Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FthK.

Bu söylediğiniz fiyatlarda çekler geçerli değildi...

bakın ona bakmadım yalan söylemeyeyim, her halükarda 100 tl n11 bonus ile uyguna geliyordu.
  • Şuan 2 yıl garantili 7 plus ı en uygun nereden alabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

ESCMarket ten sipariş verdiğim rose gold kargoya verilmiş. trabzondan gönderiyorlar 3 günde anca gelir...

Trabzon'dan kaç güne geliyor acaba ?

İstanbul sanırım 2 gün sürer gibi ?

benimkide bugün öğlen kargolandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RamazanDogukan

Şuan 2 yıl garantili 7 plus ı en uygun nereden alabilirim acaba ?

N11 3000/200 çek + banka kampanya bulup + 20 bkm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skymasterrr

quote:

Şuan 2 yıl garantili 7 plus ı en uygun nereden alabilirim acaba ?

N11 3000/200 çek + banka kampanya bulup + 20 bkm

Hocam hepsiburada da 3600 e black versiyon var Apple Türkiye garantili yazıyor o modelin garantisi iki yıl mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32 gb 7 GOLD kapalı kutu ile 32 gb mat siyah Plus 7 günlük cihazı takas etmek mantıklı mıdır?

• GSM - dünyası hala kargoya vermedi 7plus 32leri,kargoya verilen varmi arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

32 gb 7 GOLD kapalı kutu ile 32 gb mat siyah Plus 7 günlük cihazı takas etmek mantıklı mıdır?

Hic bi sorunun yoksa sorman hata tabiki plus :)

• www.hepsiburada.com
    iPhone 7 Plus 32 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8O

Arkadaşlar bu linkteki cihaz 2 yıl Apple garantili mi anlayamadım yardımcı olablirseniz çok sevinirim
  • RamazanDogukan kullanıcısına yanıt
    Başlığında apple tr garantili diyor ama açıklamada yazmıyor bişey sormak lazım

• quote:

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8O

Arkadaşlar bu linkteki cihaz 2 yıl Apple garantili mi anlayamadım yardımcı olablirseniz çok sevinirim

model numarasını isteyip sorgulatın..
    genelde ithal ürünler 1 yıl garantili oluyor.

siz daha sonra apple care alabilirsiniz tabiki
  • RamazanDogukan kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili olana belirtiliyor zaten açıklamaya da ekleniyor. Cihaz apple türkiye garantili deniliyor zaten hepsiburada satıcı böyle birşeyde kasıtlı yanlış yazılmaz

• quote:

www.hepsiburada.com
    iPhone 7 Plus 32 GB Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al

Diger baslikta da yazdim. Bilgi kirliligini onlemek icin buraya da kopyaliyorum.

Apple Turkiye garantili diyorsa, cihaz Turkiye cihazidir ve 24 ay Apple Turkiye garantisindedir. Nereden alirsan al, part no.su TU/A ile biten tüm iPhone'lar Türkiye cihazıdır ve 24 ay Apple Türkiye garantisindedir. Yani KVK, Genpa, Başarı, APR vb. tum anlaşmalı servislerin garantisindedir. Kurumsal firmalar resmi ithalat ürünü olan TU/A cihaz satarlar (Vatan, Bimeks, Avea, Teknosa, Turkcell vb). Sadece daha once kullanilmis ve tekrar jelatinlenmis urun satmadiklarina emin olmalisin. Operatorlerden alinmis ve etkinlestirilmis cihazlari yeniden jelatinleyip sifir urun diye satan ahlaksizlar var, bunu bazen Hepsiburada da yapiyor. Iade edilmis urunleri yolluyor, operatorlerden alinmis ve telefonculara satilmis cihazlari gonderiyor vs.

Apple ürünü aldığında ilk işin kutunun jelatinini bile acmadan seri noyu
    checkcoverage.apple.com
    Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek
    https://checkcoverage.apple.com/tr/tr
    adresinden kontrol etmek olsun. Eğer gerçekten sıfır cihaz ise "Lütfen cihazınızı etkinleştirin" uyarısı çıkar. Kullanılmış ve yeniden jelatinlenmiş cihaz ise garanti bitiş tarihi görünür. Hemen geri yolla o cihazı. 24 ay Apple Türkiye garantili yurtiçi iPhone alırken işlem basit: Cihazı al, kutunun altına bakıp TU/A'dan emin ol ve seri noyu sorgula. Bu kadar basit. Kutu ornegi asagida. Gule gule kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı bilgi için teşekkürler hocam

• arkadaşlar hayırlı olsun 2500-2600'e falan almışsınız ama nasıl aldığınızı da yazıverin. n11 kampanyasını kaçırdım onun dışında 1.5 aydır indirim bulamadım. 2800'e bile razıyım yav. (2 yıl garantili, paketi açılmamış, 32gb gold)

imkansız mı sizce? bulabilir miyim? idareten s5 kullanıyorum çıldırmak üzereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

arkadaşlar hayırlı olsun 2500-2600'e falan almışsınız ama nasıl aldığınızı da yazıverin. n11 kampanyasını kaçırdım onun dışında 1.5 aydır indirim bulamadım. 2800'e bile razıyım yav. (2 yıl garantili, paketi açılmamış, 32gb gold)

imkansız mı sizce? bulabilir miyim? idareten s5 kullanıyorum çıldırmak üzereyim.

2650 TL'ye almış olduğum iphone 7'yi o gün iptal etmek durumunda kaldım malesef. Sonradan ise şartlarım oluştu ama kaçırdık tabii, aynı kampanyadan yine olsa yumulurum.

Hatta Garanti Bankası kartıyla alanlar 2550 TL'ye alabildiler.

Yine benzer kampanyasız 2800'ü bile zor görürüz artık bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

quote:

arkadaşlar hayırlı olsun 2500-2600'e falan almışsınız ama nasıl aldığınızı da yazıverin. n11 kampanyasını kaçırdım onun dışında 1.5 aydır indirim bulamadım. 2800'e bile razıyım yav. (2 yıl garantili, paketi açılmamış, 32gb gold)

2650 TL'ye almış olduğum iphone 7'yi o gün iptal etmek durumunda kaldım malesef. Sonradan ise şartlarım oluştu ama kaçırdık tabii, aynı kampanyadan yine olsa yumulurum.

benim de o aralar sınavlarım vardı kaçırmışım. 1.5 aydır araştırıyorum. bu aralar biraz maddi sorunum var yoksa hiç indirim falan dinlemeden apple mağazasından alırdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

quote:

benim de o aralar sınavlarım vardı kaçırmışım. 1.5 aydır araştırıyorum. bu aralar biraz maddi sorunum var yoksa hiç indirim falan dinlemeden apple mağazasından alırdım

Apple mağazasında peşin 3120 TL

Hani 100 TL falan fark olsa ben de alırım ordan ama aynı telefonu 500 TL ucuza almak varken malesef oraya yönelemiyorum.

Buradan Akbank kart ile alınırsa 2869 TL'ye geliyor. İstersen bir bak derim.
    GittiGidiyor
    iPhone 7 Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-249854551

Hepsiburada'da ise İş Bankası kartıyla 2925 TL'ye geliyor.

Ben ise şahsen max 2600-2650 TL veririm, o da yılbaşına kadar kampanya yaparlarsa... Yoksa S7 edge alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 16 Kasım 2016; 16:11:57 >

• Escmarketten 32gb mat siyah alıp eline gecen oldu mu

• Vatan iphone 7 32 gb 2999 tl gece kampanyasi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.