilmem ama.
    100 lirada cardfinans puan 2765'e gelir.
    Apple garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 18 Kasım 2016; 21:40:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuilde kullanıcısına yanıt
    Sitenin ismi nedir bizim marketçi sigara satıyor ama bilmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

2640 liraya 6s 32gb sipariş verdim. Henüz onaylanmadı.Parayı iade alıp yakın zamanda max 2750 liraya iphone 7 32gb fırsatı yakalamam mümkün müdür? 6s i almam hata mı olur sizce?

Şuan hesaplansa 3065 liraya satılıyor. 3000/200 kuponu var hesaplarda. İsterseniz kullandırabilirim. Nasıl olur o iş bilmem ama.
    Apple garantili.

hocam ben göremedim nerde bu çekler 2640 dan satılan iphone 7 ler

• quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

quote:

quote:

Apple garantili.

Çek için biraz genel konuştum.
    11/11 de bayağı bir alışveriş yapıldığı için. Yoksa 3000 üstü alışveriş yapanların hesaplarındaki çeklerden bahsediyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

quote:

quote:

Apple garantili.

Çek için biraz genel konuştum.
    11/11 de bayağı bir alışveriş yapıldığı için. Yoksa 3000 üstü alışveriş yapanların hesaplarındaki çeklerden bahsediyordum.

anladım. peki şuan n11 de indirim beklemekmi mantıklı yada alsammı karar veremedim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.