Şimdi Ara

Apple iPhone SE (1. nesil) [ANA KONU] (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.566
Cevap
114
Favori
493.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Katılıyorum. Ama tek pişmanlığım, 16gb lik versiyonu almak oldu. Şimdi 64 veya 128 lik temiz cihaz bulmak için uğraşmazdım. Ona ayıracağım parayla kindle veya kobo alırdım.

• EneSerhat kullanıcısına yanıt

Bendeki de 16GB idi. Hafıza yükseltme işine girdik cihaz bir daha açılmadı. Daha sonra 32GB kasasi haşat bir cihaz buldum. Öyle kurtardık. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abderalı kullanıcısına yanıt

İphone Se için hafıza yükseltme yapan yerler mi vardı? Gerçi benim cihazın touch id çalışmıyor ve ekranın bir tarafında, tırnakları kırıldığı için açıklık kaldı. İkinci elde de para etmez, öyle bir masrafa da girilmez. Ama fiyatını ve yaptırdığını yeri öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

İphone Se için hafıza yükseltme yapan yerler mi vardı? Gerçi benim cihazın touch id çalışmıyor ve ekranın bir tarafında, tırnakları kırıldığı için açıklık kaldı. İkinci elde de para etmez, öyle bir masrafa da girilmez. Ama fiyatını ve yaptırdığını yeri öğrenebilir miyim?

Ben tokatta aytaç elektronik diye biryere yaptırtmıştım( tamirtime diye geçiyor internette) , 3 sene önceydi tabi 16 gb->128 gb 380 tl/adet e yaptırtmıştım 2 adet iphone se’yi. hala sıkıntısız kullanıyorum

forumda konusu var bu hafıza yükseltme olayının , oradan bulmuştum firmayı...

• İphone se anakart arızası mevcut yapımına 600 tl dediler yaptırayım mı
  • börteçine@.m B kullanıcısına yanıt
    Bende temiz 16 gb var 990a vereyim onu parça olarak sat
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Valla yaptırayım dedim üstüne batarya değişimi de yaptırdım mantıksız bir tercihti ama olsun bakalım
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    👏🏿 imzamı atarım...
  • börteçine@.m B kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan
  • terminator kullanıcısına yanıt
    İstanbulda 2 yer bana se nin anakartı çok küçük oldugu için yapmıyoruz dedi , 3 yıl önce yapıldıgını bilmiyordum benim 3-4 ay önce haberim oldu arttırma olayından 128 gb 600tl şu an
  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ayar tutar meçhul ama anakart tamirli cihaz nasıl olacak merak ettim yaptırdım toplamda 700 vereceğim saints bilgisayar yapacak
  • Gg üzerinde 64 GB yenilenmiş versiyonu 1700 e, 12 ay garantili satılıyor. Alınır mı?

“Teşhir reyonlarından ihale yöntemi ile alınmış orijinal Türkiye cihazlarıdır. Kasalarında çizik vs bulunduğu taktirde sıfır kasa takılıp yepyeni bir hale gelmektedir.
    12 AY GARANTİLİ
    ŞARJ ALETİ ORİJİNALDİR
    KULAKLIK VARDIR
    KILIF VE KIRILMAZ CAM HEDİYEMİZDİR”

gittigidiyor
    iPhone SE Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-se-64-gb-yenilenmis_pdp_589813192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 26 Ocak 2021; 22:38:48 >

• Ios 14.4 de batarya performansinda iyilesme varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Verirler hocam. Apple bunu yillardir yapiyor. Sadece yurtici bi cihaz ve garantisi bitmis bi cihaz is gorur.

Hocam yetkisiz serviste ekran değişimi yapılmış cihazı da kabul ediyorlar mı para ile değişimde cihaz yurt içi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevecen00

Hocam yetkisiz serviste ekran değişimi yapılmış cihazı da kabul ediyorlar mı para ile değişimde cihaz yurt içi

Alıntıları Göster

etmezler hocam.

• Anladım hocam

• Sarj su gibi akiyor iphoneSE 14.4
  • Arkadaşlar pil sağlığı %84 günde en az iki kere şarja takıyorum. Yan sanayi batarya taktırsam memnun etmesi şans meselesi gibi. Orijinal taktırsam 400 lira bu da çok mantıklı gibi görünmüyor çünkü telefonun ederi zaten belli. Cihaz tertemiz çiziği hasarı yok çalışmayan özelliği de yok yani sırf bataryası yüzünden yeni telefon almak istemiyorum. Tavsiyeniz var mıdır acaba?

• 3 yılı geçti iPhone SE kullanıyorum. Aldığımdan beri güncellemedim ios10'da. Şimdi en son sürüme güncelleyeceğim fakat güncelleyince fotoğraflar rehber falan gitmez değil mi

• ekran bozuldu her yer çizgi çizgi
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.