Cidden fark büyük, ben Base 16 kullanıyorum arada elime Pro modeller geçiyor kullanınca aşırı akıcı geliyor ekranları. Ben çok büyük çoğunlukla Base modeli kullandığım için 60Hz artık rahatsız etmiyor ama sık sık ikisi arası geçiş yapacaksanız sizi biraz etkileyebilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16e [ANA KONU] (17. sayfa)

-
-
Yalnız kamera çok ufak değil mi? Base 16 daki sensör kocaman mesela, hatta 16 daki nispeten ufak olan geniş açılı kameranın sensörü bile 16e deki ana kamera sensöründen büyük. Neden acaba anlamadım, ya kamerayı baya kırpmışlar ya da boş yere kocaman kameralara sahip telefonlar kullanıyoruz 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gb ramli iphone almayn yetersiz gelmeye basladi. 2 yildir 13 kullaniyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizdekiler reklam sponsoru oldukları için pohpohlama peşinde bence cihaz gayet iyi sürekli hikaye paylaşan kişilere kamerası gelmez birde şuan fiyattan kaybediyor
Kamera lensi 16’dan küçük doğal olarak ışık yakalama kapasitesi düşüyor özellikle gece çekimlerinde ayrıca cihazda lens kaydırma yok video çekerken hareket halinde titreşim meydana geliyor.
-
Az daha düşürmemiz lazım hocam
40 bine inerse, yine fazla ama alacağım sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 a bende takipteyim ama dolarda yükseliyor. Zam gelir fiyat güncellenir ise bi daha bu fiyatlara bulamamakta var .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi adıma artarsa da pişman olmam. 17'de tasarım da bayağı değişecek. O serinin en ucuz telefonu alsam da çok koymaz. Arada makas olmalı ki bunu tercih edeyim. Her şeyi anladım da magsafe ile smarttag konusunda çok kızdım. Kameraydı, ekrandı hadi tamam dedim ama bunları neden koymazsın ki? Ancak 40 olursa alırım yoksa almayacağım.
İş için Honor 200 Pro almıştım, kullanıyorum. Telefon donanımsal olarak çok iyi yazılım konusunda pek istediğim gibi değil.
16e'yi bekledim ama fiyatı yüksek. 39.900 TL'nin altına düşerse alırım.
bugün birinin elinde yeşil 16 gördüm çok güzeldi. büyük lensler hoş duruyor
Ne tarz şikayetin var honor almayı planlıyordum ben de, stabillik manasında mı yoksa uygulamalar içindeki bug vs mi rahatsız ediyor?
Ben de de Düz 200 modeli var, memnunum ama gözüm hala İphone da
Haha yıllar önce honor play almıştım uygulamalar içindeki ve uygulama arası geçişlerdeki buglar bir yerden sonra can sıkıcı olmaya başlamıştı acaba hala aynı onu merak ettim
O kadar maalesef bilmiyorum hocam ama ben de gayet akıcı, 120 HZ ekrana ve de Snapdragon 7 Gen 3 İşlemcisine sahip, en son ki çıkan güncellemeyi de aldı, yağ gibi akıyor şimdilik.
güzelim 15’i harcadın hiç konuşmaya hakkın yok:)
Siz mi karar veriyorsunuz insanların konuşma hakkına :)
yanlış anladın :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X