Spotify Premium 90 Gün 7 TL. *Premium iptali yaşanması durumunda ilk 24 saatte ücret iadesi, bir aylık süre içerisinde premium iptali durumunda sizin tercihinize bağlı olarak hediye hesap ya da %50 para iadesi.**SKT Aktivasyondan itibaren 90 gün Spotify Premium 60 Gün 6 TL *Mevcut hesaba tanımlama, Kurulum benim tarafımdan gerçekleştirilir. **Şu an mevcut değildir. Spotify Premium 30 Gün 4 TL. Sıfır hesap. *2022 Yenileme Aylık 10 TL *Düzenli benim otomatik olarak yenilemem durumunda bu fiyat geçerlidir. Şartlara bağlı olarak hesap devri gerçekleştirilebilir. Spotify Öğrenci Premium tanımlı hesap 10 TL - Hesap sizde kalır. *Username:Password olarak teslim edilir, mail şifresi ilk 30 gün sabit tutulur. Bu süreçte hesap devrini gerçekleştirebilirsiniz. Minimum 6 ay maksimum 12 ay indirim tanımlı hesaplardır. Spotify Öğrenci Premium 90 Gün premium tanımlı hesap 12 TL - Hesap sizde kalır*Username:Password olarak teslim edilir, mail şifresi ilk 30 gün sabit tutulur. Bu süreçte hesap devrini gerçekleştirebilirsiniz. Spotify Premium Aile Hesap 5 TL (90 Gün kullanım) Hesap Sizde Kalır. 6 Kullanıcı ortak adreste bulunmak şartı ile kullanabilir. *Mevcut değil Spotify DE, Spotify US, Spotify AT, Spotify SK tanımlamaları yapılır. Spotify 90 Gün + Storytel 14 Gün Bundle 10 TL *Yukarıda ve aşağıda belirtilen şartlar geçerlidir. Deezer Premium 30 Gün 4 TL. *Hesap şeklindedir. Deezer Premium Family 30 Gün 4 TL. *Hesap şeklindedir. Deezer HiFi 30 Gün 4 TL *Lossless müzik stream, YouTube Music ya da Spotify Kalitesinin üzerinde (FLAC) / FLAC - 16-bit [b]1,411 kbps[/b] Lossless, CD quality Apple Music Premium 90 Gün 6 TL. *Hesap şeklindedir. Sıfır hesap olarak teslim edilir. Süre bitiminde teslim alınır. Mevcut iCloud hesap ile çakışma yaşanabilir. İkinci iCloud hesap olarak kullanıma uygundur. Android APK/iTunes üzerinde sorunsuz çalışır. ** Mevcut hesabınıza tanımlama işlemi kullanıcı adı şifre paylaşmanız durumunda gerçekleştirilebilir. Apple Music Premium 60 Gün 6 TL. *Sizin hesabınıza tanımlanır. Kod şeklindedir. Storytel Premium 4 TL (2 Hafta kullanım) Storytel Premium Gift Kart 22 TL (30 gün kullanım) *Mevcut değil Storytel Premium Hesap 10 TL (30 Gün kullanım) *Mevcut değil Ödeme [hr] NOT: Pazarlık içeren mesajlara dönüş yapmıyorum. Genel olarak ücretleri uygun tutmaya çalıştım. NOT 2: Alıcı ve Satıcı arasında güven ilişkisine dayalı satış gerçekleştiriyorum. Belirtilen kriterlere uyulmaması durumunda hesap iptali gerçekleştirilecektir. İletişim Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luridline -- 3 Mart 2022; 12:24:31 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün