Şimdi Ara

Amazon’dan satış bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı günler dilerim. “Amazon’dan satış yapmak” konusu hakkında bilgisi olan var mı? Bu nedir, girilir mi? Detaylı bir açıklama beklemiyorum çünkü bu hizmeti danışmanlık adı altında yapan insanlar var. Ben sadece buna değer mi, yapılır mı vb. önerinizi almak istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Detay ver. İşletmen mi var şahıs şirketin mi, ne satıyorsun, daha önce e tic yaptın mi cart curt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Şahıs olacak. Şunu satacağım diyemem. Sanayide kendi üretimimiz veya üretimi bize ait olmayan üstünde değişiklik yaptığımız araçlara uyguladığımız parçaları satmayı düşünüyorum. Şimdilik böyle. Belki başka şeylere de yönelenilirim. Daha önce e ticaret yapmadım. Bu konuda genel olarak bilgi edinebileceğim bir youtube videosu biliyor musun? Çok var ben bir kaçını izledim. Buradan da fikir almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoz80 -- 12 Aralık 2022; 15:52:39 >
  • mertoz80 M kullanıcısına yanıt

Hocam Amazon Türkiye de mi satacaksin globalde mi?

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    Düşüncem global yönde

• mertoz80 M kullanıcısına yanıt

O zaman işin uzun hocam. Önce uluslararası açış parası veriyorsun 40 dolar mi neydi eskiden sonra ürünleri listelemeye başla ardından kargo şirketiyle anlaş ürün lansmanını yap tedricen adım adım git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    10 yıl önce açıldı
    Alibaba'dan Ürün Getirmek
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.