Şimdi Ara

APPLE İŞLETİM SİSTEMLERİNİ GÜNCELLİYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,ben bir macbook pro almak istiyorum(9 yıllık laptopumun anakartı bozuldu da...).Ama kafama takılan bir soru var.Apple mac os'ları güncelliyor mu?Yani macbook pro aldığımda mac os lion yüklü olacak ama yakında mountain lion çıkınca ben lionu mountain liona güncelleyebilir miyim?
    Bir şey daha soracağım;şimdi mi almamı tavsiye edersiniz yoksa yenisi çıkınca mı?

• yakın zamanda MBP'lerin yenileri çıkacak en fazla 2ay , bekle bence.
  • 30 dolar karşılığında yeni işletim sistemine geçilebiliyor. DVD derdi yok, internetten indiriliyor.
  • Yeni taşınabilir Mac alıcaksanız bekleyin derim Medalion arkadaşımızında söylediği gibi MBP güncellenmesi çok yakın.
  • teşekkür ederim.
  • OSX LION 10.7.3 vardı surum olarak ve ınternetten developer ıcın yayınlanan 0SX Mountaın 10.8 beta 2 yukledım sorunsuz kullanıyorum...Mac book pro tavsıye ederım guncellemeler zaten surecte gercekleşıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beraalvan

Arkadaşlar,ben bir macbook pro almak istiyorum(9 yıllık laptopumun anakartı bozuldu da...).Ama kafama takılan bir soru var.Apple mac os'ları güncelliyor mu?Yani macbook pro aldığımda mac os lion yüklü olacak ama yakında mountain lion çıkınca ben lionu mountain liona güncelleyebilir miyim?
    Bir şey daha soracağım;şimdi mi almamı tavsiye edersiniz yoksa yenisi çıkınca mı?

Genelde yeni işletim sistemi çıktığında son birkaç ay içerisinde alınan mac modellerine ücretsiz oluyor yeni sürüm mesela lion da son 6 ayda çıkanlar sanırım ücretsiz yükseltebiliyordu.. ama biraz da şans işi, en kötü 30 dolara güncelleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.