Şimdi Ara

Apple - iPhone - iPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iPhone SE 2020 aldım geçen hafta. Kılıf alacağım diyip ertelediğim için bugün düşürdüm ve arka sağ üst köşeden arka cam kırıldı sadece köşe bölgesi. 1 yıl kasko yaptırmıştım. Şimdi ilk sorum kasko bunu yapar mı? (Büyük ihtimalle yapar çünkü kullanıcı hatalarını kapsıyor). İkinci sorum; eğer işlem görürse ıp67 sertifikası yani suya ve toza karşı dayanıklılık zarar görürmü yani dikiş tutar mı çünkü işlem gören telefonlar bazen su alabiliyormuş. Üçüncü sorum değer kaybı yaşar mıyım ikinci el satarken? Dördüncü sorum kaskoya verirsem bunu(vatandan aldım) apple servisinde mi tamir ediliyor? Arkadaşlar kusura bakmayın en son telefonumu 15 yaşında almıştım. 6 yıl sonra telefon aldım ve son 6 aydan beridirde telefonum yoktu. Zar zor oldu ama güzel oldu şükür Allah hepimize daha güzellerini nasip etsin. Bu olaylardan ötürü bu kadar merak ediyorum endişeleniyorum kusura bakmayın. Bilgisi olan cevap verirse sevinirim teşekkür ederim.

Apple - iPhone - iPad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoz80 -- 30 Temmuz 2021; 1:24:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPad Garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.