Şimdi Ara

Apple İzmir Yetkili Servisi Başarının Batarya Değişimi İçin Ekran Parası İstemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
4.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem garantisi yok neden dışarıda mahalle arasında, merdiven altındaki adamlara götürmüyorsun? Veya batarya alıp kendiniz değiştirmiyorsunuz?

Adam kendini sağlama alıyor, garantili ürün değil. Kimbilir kaç işlem görmüş telefonunu açtığında başına ne geleceğini nerden bilsin. Başka bir problem yaşaması halinde en üst masrafı ekran kırıllanilir diyerek belirtmiş zaten. Servis sonuma kadar haklı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar fix değil mi nasıl yapıyorlar bunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anubisin_Ruhu kullanıcısına yanıt

Cahil cahil konuşmayın ya. Ben kendim yıllardır teknik servis işi yapıyorum. Milli eğitimden Ustalık belgem var haftaya Usta öğreticilik sınavım var. Myk'dan Mesleki yeterlilik belgemde var. Akşama kadar bir sürü cihaz yapıyoruz. Benim arkadaşı servise yönlendirme amacım 300 döngü olmamış pil aşırı şişmiş buna sebep veren anakart yada başka bir şey olabilir. İçeride anakartta bir sorun mevcut ise bizde pil taksak aynı sorunu yaşayacak ama servis takarsa ve yine şişerse cihaz değişimine kadar gider konu bu bir. İkincisi pil sağlığında eski pilin konnektörü aktarılsa dahi geri sayım yapmıyor uyarı gidiyor ama geri sayım yapmadığı için hep servis yazısı kalacaktı ve bu şahıs benim paradan daha çok önem verdiğim birisi olduğu için ısrarla servise yolladım. Neyse sonra al cihazı gel dedim 3 dakikada kendim kaldırdım ekranı. KVK garantili pili taktım sıvı bandını attım applein 1000 TL küsür sadece bataryaya istediği paranın yarısına taktım mesele bu değil mesele batarya değişiminde ekranın kırılacağı bu tamamen amatör işi. Sonrada diyorlar ki bide yazılım atılacak yedekleme yapın öyle gelin. Neyse yüzlerce iphone ekranı kaldırdım hiç birini kırmadım. Servissin sen nasıl ekranı kırmadan kaldıramıyorsun ? Apple müşteri hizmetlerini aratıyorum diyor ki öyle olmaması lazım. Senin dediğin gibi olsa derdi ki bizde işleyiş böyle. Hepsini geçtim daha ekranı kaldırmadan peşinen sana ekranı satıyor. Sonra atıyorum ekran kırılmasa sana iade yapmıyor yeni ekranı takıyor ve daha entarasanını söyliyim mi ? eski ekranı istediğinde sana geride vermiyor. Alıyor el altından satıyor sorduğunda geri dönüşüm vs vs saçmalıyor ve sende gelip servis sonuna kadar haklı diyorsun. E sizin gibi insanlar olduğu sürece bu servisler az yapıyormuş ya müstehak sizlere.

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

Appstorede paralı olan hangi uygulama googleplayde ücretsiz? Onedrive depolama alanı bile googleplayde aylık 80₺ civarıyken Appstorede 16₺. Crackli APK yüklemekten bahsediyorsan bu ap ayrı bi konu o zaman da jailbreak var.

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Benim birader batarya değiştirmişti. Adamlar bataryayı değişmiş telefonu verdiler

Bizimki eski pilin nerede diye soruyır.
    Cevap: onu vermiyoruz
    Bizimki de kıl oluyor tabi avukat çenesi ile "benim malımı nasıl vermezsin, vereceksin" diye boğuşmaya başlıyor.

Zar zor almış pilini

Herifler senin malına resmen oturuyor.

Yetkilisi böyleyse kalanını siz düşünün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • striders kullanıcısına yanıt
    Merakımdan soruyorum, napacaksın abi ölü pili?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Anakarttaki sorun pili şişirebiliyor?

• Güzelce sormuşum merakımdan sadece. Bu yaptığına ne denir biliyorsun değil mi?

• sinany37 S kullanıcısına yanıt

bilmiyorum ne denir ben de normal bir cevap verdim bir art niyet olmadan, bataryanın üzerinde bir barkod var servis o barkodu okutur yenisini takar onun üzerindekini de okutur bitti gitti sonrasında ne yapacak geri dönüşüme yollanacak müşteriye verilemez diye bir kural kaide mi var yoksa ben mi bilmiyorum? herkes cihazı bataryasıyla birlikte satın alıyor sonuçta o batarya satın alanın malıdır bu kadar kim diyebilir ben sana eski bataryanı vermiyorum diye.

