Fiyatlar Sürekli artıyor almayı düşünen varsa. 28.499,00 TL media markt APPLE MacBook Air M2 16GB-256GB SSD 13.6inç Gece Yarısı Z16000102 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_macbook-air-m2-16gb-256gb-ssd-13-6in%C3%A7-gece-yar%C4%B1s%C4%B1-z16000102-1223948.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.61.4 |
APPLE MacBook Air M2 16GB-256GB SSD 13.6inç Gece Yarısı 28.499,00 TL
-
-
Maximum ve World kartlara vade farksız 12 taksit yapıyor o şekilde mantıklı olabilir.
-
Benim kartıma 6 Taksit yapıyordu sadece 6 taksitle aldım ben.
şuan 8 gb ramli model bile 26 bin seviyesine gelmiş almışken 16gb ram li almak daha mantıklı geldi.
Ve özellikle bu renk diğer renklerden çok daha pahalı.
-
amerikadan alsak burada çalışır mı
priz olayı falan
-
Adaptçr ucu değişiyor sıkıntı olmaz ama amerika ile arada çok fiyat farkı yok bildigim kadarı ile.
TR den almak daha mantıklı sanki garantili Türkçe klavye gibi avantajları var
-
Garantisi kurulum yapınca mı başlıyor yoksa fatura tarihi itibariyle mi?
-
O belli olmuyor. Ben de air m1 almıştım, gelir gelmez kurdum, kurduğum gün başladı. m1 pro aldım, kurdum, garanti çok önce başlamıştı, fatura tarihinden bile önce. Apple ile görüşüp düzelttirmiştim.
-
Fırsat sıcak değil ki hocam piyasa fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20.000 üzerine 1.500₺ indirim vardı dün, o bitti yine fiyat aynıya gelmiş.
Kampanya yaptıkları yok. Ama alım fırsatı mıdır enflasyondan dolayı bence evet.
-
www.pt.com.trMacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB Uzay Grisi Z15S00120https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-6-inc-m2-8cpu-8gpu-16gb-256gb-uzay-grisi-z15s00120
burda daha ucuz ama taksitten dolayı mediamarkt daha avantajlı gibi.
ek olarak apple store eğitim mağazasında 3 taksit 27599 tl en iyisi bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 6 Ocak 2023; 11:30:18 >
-
-
apple da öğrenci indiriminden nasıl faydalanabiliyoruz?
-
apple da öğrenci indiriminden nasıl faydalanabiliyoruz?
Buldum ama burdada 3 taksit yapıyor maximum fiyat olarak daha avantajlı evet ama taksit sıkıntı.
Birde eğitim indiriminde pt benden ögrenci belgesi istiyordu apple bir belge istemiyor sanırım ödeme kısmına kadar geldim istemedi bişey.
-
Evet apple istemiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu renk nasıl daha pahalı anlamıyorum?
en çok parmak izi tutan ve çizilen modeli sanırım.
her güzel şeyin bir bedeli vardır hesabı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iş yerinden arkadaşım o renginden aldı 2,3 hafta önce 23 bin liraya almıştı. son 1-2 haftada fiyatlar arttı malasef.
Ben kendim için 14" olan macbook pro m1 pro olan modelini aldım.
Eşim için almayı düşünüyorum M2 olanı.
-
Aynı cihaz Amerika'da 1700 dolar.
İlginç bir şekilde oradan bile uygun şu an bu fiyat.
İhtiyacım olsa kaçırmazdım sürekli zam yiyor zaten bunlar. Hatta kenarda dursun diye düşünebilirim bile.
-
Arkadaşlar iş değişikliği sebebiyle almış olduğum MacBook Air m2 cihazı satıyorum. Ürünün kutusu dahi açılmadı. İade süreci geçtiği için iade edemiyorum. Piyasasından yaklaşık 2 bin tl ucuza veriyorum. İlgilenenler aşağıdaki ilanıma bakabilir.
https://forum.donanimhaber.com/macbook-air-m2-16-gb-ram-256-gb-ssd--154805552
-
2 gün önce mediamarkt'tan macbook pro m2 16 gb 256 gb modelini aynı fiyata aldım. 28.500 tl yani. İlk mesajdaki air piyasa fiyatı ama pro için bulursanız bu fiyatı gayet iyi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X