Arkadaşlar macbook air Türkiye ye sınırlı sayıda gelecekmiş. İnceledim gerçekten de süper bi alet hem tasarım olaak hem performans olarak göz doldurucu sınırlı sayıda gelecekmiş ben Oran sitesi/Ankara daki Panora alışveriş merkezinde yeni açılan Apple-Karakaya ya gittim 1 hafta 10 gün içinde geleceğini ama az sayıda olacağın söylediler ve ön sipariş alabileceklerini söylediler. ben ciddi şekilde düşünüyorum bu aleti ilgilenen başkalarıda varsa telefonla bilgi veriyolrar 0312 490 19 98 0312 490 19 01
Fiyat konusunda tahmini bir rakam soylediler mi? Amerika'da 1999 dolar olan cihaz icin 4000 YTL fiyat bicmezler umarim
MacBook Air, 15 Mart'ta tüm Apple Premium Reseller'larda yerini alacak. Fiyat olarak abd fiyatını euro'ya cevirip, artı birde 200 euro falan eklerler. genelde boyle oluyor.
tesekkurler cevap icin, demek ki 4000 YTL yi gececek fiyat. Ama yinede gidip bir incelemekte fayda var.
macbook air çok güzel bi alet ama bazı dezavantajlarıda var. örneğin bir tane usp girişi var ayrıca dahili dvd sürücüsü yok. dvd sürücüsünüde yanınızda taşımanız gerekiyor. internette baktığım kadarıyla lenovo x300 ün macbook air dan daha iyi olduğu yazıyor. ayrıca toshiba r500 de gerçekten güzel ve türkiye satış fiyarı 5000 ytl civarı herhalde macbook air da o civarda satılır. ancak mac ciler için macbook air hiçbirisiyle değişilmez tabi .
quote:
Orjinalden alıntı: vires
macbook air çok güzel bi alet ama bazı dezavantajlarıda var. örneğin bir tane usp girişi var ayrıca dahili dvd sürücüsü yok. dvd sürücüsünüde yanınızda taşımanız gerekiyor. internette baktığım kadarıyla lenovo x300 ün macbook air dan daha iyi olduğu yazıyor. ayrıca toshiba r500 de gerçekten güzel ve türkiye satış fiyarı 5000 ytl civarı herhalde macbook air da o civarda satılır. ancak mac ciler için macbook air hiçbirisiyle değişilmez tabi .
dvd sürücü taşımaya gerek yok, Macbook Air kablosuz bağlantı yapabiliyor dvd sürücüsü olan bir makineden CD'yi yazdırabiliyormuş.
ozaman yanında fazladan bir bilgisayar daha taşımak lazım .
Çok gereksiz bir Apple bilgisayarı...
Sonuçta ekran boyu 13.3" yani macbook ile yanı...
Bunun neredeyse yarı fiyatına macbook alırsın Macbook Air'i ona katlar...
Bu sadece para tuzağı bir urun...
Bir resimle bizim de katkimiz olsun:
para sacıyo olsaydım bide Macbook Airım olsun dıe alırdım yoksa hıcbır farkı yok gosterıslıge ozen gosteren bır urun olmus...
Yaw parası olan adam fonksiyonelliğe para harcar... Bu şeyin hiç bir fonksiyonel yanı yok... Tamam bir Apple ve bu kadar düşük konfgrasyona ramen diğer bazı PC'lere kafa tutabilecek durumda ama diğer Apple'larla karşılaştırıldığı zaman tam bir balon...
Bunun yerine bir tane ASUS Eee PC alırım hem daha iyi, daha kullanışlı hem de daha ucuza mal olmuş olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme