Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.253
Cevap
131
Favori
751.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğim kadarı ile Deji nin Woyax olan modelinde telefonu açınca bozulan o fitilin yenisi pakette geliyor pili değiştirdikten sonra kapağı tekrar yerine yerleştirirken o fitili dikkatlice yerine koymak gerekli. Bu durumda su geçirmezlik bozulmaz .

• efesb kullanıcısına yanıt
    Sıvı koruma bandından bahsediyorsunuz. Açılmamış cihaz kadar dayanıklı olacağını sanmıyorum. Aslında pili değiştirsem ilk başlarda kesinlikle dünya varmış diyeceğim ancak bir iki sene sonrasını bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Etzel45 kullanıcısına yanıt

Valla normalde değiştirmeyin orijinal kalsın falan derdim ama aynısının %78 pil sağlığı olanı da bende var. Zaten bu seride pil hep berbattı da şimdi ekstra bir berbatlık var pilde. Telefonu çok nadiren kullananlar hariç herkesi çıldırtacak düzeyde. Elimde bir Android cihaz var ki şuan onu kullanıyorum ekran boyutu ve pilden dolayı, şu cihazla aldığım pil süresini iPhone SE ile almak istesem cihaza 3 şarj yapmam gerek yani Androidin pili 1.5 gün falan gidiyor ama bu yine de SE nin 1 günde 2 şarja ihtiyacı var demek.

O yüzden cihazı kullanmaya devam edecekseniz değiştirmeniz gayet mantıklı olur. Ekstra kapasiteli olanlardan falan alın hatta en azından bir günü çok ağır kullanım olmadığı sürece çıkarır cihaz. Suya dayanıklılığı da yok varsayarak cihazı kullanın ne olur ne olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam teşekkür ederim.

• Bu arada Shazam kullanan arkadaşlar bir kontrol edebilir mi, uygulamayı açtığımızda müziğimin altında şarkılar ve Konserler sekmesi var her ikisinede dokunduğumda simsiyah bir ekran açılıyor geçmiş ait bulunan parçalar görünmüyor sizlerde durum nasıl?

• bu telefonda sosyal medyada paylaşılan ekran görüleri fotoğraflar neden okunmuyor bi bendemi böyle bulanık görünüyor rakamlar felan okunmuyor🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

twitter özelinde söyleyebileceğim şey veri tasarruf modu açıksa bu şekilde görüyor olabilirsiniz. Ayarlar-erişebilirlik ekran ve diller- veri kullanımı - veri tasarrufunu kapatın .

• efesb kullanıcısına yanıt
    ayarları düzelttim çok teşekkür bayadır telefonda sorun yaşıyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son sürüm ile birlikte gelen bildirimlerde gruplama yaptığında mesela bazen aynı uygulamdan gelen 2 bildirim üst üste yapışık şekilde kalıyor üzerinde bastığımda ayrılmıyorlar dolayısıyla ön izlemede gelen o 2 bildirim okunmıuyor. Sizlerde böyle bir bug var mı ?

• Pil sağlığım %75

Pazar günü apple da değiştirmeyi düşünüyorum, 2.7k fiyat verdiler

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Orjinal pil taktırmak isteyenler tabii ki taktırabiiir ve saygı duyarım.

Ama her zaman dediğim gibi " inanın bu kadar para vermeye gerek yok ".

Çok daha ucuza takın Deji'yi ve keyfini sürün...

• Papirus P kullanıcısına yanıt

memlekette girdim telefoncuya 1k ya takarım dedi.

kafam rahat olsun istiyorum. benden sonra anam da kullanır. nerden baksan 3-4 yıl daha kullanılacak. patlama matlama olur diye endişeleniyorum.

Bir de geçen bi abim ip12 mini değiştirdi. adam camı kırmış. gel de uğraş...

• Orjinal pil taktırsak ömrü ne kadar olur acaba 3 sene götürürse razıyım o kadar para vermeye 6-7 ayda patlarsa oda geçmiş olsun

• ByEG B kullanıcısına yanıt

Pil 3 sene gider gitmesine de SE nin pili normalde de çöp bence. Tek sorunu pil sağlığı değil yani, yine günde 2 şarj isteyecek cihaz. Hafif kullanım yapanlar düşünebilir ancak.

Yan sanayi pillerin hiçbirine güven olmaz .En iyisi ve en güveniliri orjinal bataryadır .

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    1800 küsür Mah nedir ya dediğiniz gibi normalde de çöp

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Ama ikinci el piyasası 7-8 bin olan cihaza da 2700₺ civarında pil değişim ücreti verilmez hocam. Pil sağlığım 75 günde 2-3 kere şarja takıyorum gittiği yere kadar devam. Masabaşı çalıştığım için şarj sorunum pek yok.

En azından üç sene daha kullanmayı düşünüyorsanız orijinal pili almak akla yatkın olabilir. Üç veya daha fazla sene şu an yüzde yetmişbeş olan pili çekmektense.

• H4- H kullanıcısına yanıt
    Hedef 2030 hocam. :) Giderse 5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum ancak sanmıyorum. Pil harici çok memnunum cihazdan fakat iOS desteği kesilirse değiştirmek zorunda kalabilirim. İOS desteği kesilince uygulamaya indirilemiyor mu yoksa indirdiğim uygulama hiç mi kullanılamıyor bilmiyorum o zaman bakarız. %75 ancak prizden çıkardığım gibi bitmiyor hocam 4 saat civarı ekran süresi alıyorum. Tüm gün wifi kullanırsam 5 saat olur herhalde.

Apple, telefonlarına çıkış tarihinden itibaren 10 sene destek veriyor. O yüzden 2030'a kadar destek alır. iOS 19 sonrası ana güncellemeler kesilecek ama güvenlik güncellemeleri devam edecek.

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.