|
Bildirim
yıl 2024 ama yine klasik 60 hz ekran, 8 gb ram ve 256 gb hafıza... tam bir rezillik
|
Artık en düşük model 16 gb ram ile gelmeli.
|
8 GB ram seçeneği olmamalı artık. O fiyata 16 GB ram ile başlamalı.
|
Ipad'ten selam yola devam ,
|
eğer 16gb'lı m2 veya m3 alırsan 10 yıl. hatta sıkılırsın yani bozulmaz da.
tecrübeyle konuşuyorum apple laptop var bende 15 yıllık hala çalışıyor utanmadan, çünkü eskiden apple laptopların parçaları değiştirilebiliyor yükseltilebiliyordu. 5 yıl şöyle 5 yıl top model olarak kullanırsın geri kalan 5 yıl da ortalama model olarak kullanırsın sonrası ölümsüzlük god mode. yalnız 8gb'lı model almamak lazım zira sanmıyorum ki ileride hatta şu an bile yazlımlar için yetecek bu ram, yetmeyecek, 16gb yeter yalnız. burada sıkıntı ramlerin ve disklerin değiştirilemiyor yükseltilemiyor olması yoksa 8gb'ı air'i taşınabilirlik için alırdım hemen. |
|
|
|
|
|
16 GB Ram'li modeli minimum 5-6 sene sorunsuz götürür. Ne yapacağınızı da yazarsanız yardımcı olurum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkanca -- 5 Mart 2024; 00:19:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 5 Mart 2024; 0:31:51 > |
Merhaba. İnternet, ofis uygulamaları, film ve ekonomik tablolar ve borsa için kullanacağım. Size ve yanıt veren diğer arkadaşlara teşekkür ederim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 5 Mart 2024; 13:58:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
M3 İşlemcili, 16 GB Air modeli 5-7 sene rahat götürür hocam. 8GB almayın pişman olursunuz. |
Teşekkür ederim dikkate alacağım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |