azına sağlık hocam. |
Apple İzmir Yetkili Servisi Başarının Batarya Değişimi İçin Ekran Parası İstemesi (3. sayfa)
-
-
Anladım, o zaman çakma ekran da pili şişirebilir, belki ekran bozuk? 2 ay sonra pil tekrar şişince servise gidip bedavadan yeni pil taktırabilirsin doğru mu? Doğru dersen servis haklı, yanlış dersen yukarıdaki 2 paragraf boyunca atmış olduğun anlamına gelir. 2 dükkanımız var, ayda ortalama 150-170 cihaz tamiri yapıyoruz, ona göre cevap ver.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıl kaç sende hocam mp3 atmak mı kaldı telefona ? :D Kullanmadan etmeden yorumlar yapıyorsunuz komik oluyor.
-
herkes youtube premium veya spotify premium kullanmıyor bence siz fanboyluk yapacam diye komik duruma düşüyorsunuz.
kaldı ki bir çok edit / remix müzik ve remake ler asla spotify da olmuyor.
-
Evet şişirebilir ama ekran çakma değil dış cam değişimi yapılmış iç ekran orijinal yani. Ama servis dışı müdahale olduğu için bataryayı ücreti ile değiştirmek istedik olanlar yukarıda aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaya gerek yok yani.
-
Diğer türlü de iTunes ile müzik atmak atla deveymiş gibi konuşuyorsunuz. Sanki 10 tane farklı bilgisayarınız varda her birine kurulum yapacaksınız. Bir kere kuracaksınız. Sonrası gayet basit. Yani telefon alma kriteriniz buna bağlıysa komik olan sizsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 11 Aralık 2022; 0:47:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben artık cevap yazıp muhattap olmayacağım dediğiniz gibi 10 tane bilgisayarım var ayrıca ne zaman bir arkadaşa yada kuzene felan gitsem müzik resim videoları benden almak istediklerinde itunes gerekiyor alamıyorlar bende android var.
-
Elinizin altında teknoloji var ama kullanmak yetenek ister
Hem Wi-Fi üzerinden hem de mobil veri paylaşımı yaprak ağ üzerinden paylaşım yapabilirsiniz dosya alabilirsiniz dosya gönderebilirsiniz
VideoMustafa ŞeperyoutubeAndroid iOS Kablosuz Dosya Aktarımı | Send Anywhere Kullanımıhttps://www.youtube.com/watch?v=V9473wyGVqI&feature=youtu.be
iOS iPhone vs vsapp storeSend Anywhere - File Transferhttps://apps.apple.com/tr/app/send-anywhere-file-transfer/id596642855?l=tr
Androidplay.google.comSend Anywhere (File Transfer) - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.estmob.android.sendanywhere&hl=en&gl=US
Alternatifler
Veya kullandığınız modem/Router destekliyorsa ki artık kalmadı pek eski modemler eski Routerlar hemen hemen her evdeki cihazlar güncel
Yani USB takılı ve ayarları vs yapmışsanız aynı ağ üzerinden veya dışarıdaki başka mobil veri / Wi-Fi ağ üzerinden evinizdeki modem veya Router a bağlı USB Flash bellek üzerinden veri paylaşımı yapabilirsiniz uygulamalarla
eğer arkadaşınız falan ben bu uygulamaları yüklemem yüklemek zorunda değilim derse ki haklı o zaman browser üzerinden dosya alabilirsiniz veya gönderebilirsiniz yani alternatif çok kullanmasını bilene kullanmayan isteyene
Vb şeyler artık yaşantımızın içinde
Vs vs vs vs
app storeDocuments: Dosya Yöneticisihttps://apps.apple.com/tr/app/documents-dosya-y%C3%B6neticisi/id364901807?l=tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 11 Aralık 2022; 3:1:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam eğitim olarak bi terbiyen eksik kalmış. Zaten muhteşem bir kariyerin varmış ne diye gelip burda ağlıyorsun. Neyse blok 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bloklamazsan hatrım kalırdı. Kendinizi neden bu kadar önemli hissediyorsunuz ? sen beni bloklasan ne olur bloklamasan ne olur ? Neyse bu kısım zerre umrumda değil. Ağlama kısmına gelince ben bu konuyu ağlamak için değil servislerin tezgahını insanlara anlatmak için açtım. Bir tepki konulup belki bir ses olunabilir diye açtım. Terbiye konusuna gelince yukarıdaki mesajımdan terbiyesizlik çıkartıyorsan yapacak bir şey yok.
