Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sagkalancocuk42 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.707
Cevap
970
Favori
1.969.926
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14321433143414351436
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim tavsiyem şu olur :

Güçlü bir macbook alın amazondan örneğin, 30gün deneyin ihtiyaçlarınız doğrultusunda. Dediğim gibi kendiniz tam deneme yapmadan olur-olmaz demek yanlış olur, sonuç kişiye ve ihtiyaçlarına göre değişecektir. Deneme süresi sonrasında iade edebilirsiniz, bir kaybınız olmamış olur.

Tahminim linuıx ile yapılabilecek hemen hemen herşey bir şekilde macos ile yapılabilir, ama uğraşmak veya alternatif aramak gerekebilir.

• tech.man kullanıcısına yanıt
    Amazon neden nano texture ekran getirmiyor sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tech.man kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsunuz bir süre denemek iyi olur. Ama aldıktan sonra cihazın sorunu yoksa iade etmeyi etik bulmuyorum. Belki MacBook ile çalışan bir şirketle çalıştığımda onlar ekipman olarak verirler. Böylece denemiş olurum. Tekrar yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astropower -- 14 Şubat 2025; 18:32:24 >
  • Astropower A kullanıcısına yanıt
    Düşüncenizi takdir ediyorum hocam sizin gibi düşünceli insanlar kalmamış.

• Kesin iade ederim mantığı ile almayı ben de doğru bulmuyorum.

Amazon M4 Pro 12/16 modeli taksitle genelde en uygun veriyor, bazen de Mediamakrt. Bu firmaların iade politikaları diğerlerine göre çok daha iyi.

Aldığınız cihazı hem işi akışınız açısından, hem de performans açısından deneyeceksiniz mecburen daha önce M serisi macbook kullanmadıysanız. Süreç sonunda her açıdan memnun olursanız kalır, herhangi bir pişmanlığınız, keşkeniz olursa da iade edersiniz.

• Astropower A kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum. Tebrik ederim

• 2020 den beri macbook air m1 kullanıyorum bu sene arkadaşıma satacağım cihazımı ve yerine cihaz bakıyorum kafam çok karışık arkadaşlar 15.3 inc m2 macbook air mi almak mantıklı 8/256 yoksa m3 13.3 inc 8/256 veya 16/512 almak mı kararsızım genel kullanımım sosyal medya ve netflix youtube vs içerik tüketicisiyim oyun ve rander vs hiçbir işime yaramıyor bu 15.3 inc deki ses sistemi farkı vs ekranın büyüklüğü cazip geliyor video vs izlerken ama bir yandan da m3 yeni işlemci var çok kararsızım 13.3 inc m2 air düşünmüyorum çünkü aralarında fiyat farkı çok yok 16/512 gb tabi düşünebilirim ama o paraya m3 8/256 da var

• 
Sayfa: önceki 14321433143414351436
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.