Merhaba daha önce ipodum yine donmuştu ben de kapamıştım bi süre sonra forumda anlatılan reset olayını yaptım ve gayet çabuk düzeldi.ancak bugün duşta şarkı dinlemek için kullandım ve ipodun ekranı 4-5 damla ıslandı ama sildim ve ipod kapanmadı gayet çalıştı.. duştan çıktım ipodun sesini azaltmak için ses düğmesini kullandım ancak sonra fark ettim ki ses düğmesi ekranda takılı kalmış.ben de dondu herhalde yine deyip(müzik hala çalıyor ve başka fonksiyonları da kullanabiliyorum )yani sadece ses göstergeci ekranda kaldı öylece.ben de kapadım bir daha da açamadım.şimdi power tuşu ve home tuşu olayını tekrar yaptım ancak hiç biri olmadı ve itunes ipodumu görmüyor.. ne yapabilirim ?
Aletler duşta banyoya konulmaz. Bunun 4 damla suyla alakası yok. Odadaki aşırı nem cihazınızı bozmuş. Acilen pirince atsaydınız telefonu açmayıp belki düzelirdi. Artık elveda diyebilirsiniz :S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Elveda
kurtarma yolu yok mu peki ? pilinin değiştirilmesi gibi ne bileyim :( komple mi gitti yani ?
Bi garantiye ver bakalım ne dicekler ama gidip banyoya koydum deme :D yoksa kullanıcı hatasından almazlar
garantisi var mı bilmiyorum ki. fransadan alındı bu yani bana hediye geldi..
quote:
Orijinalden alıntı: avatansever
garantisi var mı bilmiyorum ki. fransadan alındı bu yani bana hediye geldi..
Uluslaraarası 1 yıl bilkom garantisi var alırlar herhalde