-
Sallamak derken ne demek istedin anlamadım? Önce bir uslübunu düzelt. Yalanmı söylicem bütün servis kayıtlarının görüntüsünü atarım burada. Haa direk yenisini verdiler derken o anda vermeyi kastetmiyorum tabiki. Mecaz anlamı bu. Adamlara veriyorum 1-2 gün içerisinde değişim kararı çıkıyor. Mecaz anlamı anlayamıyorsanız yapabileceğim birşey yok ilkokul 3 konusu bu.
Kendin kurup kendin konuşuyorsun 3.sınıfta ki anıların canlandı sanırım sen orada kalmışsın hala. Küçük düşürmeye çalıştın ama olmadı sanırım değil mi?
-
Neyi kurmuşum neyi konuşmuşum. Hala neyi salladığımdan bahsetmemişsin. Heralde rüya gördün. Ben adam gibi arkadaşa cevap verdim. Kalkıp laf sokan sensin. 3.sınıftan üniversiteye üstünden yıllar geçsede her ânım hala aklımda çok şükür. Servis kayıtlarını göstereyim istersen. O zaman susup özür dilicen mi?
Üniversiteye gittiğimi nasıl lafın içine dahil edebilirim diye mi düşündün acaba? Aşırı cringe birisin bu arada sürekli laf sokmaya falan çalışıyorsun. Git egonu başka yerde tatmin et.
-
Dostum komplekslisin sanırım. Birşeyi araya dahil etme niyetinde falan değilim. Laf sokmaya çalışan sensin. İlk başka delikanlı gibi dersin serviste nasıl değişim verdiler diye. Kalkıpta sallama falan dersen yaşını sorgularım. Çocukmuyuz biz burda laf sokalım. Ayrıca cringe olan sensin ben sallama mallama gibi kelimelerle gelmem.
Hala sorduğum hiçbirşeye cevap veremedin? Görmek ister misin servis kayıtlarını? Azıcık mert, erdemli olan adam tamam der görüncede kusura bakma der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 12 Aralık 2022; 2:39:24 >
Sadece şu konuya değineceğim hem ios hemde android cihazlarımı aktif olarak kullanıyorum android cihazıma onlarca apk yoluyla uygulama kurdum bir kere virüs bulaşmadı abartıyorsunuz android 4.0-5.0 zamanlarında kaldınız sanırım.
-
Ben amatör seviyede uygulama geliştirme işiyle uğraşıyorum. Bir yandanda siber güvenlikle ilgili eğitim alıyorum şu anda( Uzman olarak değil temel seviye bilgim olsun diye). Google Play üzerinden bilindik bir geliştiriciden uygulama indirirseniz tabiki sıkıntı yok. Dışarıdan ücretli bir apk yı bedavaya kuruyorsunuz diyelim. Neden bedavaya sunuluyor peki? Hayır kurumu heralde bedavaya kullanıcılara iyilik olsun diye sunuyor.
Virüs bulaşmamadan kastınız nedir mesela? Cihaz donması, filmlerdeki gibi ekranlarda yazıların çıkmasımı virüs bulaşması? Virüs arkaplanda birçok verinizi karşı taraya iletiyor sizin haberiniz olmuyor olabilir. Tabi bunlar varsayım hani hiç virüs bulaşmadı dediniz yaa ona istinaden. Pegasus isimli casus yazılım yıllarca hem android hemde İOS ta arka planda neler neler yaptı. Ben iOS tamamen güvenli demiyorum ama androide göre halen daha güvenli bir platform. Google Play de geliştirici için uygulama yayınlamak çok kolay adamlar incelemeden yayınlıyor. AppStore’un ne kadar katı kuralları olduğunu ve uygulamayı derinlemesine inceleyip kaç kere geri gönderdiğini bilseniz. Can Değer üstadın bir lafı vardı Apk larla ve ücretsiz şeylerle alakalı , eğer bir ürün ücretsizse ürün sizsinizdir.
-
play Store da ücretsiz olan bir uygulama apple store da ücretli ise bu apple in değil uygulama üreticisinin problemi. Buna apple karar vermiyor.
Telefona mp3 atmak da ne bileyim herhalde 10 senedir kimsenin yapmadığı birsey. İphone a 40.000+ TL veren adam böyle dertlerle uğraşacağına zaten 20-30 tl veriyor spotify yada yt Premium a.
ha bu arada bu sadece iphone ile alakalı değil. S22 ultra kullanan adam da mp3 ile uğraşmıyor.
Bunlar Premium cihazlar. 36 ay taksit ile İphone yada s22 ultra almayın kardeşim. Böyle küçük detaylar da sorun değil yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 12 Aralık 2022; 17:51:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X