Şimdi Ara

APPLE İPOD SHUFFLE 4. NESİL ALMAYA DEĞER Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bi mp3 alacağım fakat ne alayım karar veremiyorum. Aklıma takılan cihazlar için konu açıp yorum almaya çalışıyorum. Sizler görüşlerinizi ve onunla ilgili düşüncelerinizi iletir misiniz ?

• ep630 kulaklıkla gayet iyi gidiyor
  • değer..
  • Bence değmez. Şahsen iPod Touch dışındaki hiçbir iPod modeline o kadar para bağlamak mantıklı gelmiyor. Amacınız yalnızca müzik dinlemek ise -iPod Shuffle aldığınıza göre öyle- bu tür bir ürüne 100 TL den fazla para bağlamak mantıklı gelmiyor. Çünkü aldığınız ürün piyasadaki rakiplerinden herhangi bir şekilde ayrılmıyor. Tavsiyem, Phillips olur. iPod Shuffle boyutlarında ekranlı bir modelleri vardı.
  • Eger yurtdisinda alacaksan 49 dolar gibi bir fiyata tabiki deger onun o inanilmaz mukemmellikteki kulakligi yok mu ilk kullanimda seni kendine hayran brakacak zaten ama yok buradan alacaksan ustune biraz daha para koy mis gibi sony al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurettinaz

Eger yurtdisinda alacaksan 49 dolar gibi bir fiyata tabiki deger onun o inanilmaz mukemmellikteki kulakligi yok mu ilk kullanimda seni kendine hayran brakacak zaten ama yok buradan alacaksan ustune biraz daha para koy mis gibi sony al derim.

aldım hocam ürünü bugün 4 gb gümüş renginde. şimdi itunes ile program atıyorum bakalım artık.. kullanım klavuzunu da öğreneyim bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

quote:

Eger yurtdisinda alacaksan 49 dolar gibi bir fiyata tabiki deger onun o inanilmaz mukemmellikteki kulakligi yok mu ilk kullanimda seni kendine hayran brakacak zaten ama yok buradan alacaksan ustune biraz daha para koy mis gibi sony al derim.

aldım hocam ürünü bugün 4 gb gümüş renginde. şimdi itunes ile program atıyorum bakalım artık.. kullanım klavuzunu da öğreneyim bi

Hayirli olsun kardesim:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

quote:

Hayirli olsun kardesim:D

Öncelikle hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum 4 gb ipod shuffle 4. nesil nereden aldıgınızı ve fiyatını söylerseniz sevinirim.

• Satılık ipod shuffle 4. nesil 2 GB cihazım var. İsteyen olursa özel mesajdan iletişime geçebilir. Cihaz çiziksiz ve sıfırdır.
  • Bende Touch olmasına rağmen benim bile alasım geliyor. Özelikle küçük oluşu taşıma açısından büyük avantaj sağlıyor varlığını bile hissetmiyorsun daha önce kullandığım için biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 19 Temmuz 2012; 6:20:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.