Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: umityasar , gsomer72 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
28.660
Cevap
973
Favori
1.963.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Bende almak istiyorum ama ultrabook ile bunun Arasında kaldım :) bir de hiç hayatımda MacBook kullanmadım bir farklılık olsun istiyorum. Acaba bunu alsak ileride ram ve hd yi yükseltme şansımız olur mu? Ben oyun felan oynamam işte kullanabileceğim word Excel Lazım bir de film izleme, torrent ten program indirme bunlarla uğraşıyorum

Ya sırf tipinden ötürü ve heyecan için bende Apple düşünmeye başladım.

Tek merak ettiğim Office. Windowsta Office için yöntem çok ama bu iosta nasıl oluyor.

Ayrıca dizüstülerde giriş çıkış yok desek olur. Hdmi için bile kablo almak lazımki bi dünya para.

Aynı şeyi ben de düşünüyorum alacağız ama sonrasında ortaya çıkacak bir ihtiyaç için bir dünya ekstra Şeyler almak gerekecek. Mantıklı mı hiç bilmiyorum. Hem Pahalı hem de ekstraları var.

Hdmi için kablo 9 TL, VGA için olanı 10-12 TL. Bunları gittigidiyor üzerinden aldım. Başkada birşeye gerek yok zaten. Windowstan geçince ilk 10 gün alışmak için baya internette arastiriyorsun ancak sonra inanılmaz keyifli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Bende almak istiyorum ama ultrabook ile bunun Arasında kaldım :) bir de hiç hayatımda MacBook kullanmadım bir farklılık olsun istiyorum. Acaba bunu alsak ileride ram ve hd yi yükseltme şansımız olur mu? Ben oyun felan oynamam işte kullanabileceğim word Excel Lazım bir de film izleme, torrent ten program indirme bunlarla uğraşıyorum

Tek merak ettiğim Office. Windowsta Office için yöntem çok ama bu iosta nasıl oluyor.

Ayrıca dizüstülerde giriş çıkış yok desek olur. Hdmi için bile kablo almak lazımki bi dünya para.

Hocam Apple'da office alternatifi yazılımlar yüklü olarak geliyor. Eğer office'te çok karışık işler yapmıyorsanız Apple'ın kendi yazılımları(Excel , Powerpoint ve Word'e alternatif) yüklü geliyor iş görür baya.
    Kablo olayına gelince eğer ultrabook almak istiyorsanız her halikarda o kabloları almak zorunda kalacaksınız çünkü ultrabooklarda da girişler standart ve çoğu giriş yok.(VGA,HDMI vs.) Orjinal aksesuarlarda fiyat hemen hemen aynı ama bildiğim kadarıyla Asus bazı modellerde hediye ediyor bu kabloları . Ona bakabilirsiniz çok önemli ise.

• Şu anda istinye pupada kampanyalar var.almak isteyen varsa öneririm.

Mgx72 retina pro ve md760 macbook air 128gb modellerinde var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

quote:

quote:

Hocam Apple'da office alternatifi yazılımlar yüklü olarak geliyor. Eğer office'te çok karışık işler yapmıyorsanız Apple'ın kendi yazılımları(Excel , Powerpoint ve Word'e alternatif) yüklü geliyor iş görür baya.
    Kablo olayına gelince eğer ultrabook almak istiyorsanız her halikarda o kabloları almak zorunda kalacaksınız çünkü ultrabooklarda da girişler standart ve çoğu giriş yok.(VGA,HDMI vs.) Orjinal aksesuarlarda fiyat hemen hemen aynı ama bildiğim kadarıyla Asus bazı modellerde hediye ediyor bu kabloları . Ona bakabilirsiniz çok önemli ise.

Sıcak fırsatlara da yazdım.

Microsoft sesimi duymuş olacak. Ezeli rakibine rağmen tüm öğretmen ve öğrencilere Office 365 ücretsiz oldu. Tüm platform tabletleri dahil 5adet pc ye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Şu anda istinye pupada kampanyalar var.almak isteyen varsa öneririm.

Apple ın sitedindeki gibi kendimize göre modelleyebiliyo muyuz?bana 16 gb lık herhangi Bi model lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

quote:

Apple ın sitedindeki gibi kendimize göre modelleyebiliyo muyuz?bana 16 gb lık herhangi Bi model lazım

Sade bu iki modele geçerli hocam.28i son gün.

Senin kendi konf. Yaptığın cihazın geliş süresi 4-6 hafta arası

• quote:

Ne kadar fiyatı?
  • quote:

quote:

Ne kadar fiyatı?

Air 2599
    Retina galiba 3299 olmasi lazm

• Mac mini 2.6ghz 8ram 1tb oaln cihaz bulabilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

Mac mini 2.6ghz 8ram 1tb oaln cihaz bulabilen var mı

http://www.bilio.com/pc-c3083/apple-mac-mini-mgen2tu-a-p204385632/
  • Fiyatlar şu şekilde. Ellerinde daha stok olduğunu söylediler.
    Pazar gününe kadar kampanya devam edecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 26 Şubat 2015; 23:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fig00

Fiyatlar şu şekilde. Ellerinde daha stok olduğunu söylediler.
    Pazar gününe kadar kampanya devam edecekmiş.

Oyun olarak fm oynuyorum kasmadan ne kadar sure oynayabilirim

• Dün Kliksa'dan MacBook air 13"128gb ssd olan modelini aldım. Fiyat 2699tl 100tl puanla 2600tl ye geldi. Almayı düşünenler kaçırmasın bence en uygun ordan bulabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Dün Kliksa'dan MacBook air 13"128gb ssd olan modelini aldım. Fiyat 2699tl 100tl puanla 2600tl ye geldi. Almayı düşünenler kaçırmasın bence en uygun ordan bulabildim.

2300-2400tl civarına n11'den alınabilir (bekleme süresi 2-3 ay)

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    2-3 ay kim bekleyecek

• General. kullanıcısına yanıt
    inan çok insan vardır buralara bakıp "ya beklesem mi inmiyor ki apple ürünleri" diye alıp geçen.

• Pro için güncel kampanya mevcut mu ?
  • İstinye Park pupa'da 3300 lira en düşük retina model.

Burda da 3300 100 lirada WordPuan veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Zat-ı Muhterem] -- 28 Şubat 2015; 13:01:50 >

• Bu 3300 luk olan model minimum kaç sene goturur?programlamayla uğraşıyorum bunun dışında fm serisi ve Cs go oynuyorum

• Pupa da vade farkı var kartlara. Online satış sitesinde o şekilde. Diğer ilan cazip gibi ancak siteyle ilgili pek bir yorum yok.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.