Şimdi Ara

Apple iPhone SE (1. nesil) [ANA KONU] (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.566
Cevap
114
Favori
493.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deji marka 2300 mah batarya alabilirsin. 120 tl civarı. İçinden montaj için tornavida falanda çıkıyor. Ben 7 aydır kullanıyorum. Memnunum. Arkadaş ip7 de 10 ay kullandı 1 defa yüzde 10 da kapandığı için firmaya gönderdi yenisi ile değiştirdiler. 1 yıl garanti veriyorlar.
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan itunes üzerinden cihazı yedekleyip güncellersen sorun yaşamazsın.
    Hayır gitmez, icloudda da yedekleniyor zaten. Yapmışken bilgisayara yedekleyip temiz kurulum yapmanızı öneririm. Daha da hızlanır
  • ilk çıktığında satın aldım iki gün önce deji batarya taktırdım. toplam 3 kez şarj ettim gayette iyi gidiyor hatta ilk günkü gibi günlük 7-8?saat ekran süresi veriyor ios 14.4
  • glxys10e G kullanıcısına yanıt
    çok iyiymiş 👍
  • Merhaba arkadaşlar. 4 yıldır SE kullanıyorum,Ios 14'e geçmedim. Telefonu kullanırken kendi kendine ekran görüntüsü alıyor, kilit tuşuna basılıymış gibi davranıp kapatmak için kaydırma kısmı geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba?

• glxys10e G kullanıcısına yanıt

Arkadaslar n11 dekı bu bataryayı tavsıye edıyormusunuz batarya saglıgım yuzde 88 ama yogun kullanımda 1.5 saat gıdıyor telefon.3 yıl oldu

https://urun.n11.com/batarya/fppro-iphone-se-batarya-pil-bandi-hediye-P435690032

• morningstarxx M kullanıcısına yanıt
    Kilit tuşuna toz kaçmış, yağsız kontak spreyi sıkınca geçer, başka bir telefonda başıma gelmişti. Herhangi bir telefoncuya götürsen o da sıkar içini bile açmadan çözer
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt

çok sağolun hocam deneyeceğim

• Viky kullanıcısına yanıt
    ben geçen hafta taktırdım şimdilik çok memnunum
  • dejı mı

• Viky kullanıcısına yanıt
    aynen hocam çabucak ölmezse eğer bir haftadır 6-7 saat ekran süresi alıyorum. wifi hücresel karışık ayrıca düşük güç modu kapalı. oto parlaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cogo PRENS -- 7 Şubat 2021; 15:14:10 >
  • bu telefonu 2. el de de satmayı dusunmuyorum koleksıyon olarak kutusuyla kalıcak galıba bende :D

• 14.4.1 kullanan var mı? nasıl ?

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Stabil. Tabii sarj ne kadar yeni takarsan tak hizli gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

Stabil. Tabii sarj ne kadar yeni takarsan tak hizli gidiyor.

şuan 14.3 teyim .geçeyim mi ?

• 2017 ekimde aldığım SE'yi ilk defa güncelledim telefon yağ gibi akıyor veya ben öyle hissediyorum :D

Pil ömrüm de 83 çıktı sizce nasıl

Süper. Ben de 2017 de ekimde almıştım. Şu an da pil sağlığı 72. Tabi ben dikkatli kullanmadım bunun etkisi büyük oldu muhtemelen.

• Arkadaşlar whatsapp ve instagram bildirimlerinde son zamanlarda çok sık problem olmaya başladı. Mesaj gelmiş 5 dk önce mesela ben whatsapp’ı açınca görebiliyorum. Bunun nedeni nedir?

• 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.