• Tamam kanka sen servise gittiğinde bidaha al, ne yapacağını biliyorsun zaten ölü bataryayı. Bb

• Bende şöyle durum yaşadım yetkili apple servisi troya iphone x götürdüm. Ekrannın sağ orta kısmında gözle görülmeyecek kadar bi kırık vardı bundan dolayı değişmdiler 1500 civarıydı pil değişimi.

Ekranı cıkartırken kırılabilirmiş bundan dolayı ekran parası bize kalıyor dediler ondan en ufak şey olursa ekranda yapmıyoruz dediler. Mantıklı bir durum çünkü ekrana bi vakum yapıstırıp cekiyorlar ufakta olsa ihtimal var.

Bende Deji den iphone x batarya aldım 500 e normal bir telefoncuda 100 tl ye onu taktırdım 600e hallettim. Daha önce başka ib iphone 'a deji taktırmısıtm sorun yaşamadık hiç sağlam gidiyor pili. Sorunu olanlar bu şekilde çözebilir.

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Direkt yenisini verdiler falan biraz az mı sallasan diyorum?

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

okuduğunuzu anlamıyorsunuz crackli apk demedim belirtmedim bile playstore da dedim, hangi uygulama diye soracaksan askerde iken KOF tarzı oyunlar vardı arkadaşlarla wifi blueetooth ile oynuyorduk yatakhanede iphone olanlar paralı diyordu gösteriyordu aynı oyun aynı yayıncı orada parayla idi, ayrıca oyun içi içeriğe karakter açma vb. biz 5.40 TL verirken onlar 7.90 ödüyordu, sınırlı ücretsiz olan şeylere onlar 19.99 yazıyordu bir sürü böyle uygulama gördüm.

• kim senin kankan dengesiz, hem merakından soruyormuş hem bloklayıp ilkokul esprisi yapıp kaçıyor sana mı soracaktı millet malını ne yapacağını. hakkını hukukunu bilmez gelip millete laf yetiştirir. kinayeli kinayeli laflar sokup bloklayıp geçer sek erkek Apple İzmir Yetkili Servisi Başarının Batarya Değişimi İçin Ekran Parası İstemesi  @sinany37

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt

Yıllardır hem iphone hem de Android cihaz kullandım. Daha yeni s22 satıp 13 pro aldım söylediğin tarz bir şey asla görmedim. Tam tersi durumu GÜNCEL olarak söyledim. Güncel hiçbir uygulamada iosda paralı olup googleplayde ücretsiz olduğunu görmedim.

• striders kullanıcısına yanıt

Bundan 3-5 sene önce ilk 7 plus çıktığı zaman müşteri cihazında home tuşu flexi yırtıldı ve parmak izi okumuyordu. O dönem tak çalıştır home tuşlarıda yok mecbur servise gittik dedik böyle böyle bunu değiştircez dediler ekranla beraber değişiyoruz. Ekranda çizik yok sapa sağlam sen niye ekran değişiyorsun falan kavga gürültü neyse dedik tamam o zamanın parası 2 bine yakın para verdik. Gittik cihazı almaya cihaz hazır aldık cihazı eski ekranı verin yok vermiyorlar. Ekranda çizik yok çizik düşünün öyle böyle kavga gürültü yok alamadık. Üzerinede düşmedik kaldı orada. Bunlar servis, insanlar bunlara dışarıdaki esnaftan 10 kat daha fazla güveniyor ama bunlar acayip tezgah kurmuş ve kimsede hayırdır demiyor

Hocam bende telefoncuyum inanırmısın müşteriden söktüğüm kırık ekranı, bataryayı her şeyi cihazla beraber koyuyorum tezgaha alırsa alıyor almazsa hurdaya atıyorum. İnanırmısın 10 kişiden 7 si kırık ekranı alıp gidiyor. İnsanlar alıyor yapacak bir şey yok sonuçta şöyle düşünmek lazım mal adamın eskiside adamın sen onun rızası olmadan o malı kafana göre çöpe hurdaya atamazsın. Adam pili alıp ondan bir obje yapıp odasına süs yapacak belki bilemeyiz. Bu her sektörde böyle. Geçen araç bozuldu adam değiştirdiği parçayı kutuya koyup arka koltuğa koymuş. Ben napacam o parçayı ? ama hoşuma gitti

Şişir hocam. Misal benim bir cihaz servise gitti arka kameranın pili hızlı bitirdiğini rapor etmişlerdi. Anakartta bir kısadevre vardır çekmesi gerektiğinden fazla akım çeker yada dengesiz akımlar çeker buda bataryayı şişir. Keza arkadaşa değiştirdiğim batarya 300 döngüde şişmişti. Konusu geçen cihazın görsellerinide ekleyeyim.

Apple İzmir Yetkili Servisi Başarının Batarya Değişimi İçin Ekran Parası İstemesi

Apple İzmir Yetkili Servisi Başarının Batarya Değişimi İçin Ekran Parası İstemesi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.