Şimdi Ara

Apple mağduriyet ve sıfır cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar telefonum yaklaşık 2 haftadır turkcell hatları çalıştırmıyordu apple aradım bugün ve bana ironi komik bir durum dedi sonuç olarak arıza bizden kaynaklı ve magduriyetiniz için size sıfır 2 yıl garantili 6s cihaz gönderirler dedi yurt dışına bir yere talep gönderdi %90 kabul edeceklerdir kargo gelip sizden eski cihazını alacak ve yeni cihazınızı 17-30 gün arasında gönderirler dedi.

Eğer stokta 6s varsa aynı telefonu eğer yoksa bir üst model gönderirler dedi şimdi problem şurada bildiğim kadarıyla 6s cihazların 64 gb üretimi yok benim cihazım 64 gb bana 6s 128 gb bir cihaz mı gönderirler yoksa ıphone 7 felanmı gönderirler acaba böyle bir problem yaşayan oldu mu tecrübeli birisi aydınlatabilir mi acaba?

• Onların elinde garanti durumları için 6s 64gb cihaz vardır. Cihazından farklı bi model yollamazlar. Ne yolladıysan onun sıfırını yollarlar hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s’in 64’lüğü bile var. 6s’in mi olmayacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Onların elinde garanti durumları için 6s 64gb cihaz vardır. Cihazından farklı bi model yollamazlar. Ne yolladıysan onun sıfırını yollarlar hocam.

• iPhone x yollarlar qnq

• ip7 yolluyorlar geliyo şuan

• Bnm 6s 64 gb yurtdişi almiştim 2015 de bu sene kapandi şikayet ettim bildirdim 45 gün sonra 6s 128 kapali 2 yil garantili gönderdiler:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.