Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tarsuslu1923 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
389
Cevap
44
Favori
21.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bencede 16e daha ön planda olan bir model hocam yalnız şuanki fiyatını hak etmiyor. Standart bir kullanıcı olduğum için 13’te beni üzmez diye böyle bir şey yaptım. Bende yakın tarihte 42 leri rahat görür diyorum ama bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 2 Mart 2025; 21:53:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDogus kullanıcısına yanıt

Şimdilik üzmez ama kısa süre sonra 4GB RAMin selası okunur diye düşünüyorum. Lightning şarj portu da artık çağdışı, her şey Type-C oluyorken telefon için ayrı kablo taşıma zorunluluğu kötü.

• Arkadaşlar alan yok mu cihazı pil olayı nasıldır. Deneyen arkadaşlar yazabilir mi

• crystal71 C kullanıcısına yanıt
    iPhone 16e modelini satın aldım ve az önce teslim aldım. Cihaz oldukça şık ve hoşuma gitti. Ancak, 60 Hz ekran yenileme hızını ciddi şekilde hissediyorum; çünkü asıl telefonum iPhone 16 Pro. Bu telefonu şirket hattı için aldım. Pil deneyimimi 1-2 gün içinde paylaşacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16 nın ana kamerasının sensör boyutu ile 16e nin sensör boyutu arasında uçurum fark var

16 nın kamera : 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS

16e nin kamera 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/2.55", 0.7µm, PDAF, OIS

kısacası kamerada batırmış apple .

• 13 den geçmeyi düşünüyorum. Güncel cihaz oluşu sebebi ile 15 ve bunun arasında kaldım pil önemli benim için pil için buna daha yakınım

• İkinci kamera olmayınca pile yer kalmış

Apple iPhone 16e [ANA KONU]

• mnogut kullanıcısına yanıt

Pil deneyiminizi bekliyoruz hocam

• mnogut kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun ve de şebeke durumunu paylaşırsanız sevinirim mevcut telefonunuzla karşılaştıracak olursanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

16 nın ana kamerasının sensör boyutu ile 16e nin sensör boyutu arasında uçurum fark var

16 nın kamera : 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/1.56", 1.0µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS

16e nin kamera 48 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1/2.55", 0.7µm, PDAF, OIS

kısacası kamerada batırmış apple .

Gündüz çekimlerinde pek fark olmasa da gece performansın da fark var yapılan incelemelerde ben çekim kalitesini beğendim şahsen en azından eski modellerden daha iyi sonuçlar elde edecektir.

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Kendisini 14 senedir tanırım dünyanın en güvenilir en detaycı insanlarindan biridir hem kefil hem referans olurum istediği zaman

Güvenilir üye

Bende bu fiyatlara düşmesini bekliyordum Ankarada olsanız görüşebilirdik ama kısmet değilmiş. Hayırlı satışlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 4 Mart 2025; 21:53:39 >
  • HDogus kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun,

Telefon için rezerve yapıldı zaten ve ilanı hemen kaldırıyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Mart 2025; 23:41:51 >
  • Arkadaşlar,

iPhone 16e modeli için kılıf uyumu nasıl ?

Piyasada hangi iPhone modeline ait kılıflar iPhone 16e ile uyumlu, bilgisi olan var mı?

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

Ben 16 dan geçeceğim biraz ucuzlarsa, cihaz güzel talebi çok olur pili müthiş işlemci 16 ile aynı falan neden alınmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 5 Mart 2025; 18:34:49 >

Kamera kısmı ve aksiyon butonu hariç iPhone 13-14 ile aynı kasa cihaz. Kamera kısmından dolayı direkt 16e kılıfı almak daha mantıklı.

• edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 6 Mart 2025; 17:48:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.