Laptopu Freedos’a Çevirmek
|
Windows Lisans Anahtarı Almak
Selam herkese
Freedos bir notebook almıştım. İçine windows 10 home kurduk. Arkadaşım bir siteden 50-100TL gibi fiyatla lisans anahtarı al sonra onu gir demişti fakat başka bir arkadaşım bir şekilde içine lisans attı. Atarken bakmadım. O ise süreliymiş. Şimdi durmadan uyarı veriyor lisans süreniz doluyor diye. Ben lisans anahtarı almak istiyorum. Arkadaşım herhangi bir yerden al dedi fakat daha önce almış birisi varsa aldığı yeri atabilir mi? Şimdi sallıyorum 150 tl'ye de var 50 tl'ye de var 15 tl'ye de var. Bunun için buraya takıldım. Yoksa şu ucuz olanlardan birini alıp girerim fakat bir sıkıntı olur mu olmaz mı bilemediğimden sormak istedim. Aldığınız yer varsa söyleyebilir misiniz?
Monster Notebook
Herkese hayırlı günler dilerim. İKİ adet sorum olacaktı.
- Monster abra a5 v19.2.5 kullanıyorum. Alalı 1 ayı geçti. Daha yeni kullanıcısıyım. Özellik olarak bilmeyen varsa söyleyeyim: Ekran kartı RTX3050Ti, 16 GB RAM, 500 GB SSD, i5 12500H vs. Bu özellikteki bilgisayar csgo da kaç fps almalı? Direkt bu marka modeli kullanan varsa söyleyebilir yoksa da tahmini de cevap verirsiniz arkadaşlar. Veya benzer sisteminiz varsa onu da söyleyebilirsiniz. Teşekkürler.
2.Monster notebook hakkında bilmem gereken nelerdir? Şunu yap, şunu yapma. Şuna dikkat et, bunu bil vb. dediğiniz şeyler var mı?
|
Klavye ve mouse önerisi
|
Amazon’dan satış bilgi
|
|
Trafik Kazası Karşı Sigortasız
|
TRAFİK KAZASI
|
Apple - iPhone - iPad
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.581 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar