Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple Macbook Air M1 8GB 256 GB Satın Al 29 Nisan 2023 13:10 1 1 Apple Macbook Air M1 8GB 256 GB Macbook'umu 21 Nisan 2022'de aldım. Aldığımdan bu yana sürekli yurt dışında olduğum ve haliyle şirket bilgisayarı kullandığım için Macbook'umu toplamda 2 haftadan fazla kullanamadım. Bu sebeple satıyorum.Macbook tamamen sıfır ayarında. Bahsettiğim gibi 2 haftadan fazla kullanabilme fırsatım dahi olmadı. Fotoğraflarda da gözükmekte olan Apple'dan aldığım Incase kılıfında muhafaza edildi. Kılıfı ürün ile beraber veriyorum. Şu anda tahmini değeri yaklaşık olarak 1100tl.Bataryası 100%, herhangi bir kılcal çizik olabilmesine ihtimal dahi vermiyorum. Sürekli kılıfının içindeydi.Garantisi 2024 Nisan 21'e kadar mevcut.Apple Macos sistemi premium bir sistemdir, alternatif farklı sistemlerle mukayese etmek doğru bir hareket değil.Nisan sonuna kadar Türkiye'de olacağım. İzmir içi elden de teslim edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad Pro 6. Nesil 12.9 256GB Wi-Fi Uzay Grisi [SATILDI] Sennheiser Momentum 4 Wireless - Kablosuz Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık [SATILDI] Asus Rog Strix Arion M.2 Nvme SSD Kutu & Western Digital 1TB WD Blue SN570 NVMe SSD [SATILDI] Apple Watch Series 8 GPS 45mm Gece Yarısı