Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ESCMarket ten sipariş verdiğim rose gold kargoya verilmiş. trabzondan gönderiyorlar 3 günde anca gelir...
  • Ben de bugun teslim aldim.MN8Y2TU/A modeli yani turkiye cihazi. Faturada 3099 tl gorunuyor. 2650 tl nin altina geldi bir de bonus kart olsa 2550 ye gelecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 plus 128gb jet black ne kadara geldi n11 11.11

• 2550 ye i7 almak varken 6s i 2180 e aldım hata mı ettim iyi mi ettim bilmiyorum ama iphonelarda s serisi iyidir derler o yüzden 7s olsaydı onu alırdım sarı ekran sonra tıslama sesi ve kulaklık girişinin olmaması beni 6s e itti sizce iyi mi yaptık kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 14 Kasım 2016; 21:23:34 >
  • Amosis kullanıcısına yanıt
    3499

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

2550 ye i7 almak varken 6s i 2180 e aldım hata mı ettim iyi mi ettim bilmiyorum ama iphonelarda s serisi iyidir derler o yüzden 7s olsaydı onu alırdım sarı ekran sonra tıslama sesi ve kulaklık girişinin olmaması beni 6s e itti sizce iyi mi yaptık kötü mü?

Valla hata etmişsin kardeş her zaman 1 üst model daah iyidir çok ki o sorunlar varsa ver garantiye değişsin cihazı fark bin lira olsaydı iyi yapmışsın derdim ama neyse almışın artık hayırlı olsun

• iphone 7 ekran filmi tavsiye edebilecek arkadaş var mı ? spigen alayım dedim o da 100 TL miş . ohaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

iPhone 7 plus 128gb jet black ne kadara geldi n11 11.11

3000
    edit : pardon plus mış gözümden kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 15 Kasım 2016; 0:1:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

3000

yok deve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

quote:

quote:

3000

yok deve.

Bence bir yanlış anlaşılma olmuş olmalı Ya da çok farklı çek gibi şeyler buldu arkadaş. Belki de Türkiye cihazı değil filan diyelim. Başka seçenek kalmıyor zaten i7 128 belki o fiyata düşer ama plus imkansız. Arada 1000 TL den fazla fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

quote:

quote:

quote:

3000

yok deve.

Bence bir yanlış anlaşılma olmuş olmalı Ya da çok farklı çek gibi şeyler buldu arkadaş. Belki de Türkiye cihazı değil filan diyelim. Başka seçenek kalmıyor zaten i7 128 belki o fiyata düşer ama plus imkansız. Arada 1000 TL den fazla fark var

iPhone 6s+ kullanmaya devam o zaman :) alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun

• ocakta yurtdışından alacaktım ama n11'den almadığıma pişman oldum canım sıkılıyor yenilik lazım 2600 küsüre alsaydım keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

quote:

quote:

quote:

3000

yok deve.

i7 128'i çek çuk 3150'ye zor aldım.apple türkiye garantili

• 3799 a düşürdüler bi ara iphone 7 plus 128 gb tı...333 çek 100 bonus 20 bkm 450 yapar bide bonusway diye bişey vardı sanırım alan öyle almış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skymasterrr -- 14 Kasım 2016; 23:54:31 >
  • Gg de i7 32 gb 2969 tl - 150 tl wp = 2819 geliyor n11 den alamadık alınır mı az daha bekleyim mi :)

• N11'de o gün tüm kampanyalar ile 2550 TL'ye

iPhone 7 32 GB'lık 2 Yıl Apple Türkiye garantili

satıldı ve bazı sebeplerden malesef alamadım.

Bunu gördükten sonra bir şekilde 2500 TL'ye aynısını alamazsam ölene kadar iPhone 7 almam daha sanırım, yani kendime yediremem en azından. :))
  • 2660 TL ye iphone 7 aldım, 2 Yıl apple türkiye garantili. Allah alanlara hayırlı kullanmalar nasip etsin.
  • quote:

quote:

3000
    edit : pardon plus mış gözümden kaçmış

iphone7 128gb 2990, iphone7 plus 128gb 3490 fiyatına satıldı 11 kasımda, indirimlerde 433 lira azaltın bu fiyatları, son fiyatlara alanlar oldu, ben gözümle gördüm iki fiyatıda ama telefonum halen sağlam ve çalışır halde olduğu için israf karşıtı olarak almadım. bozuk olsaydı alırdım ama kesinlikle.
  • Aldık almasına da, Bu cızırtı ve sarı ekran olayı çok konuşuluyor ana konuda. İnşallah sıkıntı olmaz, gelmeden canımızı sıktı
  • yavuz-neocu kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğiniz fiyatlarda çekler geçerli değildi...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.