|
Apple M1 Mac [ANA KONU] (453. sayfa)
-
-
https://support.apple.com/tr-tr/guide/mac-help/mchlp2270/mac
-
Dostlar merhaba. Şu mikrofon modunu nasıl kapatabilirim? Mac'i en son sürüme güncelledim ama çubukta sapsarı şu işaret çıkması çok dikkat çekiyor. :)
-
macbook 16 pro kullandım yıllardır.
ağır oluşu dışında güzeldi aslında
yeni m4 macbook pro ları hafifletirler mi dersiniz?
mesela titanyum malzeme yeni macbooklarda da kullanılabilir mi sizce?
belki çentik de kaldırırlar
-
arkadaşlar ekran ve klavye temizliği için ne kullanıyorsunuz. ıslak mendille temizlik yapsak zararlı mıdır misal, özel solüsyon vs. ye gerek var mı
-
Islak mendil kesinlikle kullanmayın. Ekran temizliği için olan solüsyonları tercih edin. Solüsyonu ekrana püskürtmeyin, mikro fiber beze sıkıp öyle temizleyin. Bezin kuru olan kısmıyla da kurulayın. -
merhabalar macbook pro m1 16 gb ram icin en akici ve sarji iyi giden sürüm hangisidir ? -
macbook pro m2 almistim ustunde yanilmiyorsam ventura ile gelmisti. en iyi sanki oydu bana gore. kendi kisisel deneyimim olarak. su an sequia var sarj daha cabuk tukeniyor gibi hissediyorum. oturup da olcmedim tabi :) benim kullanimima gore de yeni gelen surumlerde pek de bir fark hissetmedim su da gelmis bu da degismis falan :) -
dün akşam hiç bir sıkıntı yoktu bugün sabah m1 air cihazımı açtığında internete bağlanmadığını farkettim.
wifi ile aslında bağlantı oluyor ama herhangi bir sitenin açılması 2-3dk yı buluyor.
Speedtest de fln hız normal çıkıyor ama dediğim gibi her sayfaya girmek için 2-3 dk bekletiyor.
herhalde sağlam bir masraf açtı gibi :(
-
Yazılımsal olma ihtimali daha yüksek çünkü NIC dediğimiz network adaptörü direkt M1 çipimin içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 29 Eylül 2024; 15:11:28 > -
sıfırlama yapacaktım aslında ama şuan apple hesabından çıkış bile yapamıyor parola girme ekranında bekleyip duruyor.
O yüzdne yedeklemeler için fln tip c ethernet adaptör sipariş verdim yarın kablolu yedeklemelerimi yapıp sıfırlayıp deneyeceğim.
-
-
Nereden aldınız hocam? Farklı bir adaptörle dener misiniz? Type C kablo ile denerseniz daha iyi olur. En azından portta mı başka yerde mi sıkıntı var belli olur. -
Teknosa. Servise vericem, değiştirirler mi? -
Direkt değişim yapacaklarını sanmıyorum hocam. İade hakkınız var mı? -
Faturası var, garantisi dolmadı daha.
1,5 yıldır evde bir köşede duruyordu.
Ben cihazı kutulu, jelatinli halde sattım.
Alan kişi bu sorunu yaşıyor daha doğrusu.
Bende servise götürmesini söyledim.
Bu sorunu yaşayanlar olmuş, değişim yapmışlar araştırmalarıma göre.
Ben sattığım kişiye mahcup oldum ona üzülüyorum.
Sattığım kişi bana geri vermek istiyor ben de geri alamam dedim. Sonuçta kapalı kutu sattım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferber -- 3 Ekim 2024; 18:25:34 > -
Satmadan hemen önce muhtemelen sıfırlamışsınızdır diye düşünüyorum. Bu süreçte böyle bir şey olsa dikkatinizi çekerdi sanırım. Bu durum ilginç geldi. Garantiye göndersin bakalım ne diyecekler hocam. -
Ben kutuyu bile açmadım hocam, kutuyu sattığım kişi açtı. -
Anladım hocam öyleyse belki değişim olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X