Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: freeheart44 , freeheart44 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.158
Cevap
1.211
Favori
3.556.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

N11 esc den mi aldın hocam ? Bende ayın 11 inde aldım. En geç 21 kasımda kargoda diyordu. Bak bakalım sende hangi tarihte kargoda diyor

O an ne yazıyordu hatırlamıyorum. Ama şunu söyleyeyim.

Esc den 00:04 de aldığım plus 128 jet black için gelen sipariş onayı mailinde 20 işgünü içinde sevkiyata başlanacaktır yazıyor. Beklemedeyiz.
    Esc den 00:29 de aldığım plus 128 jet black için gelen sipariş onayı mailinde 20 işgünü içinde sevkiyata başlanacaktır yazıyor. Beklemedeyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bdullah kullanıcısına yanıt
    Hocam ip 7 32 gb sayfasında sorulara cevap vermiş adamlar. Sırayla veriyorlarmış. Birçoğunun bu hafta kargoya verileceğini ve kargoya veriliş tarihinden daha kısa sürede vermeye çalışacağı yazıyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esc Marketten aldığım iphone 7 128 Rose Gold bu sabah kargo ile geldi. Merak edenler için cihaz 41. hafta ayrıca güzel paketlenmişti.
  • Gsm dünyası bugün kargoladı ip7 32 gb siyah telefonu. 11.11 saat 23:56 da sipariş vermiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanix

İphone 7 siyah 3039tl
    İphone 7 gümüş 2979tl
    Apple Türkiye garantili

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-pm-HB0000012S8E

APPLE kendi sitesinde bu fiyatlar yok fiyatlar mi dustu?

• namebaris kullanıcısına yanıt
    Haftası nereden anlaşılıyor arkadaşım,birde bu 42. hafta muhabbeti ne oluyor ben tam araştırmadım ayni satıcıdan 32 lık i7 aldık beklemedeyiz
    Birde kutunun altındaki part nosu TU/A işlemi bitiyor baktinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 14 Kasım 2016; 12:41:48 >
  • kargosu gelenler, var mı sıkıntı=?

• Arkadaşlar herkese selmalar
    Esc den aldığım i phone 7 elime bugün ulaştı
    Kutuyu açmadım size sormam gereken kutu arkasından seri no eşleştirmesi yaptım sadece bana telefonun i7 oldugunu söylüyor apple. Başka ne gibi araştırma yapabilirim ardından size orjinalliği ve garanti süresi hakkında bilgi vereyim

• Arkadaslar turkcell den faturaya ek almak mantikli mi sizce.veya baska bi turlu faturaya ek alma imkani var midir.bilen varsa yardimci olabilir mi

• maslan7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende anlamadım hafta muhabbetini kimsede cevap vermedi malesef.
    sndeep.info
    SNDeepInfo - All information on the phone's IMEI or serial number
    http://sndeep.info/en
    adresine seri numarasını yazdığınız zaman orada gözüküyor hafta muhabbeti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosphrus

Arkadaşlar herkese selmalar
    Esc den aldığım i phone 7 elime bugün ulaştı
    Kutuyu açmadım size sormam gereken kutu arkasından seri no eşleştirmesi yaptım sadece bana telefonun i7 oldugunu söylüyor apple. Başka ne gibi araştırma yapabilirim ardından size orjinalliği ve garanti süresi hakkında bilgi vereyim

Abi şaka mı yapıyorsunuz :) Apple yetkili satıcısından cihaz alıyorsunuz, açın kullanın işte, neyin araştırması Allah aşkına..
  • Yok animal kardeş adamlar apple garanti satıyor ya hani biz de kontrol edelim dedikleri doğru mu bu sebeple alan arkadaşlarda öğrenmiş olur.
    Hem sen bir ürün aldığında hiç mi kontol etmezssin , eğer etmiyorsan et kardeş çünkü para öyle kolay kazanılmıyor ki kaybedilsin.

• Esc den aldığım i7 geldi. TU/A ibaresi var, apple garantilidir. Güzel oldu fiyat. Piyasanın 100-200 tl düşüğüne elden çıkartırsam kendime aldığının maliyetini düşüreceğim
  • bosphrus B kullanıcısına yanıt
    hocam esc zaten apple resellermış yani apple storelerden sonra alabileceğin en güvenli yer.

ama haklısın her zaman eşeği sağlam bağlamak önemli.

• soylu55 kullanıcısına yanıt
    Dolar yükselirken fiyatların böyle düşmesi de enteresan.

• aslanix A kullanıcısına yanıt
    Esnaf para döndürmeye çalışıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

Esc den aldığım i7 geldi. TU/A ibaresi var, apple garantilidir. Güzel oldu fiyat. Piyasanın 100-200 tl düşüğüne elden çıkartırsam kendime aldığının maliyetini düşüreceğim

Hangi renk almıştınız da geldi hocam bizimki daha kargoya verilmedi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

Esc den aldığım i7 geldi. TU/A ibaresi var, apple garantilidir. Güzel oldu fiyat. Piyasanın 100-200 tl düşüğüne elden çıkartırsam kendime aldığının maliyetini düşüreceğim

Hangi renk almıştınız da geldi hocam bizimki daha kargoya verilmedi bile.

Gold almıştım seçenek yoktu, yoksa siyah alırdım. Hatta aldıktan sonra mesaj attım ama kargoya verilmişti. Üstelemedim ben de
  • 11.11 sabah 9 civarı aldığım siyah renk 7 32 GB bugun kargoya verilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.