Şimdi Ara

Apple Iphone & Nokia 5800 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en sevdiğim abilerimden biri telefon almaya karar verdi.Ama 2 seçenek arasında kaldı.Bana sordu, bende forum.donanimhaber.com' a üyeyim oda konu açalım bakalım arkadaşlarımız ne diyecek diye düşündüm.Abimin izni ile konuyu açtık.Arkadaşlar şimdi sizlere soruyorum; Apple Iphone mu yoksa Nokia 5800 mı?Şimdiden düşüncelerinizi paylaştığınız için sizlere teşekkür ederim.

• Abinin almayı düşündüğü cihazdan beklentileri ne?

Ne alacağını bilemem ama ne almayacağını iyi biliyorum;

iPhone Alacaksa;

Eğer aylık rutin olarak 150-200 TL fatura ödeyen biri değilse kesinlikle 3G iPhone almasın. Yazık günah o paraya.
    Yok eğer aylık rutin olarak 150-200 TL fatura ödüyorsa kesinlikle iPHone 3G alsın (Bedavaya gelir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 23 Şubat 2009; 17:08:25 >
  • Alakayı pek anlayamadım arkadaşım konuyu biraz daha açar mısın ??
  • Alak şu;

Turkcell kontratlı olarak iPhone satıyor...

Aylık 266 TL ödeyerek iPhone sahibi olabiliyorsunuz...

Bu 266 TL lik fiyata 1000 Dakika (16,67Saat) görüşme, 1000 Sms ve sınırsız internet erişimi dahil.

Özetle sizin bu abiniz ayda ortalama 200-250 TL civarında fatura ödüyorsa ve dakika olarak 1000 dakikayı geçmiyorsa;

iPhone 3G 8GB ona beleşe gelecek.
    iPhone 3G 16GB ise 209TL ye mal olacak.

Alaka bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 23 Şubat 2009; 17:19:36 >
  • iPhone almak daha mantıklı bence.
  • Abim normal alacakmış 3G 16GB peki o Nokia 5800 arasından hangisini tercih etsin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapZede -- 23 Şubat 2009; 17:26:49 >
  • Bana kalsa ikiside değil ama orda iPhone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar sizler neler tavsiye edersiniz?Yani vilesı olan falan???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByDonJuaN

Peki arkadaşlar sizler neler tavsiye edersiniz?Yani vilesı olan falan???

Neyi olan?
  • quote:

Aim normal alacakmıi 3G 16GB peki o Nokia 5800 arasından hangisini tercih etsin??

Yani direk parasını ödeyecekse yazık günah vereceği paraya. (8GB : 1300TL, 16GB: 1500TL)
    Gitsin 5800 alsın (850 TL)
  • Kusura bakmayın deminden yanlış yazmışım insanlık hali :) Wireless ' ı olan :) yani nete girebilen :d
  • kablosuz ağ bağlantısına sahip tonlarca model sayabilirim, bu yüzden telefondan tam beklentiler neler onu söylersen daha iyi yardımcı oluruz
  • quote:

Kusura bakmayın deminden yanlış yazmışım insanlık hali :) Wireless ' ı olan :) yani nete girebilen :d

iki telefonunda wi-fi özelliği vardır zaten. telefon alacak abin video resim (dış ses) bunlara önem veriyorsa 5800.
    sadece wi-fi alo desem yeter diyorsa iphone.
    iki cihaz arasında neredeyse 2 katına varan fiyat farkı var o da ayrı mesele.
  • para sorun degilse iphone 3g kesinlikle...
  • internet için iphone daha iyi ama onundışında 5800 özeliikler açısından daha iyi...
    iphone mu 5800 mı dersen iphone derim ama fiyat problem değil ise Nokia N96 öneririm
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29815690/tm.htm adresinde 5800 / iPhone konusunda yeterince karşılaştırma mevcut, eğer illa bu ikisinden hangisi diyorsan okumanı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taler

internet için iphone daha iyi ama onundışında 5800 özeliikler açısından daha iyi...
    iphone mu 5800 mı dersen iphone derim ama fiyat problem değil ise Nokia N96 öneririm

Bir tane N96 ya 1400 TL para vermektense zevkine 2 tane iPhone 3G 16GB a 3000 TL para vermeyi tercih ederim.
    N96= Çok iyi bir Nokia kazığı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Abinin almayı düşündüğü cihazdan beklentileri ne?

Ne alacağını bilemem ama ne almayacağını iyi biliyorum;

iPhone Alacaksa;

Eğer aylık rutin olarak 150-200 TL fatura ödeyen biri değilse kesinlikle 3G iPhone almasın. Yazık günah o paraya.
    Yok eğer aylık rutin olarak 150-200 TL fatura ödüyorsa kesinlikle iPHone 3G alsın (Bedavaya gelir)

NASIL BELeşE GELİR YAW 66TL AVEA SINIRSIZZZ..GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_guleryuz92 -- 15 Mart 2009; 23:48:05 >
  • parası varsa(1300-1700) iphone yoksa(850-975) 5800
  • telefonda neyi sık kullanıcağına bağlı olarak tavsiyem değişir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.