Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple iPod touch 5th Nesil 32GB Siyah + Sıfır logitech 350vi kulaklık Satın Al 10 Nisan 2018 17:12 1 1 Apple iPod touch 5th Nesil 32GB Siyah + Sıfır logitech 350vi kulaklık Amerika apple store den alınma son 1 senede hiç kullanmadım boşta duruyorkozmetik olarak temiz fakat arka apple logosunun solunda hafif bir gamze var resimde çekmeye çalıştım onun dışında sorunsuz kutusunu bile açmadığım logitech 350vi kulaklık ile beraber veriyorum +orjinal usb kablosu bozuldu fakat yanında başka marka apple sertifikalı kablo vericemdüşündüğüm rakam 550TL mümkünse istanbul içi elden satış tercihimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - ASUS DUAL GeForce RTX 4060 WHITE OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia DLSS 3 Ultimade ears boom 2 limited edition 2'li paket Satılık sıfır Steam Link Satılık AVerMedia AVerTV dvb-s 203
takas tekliflerini değerlendirebilirim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık - ASUS DUAL GeForce RTX 4060 WHITE OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia DLSS 3 Ultimade ears boom 2 limited edition 2'li paket Satılık sıfır Steam Link Satılık AVerMedia AVerTV dvb-s 203