Şimdi Ara

APPLE MI ANDROID MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakınlarda yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve ne alacağıma karar veremedim. Hem donanım olarak hem de malzeme kalitesi olarak iyi bir telefon istiyorum beni uzun bir süre idare etmeli yani. Şu ios-android atışmasına bir türlü cevap bulamıyorum hangisi daha iyi ve kullanışlı arkadaşlar bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonda android tablette ios. biraz beklerseniz firmaların yeni modelleri çıkıcak yok hemen şimdi diyorsanız nexus 4 şu anda piyasadaki en iyi telefon.

• Hemen almayacağım zaten bende yeni telefonların çıkmasını bekliyorum. Peki telefonda neden android?

• ios, android fark etmez diyorsanız ve iphone'un tasarımından sıkıldıysanız android telefon öneririm.

+ Flash içerik çalıştırabiliyor. (desteğini kaldırdı ancak hala çalışıyor)
    + Daha çok kişiselleştirilebilecek bir yapıya sahip
    + pek çok farklı tasarım, boyut ve donanıma sahip telefonları mevcut

Geri kalan market uygulamalarında ios'tan pek farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 1 Nisan 2013; 1:25:14 >
  • 3 yıl ios kullandım 2 aydır s3 ile android e geçtim hiçbir sıkıntı yok gayet memnunum
  • ios ya da androidin sana göre kullanışlı olmasına sen karar vereceksin. Bir telefondan beklentilerin neler sırala. Zaten kararın kendiliğinden ortaya cıkacaktır

• hocam internet, oyun gibi şeyler için kullanacağım bazen de bilgisayardan izleyemedigim zaman telefondan dizi izlemek için istiyorum. Bir de artık telefonun kasmasına, donmasina tahammülüm kalmadı. Nokia kullanıyorum yeterince yaşadım böyle şeyleri artık akıcı bir telefon istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloost

hocam internet, oyun gibi şeyler için kullanacağım bazen de bilgisayardan izleyemedigim zaman telefondan dizi izlemek için istiyorum. Bir de artık telefonun kasmasına, donmasina tahammülüm kalmadı. Nokia kullanıyorum yeterince yaşadım böyle şeyleri artık akıcı bir telefon istiyorum.

akıcı istiyorsan şu an en akıcı sistem wp8 ancak uygulama konusunda biraz sıkıntı çekebilirsin yok ben beklerim 6 7 ay marketin yerine oturmasını diyorsan wp bakmanı öneririm
  • Windowsphone cihazlarin ve marketin kendine gelmesi icin en azindan 2 seneye ihtiyaci var. Android 2008 de kuruldu ve yil 2013 olmasina ragmen gelistirecek cok seyi, markete katmasi gereken cok sey var. Dikkatinizi cekerim aradan 5 yil gecmis. Wp 8 ise 2012nin 3. ceyregindeydi sanirim. Aradan 1 yil dahi gecmemis. Wp su an alinmamasi gereken bir platform. Ha derseniz ki param cok deneyecegim o zaman eyvallah buyrun alin. Su an alinmasi cok gereksiz eger oyunlar ve programlarla hasirnesir degilseniz ve kisisellestirme adina sadece sadece renklere bagli kalmak istiyorum derseniz buyrun alin.
    iOS mu Android mi konusuna gelince ise bu tamamen sizin telefondan beklentilerinize gore degisen oznel bir durum. Asla Nesnel olamaz.
    Telefonum hic kasmasin surekli guncel kalsin (ornek: 3S) (bu guncellemeler telefona bir sey katmasa bile programlari rahatlikla indirip kurabiliyorsunuz bu da bir artidir.) malzemem dayanikli olsun, ben surekli rom deneyemem stabilite benim icin on planda,(jb yapmadan)iTunes e bagimli kalabilirim diyorsaniz iOS almalisiniz.
    Ama eger diyorsaniz ki ben ana ekranim olsun istiyorum gorsellik on planda birsuru widger koyarim habire rom degistiririm en iyisini bulur Antutu Benchmark ta hiz yaristirmayi severim(yanlis anlasilmasin cogumuz test edip en hizlisini arariz) ara ara donmalar olsa da benim icin onemli degil guncellik hic onemli degil ben farkli temalar kurup iTunes e bagimli kalmak istemiyorum ozgur olmak istiyorum kanisindaysaniz Android sizin icin bicilmis kaftandir.

Bunlari goz onunda bulundurup her iki isletim sisteminden de begendiginiz cihazi teknoloji markette test edip almanizi oneririm.
    Saygilar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.