Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.092
Cevap
227
Favori
407.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözemediğim bir durum var arkadaşlar, makineye Chrome yüklemiştim, lakin makine her yeniden başladığında safarinin yanına eklediğim chrome kısayolu soru işaretine dönüşüyor ve benden yeniden yükleme yapmam için uyarı geliyor. nasıl çözebilirim bu sorunu

• Arkadaşlar macbook'lara apple inteliigence desteği ne zaman gelecek? Internette M1 ve üstü çiplere bu desteğin geleceği yazıyor.

• 15.1 Beta'da geldi. Fotoğraflar uygulamasından nesne silebiliyoruz şuan için.

• M1 çipli İmac kullanıyorum, 2021 sonlarında almıştım cihazı. Son bir yıldır ve son bir kaç aydır chrome tarayıca da inanılmaz yavaşladı, benzer sorun yaşayan çözümünü bilen ?

• Mac Mini M1 16gb ram 512gb ssd 10 Gigabit Ethernet modeli satıyorum tertemiz kullanılmıştır isteyen arkadaşlar yazabilir

• Safari sürümü 16.0 ve macOS Monterey yüklü cihazda. Safari ana sayfasında buluna favorilerin bir çoğunun görselleri kayboldu sadece gri zemin üzerine web sayfasının baş harfi var . Sizlerde durum nasıl? Bunu nasıl düzeltebilirim, bir fikir verebilecek olan var mı ?

• jinduw J kullanıcısına yanıt

ben de uzun zamandır var kablonun uc kısımlarında ki sararma :)

sigara kullanmıyorum neden oluyor onu da anlamadım ya.ısınma pek olmadı ama camdan güneş fln mı vurdu diye düşünmüştüm bir ara bilemedim ama yalnız değilmişim.

• Safari üzerinden Youtube a girdiğimde soldaki menü çubuğu çıkmıyor ve sağ üst taraftaki ayarlar menüsüde çıkmıyor Chrome da sorun yok ama safari üzerinde Youtube düzgün çalışmıyor . Nasıl çözerim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• efesb kullanıcısına yanıt

Kullandığınız macOs sürümü nedir? Uygunsa aşağıdaki yöntem ile Youtube'yi uygulama olarak kullanabilirsiniz.

Apple M1 Mac [ANA KONU]apple support
    Mac'te Safari web uygulamalarını kullanma - Apple Destek (TR)
    https://support.apple.com/tr-tr/104996
  • m4 pro macbook pro alan arkadaşlar memnun mu? Herhangi bir kronik sorunu vs var mı? Örneğin m3 serilerinde bahsedilen ısınma vs gibi. Teşekkürler.

• selamlar. m1 air'i 15k tl civarına satıp üstüne 15k tl daha koyup sıfır m3 air alabiliyorum. (yurtdışından)

sizce mantıklı olur mu?

• Olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

Sürüm MacOS Monterey. Safariye güncelleme gelmiş onu güncelleyince düzeldi. Teşekkür ederim.

• monterreyden

ventura yada sonoma'ya geçebiliyor muyuz usb ile falan?

cevap evet ise mantıklı bir upgrade olur mu? 8gb 256 ssd.

• M1 işlemcili Air cihazına, sequoia yükleyip deneyimlenen oldu mu? Pil performansı ve genel performans hakkında deneyimlerini aktarabilecek olan var mı? Bir süredir geçmeyi planlıyorum; ancak olası performans kaybı çekincelerimden ötürü geçiş yapamıyorum.

• y_ahmet Y kullanıcısına yanıt

şuana kadar gelen bütün güncellemeleri yükledim. Gözle görebildiğim benim dikkatimi çeken bir kayıp yok. Sadece pil de kullanırken tasarruf mmodu otomatik açık hale gelmiş onu kapatınca pil hızlı gidiyor sanki ama cities skyline dahil güç modunda oynuyorum donma takılma olmadı hatta ısınma durumu azaldı gibi full dolu pille 3-4 saat oyun oynatıyor rahatlıkla bence başarılı. Ama pc yoğun kullandığın söylenemez ben kriter olmamalıyı bence :)

Çıktıktan 1 hafta sonra yükledim. Gözle görülür bir fark yok. Tereddüt etmeden geçebilirsin. Sıkıntısız 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Şarj acayip hızlı gidiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ekran sürem neden böyle oluyor çözemedim son 48 saat içinde laptobu bi kaç saat kullandım ama sanki arka planda bir şeyler açıkmış gibi bu şekilde ekran süresi veriyor. Daha önce de bir kaç kere oldu nedense bu durum olduğunda sağ üstte tarih bölümü silik bir şekilde yazıyor. Çözümünü bilen varsa çok sevinirim iyi forumlar.

Apple M1 Mac [ANA KONU]

Apple M1 Mac [ANA KONU]

• Sizin M1 Mac in Ram i kaç Gb?

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.