|
Apple iPhone SE (1. nesil) [ANA KONU] (472. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilgisayardan itunes üzerinden cihazı yedekleyip güncellersen sorun yaşamazsın. -
Hayır gitmez, icloudda da yedekleniyor zaten. Yapmışken bilgisayara yedekleyip temiz kurulum yapmanızı öneririm. Daha da hızlanır -
ilk çıktığında satın aldım iki gün önce deji batarya taktırdım. toplam 3 kez şarj ettim gayette iyi gidiyor hatta ilk günkü gibi günlük 7-8?saat ekran süresi veriyor ios 14.4 -
çok iyiymiş 👍 -
Merhaba arkadaşlar. 4 yıldır SE kullanıyorum,Ios 14'e geçmedim. Telefonu kullanırken kendi kendine ekran görüntüsü alıyor, kilit tuşuna basılıymış gibi davranıp kapatmak için kaydırma kısmı geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba?
-
Arkadaslar n11 dekı bu bataryayı tavsıye edıyormusunuz batarya saglıgım yuzde 88 ama yogun kullanımda 1.5 saat gıdıyor telefon.3 yıl oldu
https://urun.n11.com/batarya/fppro-iphone-se-batarya-pil-bandi-hediye-P435690032
-
-
Kilit tuşuna toz kaçmış, yağsız kontak spreyi sıkınca geçer, başka bir telefonda başıma gelmişti. Herhangi bir telefoncuya götürsen o da sıkar içini bile açmadan çözer -
çok sağolun hocam deneyeceğim
-
ben geçen hafta taktırdım şimdilik çok memnunum -
dejı mı
-
aynen hocam çabucak ölmezse eğer bir haftadır 6-7 saat ekran süresi alıyorum. wifi hücresel karışık ayrıca düşük güç modu kapalı. oto parlaklık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cogo PRENS -- 7 Şubat 2021; 15:14:10 > -
bu telefonu 2. el de de satmayı dusunmuyorum koleksıyon olarak kutusuyla kalıcak galıba bende :D
-
14.4.1 kullanan var mı? nasıl ?
-
Stabil. Tabii sarj ne kadar yeni takarsan tak hizli gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bazen13Stabil. Tabii sarj ne kadar yeni takarsan tak hizli gidiyor.
şuan 14.3 teyim .geçeyim mi ?
-
2017 ekimde aldığım SE'yi ilk defa güncelledim telefon yağ gibi akıyor veya ben öyle hissediyorum :D
Pil ömrüm de 83 çıktı sizce nasıl
-
Süper. Ben de 2017 de ekimde almıştım. Şu an da pil sağlığı 72. Tabi ben dikkatli kullanmadım bunun etkisi büyük oldu muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar whatsapp ve instagram bildirimlerinde son zamanlarda çok sık problem olmaya başladı. Mesaj gelmiş 5 dk önce mesela ben whatsapp’ı açınca görebiliyorum. Bunun nedeni nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X