Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
44
Favori
21.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iPhone 13’te 4 GB RAM var. Bu cihazda 8 GB RAM var. 4 GB RAM şu anda iOS işletim sistemi için bile yetersiz kalabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MagSafe maalesef yok.

• mrguardiola kullanıcısına yanıt
    Gereksiz zaten şimdiye kadar bir kere kullandım sadece. Yavaş şarj ediyor ve telefon ısınıyor.

• dragontool D kullanıcısına yanıt
    MagSafe yalnızca kablosuz şarj için değil. MagSafe olmadığı için cüzdan vs MagSafe aksesuarları 16e ile çalışmayacak.

Onlar hakkında bilgim yok ne işe yaradıklarını söyleyebilirmisin hiç kullanmadım da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 20 Şubat 2025; 0:10:35 >

Telefonu kılıfsız kullanan varsa tamam da kılıf takacaksanız Magsafe kılıf alırsınız olur biter. Tek kılıfla çözülemeyen şey şarj olayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragontool D kullanıcısına yanıt
    Taşınabilir stand, cüzdan, araç tutucu gibi bir çok alanda kullanılıyor magsafe. Kuvvetli mıknatısları sayesinde bu ürünleri cihaza sabitlemek gerekmiyor, yaklaştığı an yapışıyor

• Apple haric on siparis alan bi sey var mi

• Şu 60 Hz 90hz yapılsaydı güzel olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.nesil se cihazım vardı 2 tane..aralık 2024 de 1 adet iphone 16 ve 1 adet 16 pro aldım.

bu cihaz 16e diye isimlendirilen eski adıyla se4 ; daha önce çıkmış olsaydı değerlendirirdim benim işimi görürdü..

sağlık olsun.

• İlerleyen dönemde bir kampanya olsa 40 bin bandına inse süper olur .

• scanh kullanıcısına yanıt
    Hocam magsafe kılıf alsak ondada mıknatıs var iş görür o zaman.

Telefonda uzay istasyonu mu kuruyoruz🤣 4gb apple için bile yeterli seviyede

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

90 hz olsaydı fiyatı 70 bin olurdu 48 bin değil.

Ayrıca unutmayın bu ara modeller eski modellerin ekranıyla geliyor yeni geliştirilen bir ekran yok bu modelde yanlış hatırlamıyorsam iphone 13 ekranı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trubetzkoy

Telefonda uzay istasyonu mu kuruyoruz🤣 4gb apple için bile yeterli seviyede

Ram tüm işletim sistemleri için önem arz eder. Apple dahi olsa bu böyledir. 16 serisi 8 iken , 17 serisi için 12 GB konuşuluyor. 4 GB ram iphone 13 ve ipad 10 ile sona erdi.

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

Apple için bile yeterli seviyede derken? iOS, Android'den daha az RAM ihtiyacı duyuyor. Android için yeterli seviyede olan RAM miktarı, iOS için zaten yeterli olur.

Ama 4 GB RAM günümüzde iPhone için bile pek yeterli değil. Bütçesi 30 bin civarında olan biri elbette iPhone 13 alabilir. O fiyat için gayet güzel bir cihaz. Ama 45-50 bin civarında bütçesi olan birinin iPhone 13 yerine iPhone 16e alması çok daha mantıklı olur.

• Trubetzkoy kullanıcısına yanıt

13 ile 14 arasında bile performans farkı var ramden dolayı. 4 GB devri çoktan bitti yakında sıkıntı çıkarmaya başlayacaktır ki şimdiden bile çokça pürüzler var

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

iPhone 16'da bile 60 Hz varken, daha uygun fiyatlı telefonda daha yüksek Hz beklemek pek mantıklı değildi.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Bu fiyat seviyesinde olmasa da olur zaten. Ben bir tek Apple cüzdan için kullanıyorum MagSafe özelliğini.Onu da sıcak havalarda ısınıyor diye yazları kullanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.