Şimdi Ara

Apple ipod klasik modeller yeniden hayata dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple ipod klasik modeller yeniden hayata dönüyor.
    ilk klasik seri ipod "Orijinal iPod" ismi ile ve 5gb HDD ile  23 Ekim 2001'de piyasaya sürüldü.Yıllar içinde teknolojinin gelişimi ile ipod lar da, gelişim göstererek
    ipod serisinin en son versiyonu olan 7 nesil iPod Classic modele ulaşılmıştır.7 nci nesil ipod 5 Eylül 2007'de piyasaya sürülmüştür.
    Ancak 2010'de Apple, iPod Classic'in üretimini durdurdu.ince kasa 7 nci nesil 160 GB iPod Classic A1238 , orijinal 30 pin dock konektörünü ve ikonik iPod click wheel'i kullanan iPod hattındaki son Apple ürünü oldu. En yenisi 15 yaşında olan klasik seri ipod lara Apple tarafından
    15 senedir tüm dünyada tamir servis hizmet verilmiyor ve gelen taleplere " Geri dönüşüm " kutusunu gösteriyorlar..
    Türkiye de Apple tarafından reddedilen bu ipod lar için özel bir tamir servisi de bulunmadigini gözlemledim .Yurtdisindan yedek parca getirme imkanim da olduğu için yaklaşık 7 yıldır ; mekanik HDD li ve 30 pin girişli Klasik seri ipod lar için tamir, bakım ve Modlama /SSD uygulama işlemleri için hizmet vermeye başladım..
    Bu konuda ilk değilim belki ancak sanırım halen tek kaynak benim ve amatör bir ruh ile ipod severleri mutlu etmeye çalışıyorum. instagram daki
    " @ipod_nostalji " hesabımda gerçekleştirdiğim işlerden bazı örnekler var. ipod servis ihtiyacı olan tüm ipod severleri mutlu etmek tek hedefim.Bilginize sunarim...

Apple ipod klasik modeller yeniden hayata dönüyor Apple ipod klasik modeller yeniden hayata dönüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.