< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 16e [ANA KONU] (10. sayfa)

-
-
-
Vergi olarak Brezilya ile hemen hemen aynıydık diye hatırlıyorum. Genelde fiyatlar dolar bazında denk düşerdi, son yıllarda onları geçmeye başladık. 300 dolar yani 280 Euro farkın bizi AB bölgesinde değerlendiren Türkiye operasyonunun kararı olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pro serisi bunun gibi premium renkler.
Düz seri parlak ve o kadar premium durmayan farklı renkler.
e serisi klasik siyah beyaz.
O konuda segmentasyonu iyi yapmış Apple, o çöl titanyum rengi beğendiği için iPhone 15 almaya gelenin mağazada 16 Pro almaya karar verdiğini bile gördüm ki bu türkiyede idi yurtdışında çok daha fazladır bu olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden öyleydi ancak 15 serisinde bu durumdan vazgeçti, parlak camdan buzlu cama geçti. 15 ve 15 Plus’ta buz mavisi ve siyah oldukça premium. Yine 16 ve 16 plusta ultramarine rengi ve siyah oldukça premium. 16e siyah rengi de çok premium. Hazır bu yıl tüm serilerde gold yokken (16 pro ve pro max çöl, gold sayılmaz daha pembe tonları olan krem bir renk) gold çıkarabilirdi
Düşük model cihazda gold çıktı diye kimse yüksek model almayayım da düşüğe geçeyim demezdi
Son cümleye katılmıyorum şahsen. Pembesi için Pro yerine düzünü alan da gördüm çöl rengi için Pro alan da. Özellik çoğu standart alıcının pek umrunda olmuyor. E modelde müthiş bir renk gelse eminim Pro yerine bunu alan bile çıkar :)
E modelinde buzlu cam olmasına da şaşırdım bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 22 Şubat 2025; 11:3:16 >
pro rengini neden uygun fiyatlı modeline koysun
Apple modemin performansı çok önemli. Modem telefonu rezil de eder vezir de. İPhone 11 lerde bir ara Intel modem yüzünden whatsapp bildirim problemi vardı
Dede telefonu
Bataryasını merak ediyorum. Günlük kullanımda iphone 16’ya göre ekran kullanım süresi artacakmı acaba
Yurt dışı kaça satarlar acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyatının düşmesi gerekiyor mutlaka.
Diğer sitelerde 40-42 arası olur tahminen
Apple bu asla fiyat düşmesi beklemeyin,İyi niyetle 2-3k belki düşer 45-46 arasi olur aşaği düşmez.Samsung olsaydi 10k düşerdi:))
Talebe bağlı, talep olmazsa 43 e kadar rahat düşer fazlası biraz zor.
Apple lansmanda 16 dan iyi dedi ama gerçek testlere bakmak lazım tabi. Bence biraz da modeme güvenerek o veriyi paylaştılar modem düşündükleri verimde çalışmazsa 16 dan geri de kalabilir bence.
Yine de her türlü pili üzmeyen bir cihaz olur, 15 kadar pili olsa o bile çok iyi mesela.
40 zor, en azından 1 ay aynı fiyat ile satılır sonraki aylarda 47.499-46.000 seviyesine geriler.
Satışlar iyi gitmezse 44-45'e düşer daha fazla düşmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Şubat 2025; 1:4:10 > -
İphone 16 Apple sitesinde 65 e satılıyor sitelerde 57 ye kadar bulunuyor iphone 15 Apple da 57 ye sitelerde 50 yani en az 6-7 arası makas var .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.M.Keynes_ -- 24 Şubat 2025; 9:8:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X