|
Apple m1 vs gaming laptop + ve - leri

-
-
Appleda oyun oynayamazsın pek. Oyun oynama isteğin varsa 8-9 bin liraya macbook m1'i çok aratmayacak cihazlar mevcut ona bak.
Apple m1'in avantajı çok hızlı. Render işlemlerinde benzerlerinin çok önünde. Termal verimliliği çok yüksek. Güç tüketimi çok düşük. Bunlar çok önemli değilse yarı fiyatına windows bir pc al.
-
yaaa ben çok oyun oynamayacağım aslında lol civarı oyunlar oynıcam ve lolü 2k çözünürlükte max ayarlarda 80fps macbook m1 açıyor. Windows laptop dan çekinme nedenim
1-ağır olması 2. 5kg civarı
2-pil süresi macbook dan baya düşük
3-ben çok youtube izliyorum macbookun ekran çözünürlüğü Windows lara göre daha yüksek 2k olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas fidan -- 4 Ocak 2021; 8:45:15 > -
https://www.webtekno.com/fiyatlari-cep-yakan-apple-macbook-lara-7-saglam-alternatif-h63009.html
Hem hafif hem ekran çözünürlüğü yüksek hem de dokunmatik ekranı olan windows bilgisayarlar var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulas fidan
yaaa ben çok oyun oynamayacağım aslında lol civarı oyunlar oynıcam ve lolü 2k çözünürlükte max ayarlarda 80fps macbook m1 açıyor. Windows laptop dan çekinme nedenim
1-ağır olması 2. 5kg civarı
2-pil süresi macbook dan baya düşük
3-ben çok youtube izliyorum macbookun ekran çözünürlüğü Windows lara göre daha yüksek 2k olması lazımSöylediğin maddeler tam olarak doğru değil. Macbook ile rakip olan cihazlara bakmadığın için bu yorumları yapıyorsun. Windows tarafında da benzer güzel cihazlar mevcut.
OS X platformuna bilgisayar oyunu kategorisinde pek oyun çıkmıyor. O yüzden windowsu düşün dedim. Bir şekilde windows kurarak çalışabilir tabi detayına çok hakim değilim ama işin içinde oyun varsa windows daha yakın geliyor bana. Oynayacağın oyunlar LOL seviyesini aşmayacaksa yine de düşünülebilir macbook.
Huawei Matebook 14
1,49kg
Dikkatli kullanımda 6 saat civarı pilde kullanım
2K ekran
8.699 TL
https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-14/
Acer Swift 5
1 kg
17 saate kadar pilde kullanım (abartılı bir değer, gerçek kullanımda yarısını sunsa bile iyi)
FullHD Ekran
8.599 TL
Bu cihazlar da fiyatına göre iyi cihazlar. Değerlendir.
-
knk benim amacım ya macbook almak yada gaming Bi laptop almak hiç huawei matebooklara fln girmem zaten Windows alırsam zaten kesin asus alacağım başka markalara asus kadar güvenmem. asusun laptopları da gaming 10-11 kya var 1660ti lı ben o laptop la macbook arasındayım şu an. oyun avantajı olduğu için asusu alıyım mı yoksa macbooku mu alayım diye aradayım.
aslında şu an bana kalmış gibi mevzu:( -
tek şüphem acaba m1 de pubg mobile fln oynanıp oynanmadığı onuda youtubeden fln araştırıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ulas fidan
knk benim amacım ya macbook almak yada gaming Bi laptop almak hiç huawei matebooklara fln girmem zaten Windows alırsam zaten kesin asus alacağım başka markalara asus kadar güvenmem. asusun laptopları da gaming 10-11 kya var 1660ti lı ben o laptop la macbook arasındayım şu an. oyun avantajı olduğu için asusu alıyım mı yoksa macbooku mu alayım diye aradayım.
aslında şu an bana kalmış gibi mevzu:(Ne istediğini bilmiyorsun anlaşılan. Kolay gelsin.
-
sizde haklısınız özür dilerim ilk pc em olcak biraz elim ayağım dolaştık son bir soru sorucağım msi nin modern serisi nasıl acaba 9700 tlidi sanırsam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X