Şimdi Ara

Apple iPhone SE (1. nesil) [ANA KONU] (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.566
Cevap
114
Favori
493.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dejinin kendi sitesinden aldım ısınma şuan için yok baya aktif kullandım bugün deneme amaçlı %5 şarjım kaldı

Apple iPhone SE (1. nesil)  [ANA KONU]

Ben memnun kaldım ağırlıklı oyun ve sosyal medya kullanmama rağmen 5saat bu kadar senelik cihaz için çok çok iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shane

Arkadaşlar Selamlar,

Cuma gecesi se1 cihazımı ios 13.7'den ios 14.2 ye güncelledim yalnız müthiş bir pil sarfiyatı var. Yani günde 3 full şarj yetmiyor şarjım su gibi akıyor diyebilirim. Orjinal pil değişimini yaklaşık 1 yıl önce yaptım. Pil sağlığım %95. Cihazın daha stabil kullanımı için önerilerinizi rica ediyorum

İsinma sorunuda oldumu sizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-ay

İsinma sorunuda oldumu sizde

Alıntıları Göster

Benimde batarya sağlığı %90 dı. Günde üç defa şarj ediyordum. Deji 2010 mah batarya aldım ve sonuç on numara👍 İos 14.3 ısınma yok...

Apple iPhone SE (1. nesil)  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaddafi -- 20 Aralık 2020; 23:5:0 >

• Arkadaşlar yıllardır bir ekran koruyucu almadım . Kaliteli bir ekran koruyucu cam önerebilir misiniz?

• dün itibariyle iphone se'den samsung s10+ 'a geçmiş bulunuyorum. Amazon'da 4799 tl ye görünce daha fazla dayanamadım ve aldım.

Hoşcakal emektar telefon. 3 sene boyunca batarya ve 32 gb harici bir kere bile üzmedin. Hızın hala ilk gün ki gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi

Benimde batarya sağlığı %90 dı. Günde üç defa şarj ediyordum. Deji 2010 mah batarya aldım ve sonuç on numara👍 İos 14.3 ısınma yok...

Alıntıları Göster

2010mah olandan kullaniyorsunuz değil mi?

sipariş verdim az önce

yılsonu10 kuponuyla %10 indirim yapıyor deji

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

2010mah olandan kullaniyorsunuz değil mi?

sipariş verdim az önce

yılsonu10 kuponuyla %10 indirim yapıyor deji

Alıntıları Göster

AynenApple iPhone SE (1. nesil)  [ANA KONU]  2010 mah. dejinin kendi sitesinden aldım. 15-20 günde tam kapasiteye ulaşır...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi

Aynen  2010 mah. dejinin kendi sitesinden aldım. 15-20 günde tam kapasiteye ulaşır...

Alıntıları Göster

👍

insallah sorun çıkma gelir 1-2 güne Kargo

• Arkadaslar yardiminiz lazim, cihazimda volTE teknolojisi acik oldugunda. Eger arama yaparken hucresel veriyi acarsam arama kapaniyor nasil cozerim bunu

• onur-ay kullanıcısına yanıt

14.3 e geçtim 14.2 de sadeve bir kaç gün kaldım. Ayrıca kestirmelerden pili otomatik olarak %40a düşünce pil tasarrufu moduna getirdim ve araç takımlarını azalttım pil konusunda artık çok daha iyi. Isınma konusunda bir fark göremedim ben en azından beni harekete geçiricek veya dert edicek derecede

• 2.telefon olarak 5S in yanına SE aldım hız konusunda gerçekten çok fark var.

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    se 1. nesil küçük canavar
  • Hope05 H kullanıcısına yanıt
    ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

Aldiginiz batarya bu mu. Birde degisimi kendiniz mi yaptiniz

https://www.deji.com.tr/iphone-se-batarya-mucize-batarya-deji-max-2010mah

• quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Aldiginiz batarya bu mu. Birde degisimi kendiniz mi yaptiniz

https://www.deji.com.tr/iphone-se-batarya-mucize-batarya-deji-max-2010mah

evet .

idare ediyor artık telefon

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Tesekkurler. Urunu amazon.com.tr de bulamadim bulsam ordan sparis edecektim. Kendi sayfasindan bende sparis ettim.

Bakalim telefonun pil sagligi %81 lere dustu artik zor idare ediyordu. Bu bataryayi umarim biraz daha uzun sure idare eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Awsful

Tesekkurler. Urunu amazon.com.tr de bulamadim bulsam ordan sparis edecektim. Kendi sayfasindan bende sparis ettim.

Bakalim telefonun pil sagligi %81 lere dustu artik zor idare ediyordu. Bu bataryayi umarim biraz daha uzun sure idare eder

benim sağlık %87 di sanırım ama bozuktu . o oran güvenilir değil pek.

umarım sıkıntı yaşamazsın.eski pili dikkatli sök .bir sıkıntı olursa tekrar kullanırsın

• SE ile 3. seneyi dolduruyoruz, bebeğim hala uçak gibi maşallah. Hayatımda hiçbir telefonumu bu kadar sıkıntısız ve severek kullanmamıştım.
    Sony, samsung, lumia hepsi yalan dolanmış.
    Geçen sene batarya değiştirdim problemsiz devam. Hiç mi takılmaz, kasmaz, kendi kendine kapanmaz ne biliyim telefonun azıcık ısındığına bile şahit olmadım. Saygı duyuyorum yapana üretene ve tavsiye edene.
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Ayni duygulari paylasiyoruz koleksiyonluk telefon👍👍👍👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnefe2015

SE ile 3. seneyi dolduruyoruz, bebeğim hala uçak gibi maşallah. Hayatımda hiçbir telefonumu bu kadar sıkıntısız ve severek kullanmamıştım.
    Sony, samsung, lumia hepsi yalan dolanmış.
    Geçen sene batarya değiştirdim problemsiz devam. Hiç mi takılmaz, kasmaz, kendi kendine kapanmaz ne biliyim telefonun azıcık ısındığına bile şahit olmadım. Saygı duyuyorum yapana üretene ve tavsiye edene.

Her cümlesine imzamı atarım. Apple’ın çakallık dönemine girmeden önce belki de dünyaya son hediyesidir bu telefon 👍💫

• 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.