Şimdi Ara

Apple Mac kullanıcıları photoshop ıllusturator programlarını nasıl bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelıkle merhabalar. Okulumuza 5 tane mac masaustu kasa ve monıtor bırbırıne senkronızelı (yanı bırlesık ) bılgısayar geldı fakat bu bılgısayarlar oncekı kasasına gore cok ınce bununda göz onunde bulunduralım belkı ıcerıgı degısıktır o acıdan. bız bunlara ıllustrator ve photoshop yuklemek ıstıyoruz programları nasıl bulabılırım lınk veya yardım edebılıcek olan varsa lutfen yardım edın dersler basladı fakat bız calısamıyoruz bılgısayarlarda

• Forumda yasak bunlar.

Google > Warezbb
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukBurs

Arkadaşlar öncelıkle merhabalar. Okulumuza 5 tane mac masaustu kasa ve monıtor bırbırıne senkronızelı (yanı bırlesık ) bılgısayar geldı fakat bu bılgısayarlar oncekı kasasına gore cok ınce bununda göz onunde bulunduralım belkı ıcerıgı degısıktır o acıdan. bız bunlara ıllustrator ve photoshop yuklemek ıstıyoruz programları nasıl bulabılırım lınk veya yardım edebılıcek olan varsa lutfen yardım edın dersler basladı fakat bız calısamıyoruz bılgısayarlarda

Hocam Konyyla alakkasiz ama ne okuyorsun ? bizde bu siralar illustrator ve photoshopla akraba olduk 2 senedir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.