Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.253
Cevap
131
Favori
751.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MFI Lisanslı

%15 indirimle 124 TL

amazon
    Tronsmart LTA14 Çift Örgülü Apple Lightning Şarj Kablosu, 1.2 Metre
    https://www.amazon.com.tr/dp/B072Q73MT7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bu aralar iyice az gitmeye başladı ama katlanıyoruz bakalım.

• metinnitem1 kullanıcısına yanıt

USB Type-A kablolar 12W üzeri şarj hızlarını desteklemiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 18.1.1i yükledim gaye tmemnunum pil düzeldi 17de cok hızlı bitiyordu ayrıca fotograflar kısmı hoş olmuş

• bu telefonu ilk çıktığında aldım her güncellemeyi yaptım şarz adaptör kablo ne bulduysam kullandım hiç bişeye dikkat etmedim telefonda hiç bir sorun yaşamadım orijinal pil 79 dahada çok gider.

buraya ne zaman baksam güncelleme yapmaya korkanlar pil takıntılı insanlar ne bileyim bi banamı tuhaf geliyor bu millet ne kadar paranoyak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Ben de Migros’tan aldığım hoco marka kablo şarj aleti kullandım. 4 sene oldu alalı pil sağlığı 73 e düştü. Orijinal şarj aleti ile kullansam bile 80 altına düşerdi. O yüzden bu kadar kasmaya gerek yok. Güncellemeleri de her çıkan ara güncellemeleri değilse de 2-3 güncellemede bir yapıyorum.

• 18.2 çıkmış güncelleyeceğim bakalım nasıl olmuş.

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    Kasma donma takılma yok cihaz akıyor ama şarjda akıyor :)

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Biz yüksek kapasite olanı aldık , şimdilik memnunuz, eski pil yaklaşık 5 yıllık ilk piliydi, haliyle şuan ondan iyi.
    Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU]

• Son mesajı görünce tekrar yazma ihtiyacı hissettim.

Arkadaşlar,

Bırakın şu " Orjinal haricinde yan sanayi batarya takarsam telefonda sıkıntı olur " korkusunu.Taktırın Deji bataryayı ve keyfini sürün.Ben Deji taktırdım ve yaklaşık 1,5 yıldır sorunsuzca kullanıyorum. Performansı gerçekten iyi.

Diğer yandan benim gibi Deji kullanıcıları adına yazarsam ; size ne idüğü belirsiz yan sanayi batarya taktırın demiyoruz zaten. Bu sektörde kendini kabul ettirmiş bir markayı yani " Deji" markasını tavsiye ediyoruz.Çünkü kendimiz taktırdık ve çokta memnunuz.Deji ile de hiçbir anlamda ticari yada reklam bağımız yok, tamamıyla son kullanıcı gözüyle yazıyoruz bu tavsiyeleri.

Dolayısıyla taktırın ve keyfini sürün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 14 Aralık 2024; 22:12:15 >
  • hk3189 kullanıcısına yanıt
    ben de yakınım için aldım aynısını iyi olacağı kesin dediğiniz gibi ilk pili var üzerinde

• ByEG B kullanıcısına yanıt
    Benim pil sağlığım 73 bir de hocam. :)

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    Bence hangi model olursa olsun iPhone pilleri 2 sene sonra %80 altına düşüyor.

• Arkadaşlar telefonumu satmak istiyorum ancak alan çıkmıyor. 9bin₺ gibi bir fiyata. Kırmızı 64gb. Iphone zarar ettirmez denilirdi. Bu telefon çok zarar ettirdi bana. Easy cep gibi yenileme firmaları 4-5bin₺ veriyor. Ne tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torquehp kullanıcısına yanıt
    9 bin ₺ yüksek bir fiyat hocam. 7500-8000₺ bandında alıcısı çıkacaktır cihazınız temizse. SE modelleri böyle maalesef ayrıca hiçbir teknolojik alet satarken kazandırmaz biraz finansla yatırımla işi olan adam bunu bilir buna arabalar vs dahil. Katma değer üreten bir şirket hissesi ya da yenilik getiren bir teknoloji ya da dünyada sınırlı sayıda bulunan emtialar kategorisinde değil. Marka değeri yüksek olduğu için alıcısı çok bu yüzden düşünülen fiyata ya da ona yakın bir fiyata satabiliyorsunuz. İPhone 13 256 gb ilanım var 32 bin ₺ istiyorum pazarlık payım da var ancak arayan soran yok mesela. Çünkü 128 sıfır yakın fiyatlarda olduğu için piyasada 256 satışı zor oluyor ölü fiyata satmadığın sürece.

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    deji ile kablosuz şarj oluyormu acaba

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Tabii ki oluyor, hiç sorun yok...

• bu iki batarya aynımı hangisini alayım arkadaşlar

www.n11.com
    iPhone SE 2020 Uyumlu Batarya Mucize Batarya Deji 2210mAh Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/iphone-se-2020-uyumlu-batarya-mucize-batarya-deji-2210mah-3508341?magaza=woyaxdeji

www.n11.com
    iphone Se 2020 Batarya 2210Mah Woyax Premium Batarya Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/iphone-se-2020-batarya-2210mah-woyax-premium-batarya-3512236?magaza=woyaxdeji

• 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.