Şimdi Ara

Apple Music şimdiye kadar 40 milyon Android cihaza yüklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, 2015'te kendi müzik dinleme servisini Android platformuna getireceğini açıkladığında herkes şaşırmıştı. Zira şirketin Apple Music gibi hizmetlerini rakip platformlara taşıması çok nadir görülen bir durum. Ancak Apple'ın mümkün olduğunca çok müşteri çekmek isteyeceği göz önüne alındığında son derece mantıklı bir hamle olduğu söylenebilir.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 10 tuşsuz tasarım ile gelebilir
    Cupertinolu teknoloji devi bu kararının karşılığını almış gibi görünüyor. Zira Sensor Tower'ın son rakamlarına göre Apple Music bugüne kadar 40 milyon Android cihaza yüklendi. Yayınlanan veriler, son yıllarda Android platformunda düşüşe geçen Apple Music'in tekrar popülerlik kazanmayı başardığını gösteriyor.

Pazar lideri Spotify

Apple'ın müzik dinleme hizmeti şu anda İsveçli rakibi Spotify'ın gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Bununla birlikte Apple Music'in iOS cihazlarda önceden yüklü olarak gelme gibi bir avantajı var. Bu da kullanıcıların hizmete kaydolmasını kolaylaştırıyor.

• Apple müzik müzikalitesi Spotify göre bir tık daha iyi
    tabi bu farkı duymak için hatırı sayılır bir ses sistemine
    ihtiyaç duyulur.

• joven kullanıcısına yanıt
    Kulaklık ile dinleyince o fark hissetmek zor.

• Tam da şu anda Apple Music'i deniyorum. Hiç fena değil. Spotify kullanılabilirlik açısından daha iyi. Birkaç aydır ana hizmetim olan TIDAL HiFi'ı ise her konuda çok kaliteli buluyorum. Masaüstü & Mobil ikisinde de Master (FLAC) kalitesini sunuyor. Tek kötü tarafı abonelerini saçma sapan 3. taraf hizmetlere bağlıyor. Facebook, Twitter ve Google gibi.

Genel olarak değerlendirirsem Apple Music 3. sırayı hak ediyor. Bir ara Dezeer falan da vardı.. Unutuldu gitti.
  • Bir sıralama yaparsak
    1 Spotify
    2 Apple Music
    3 Tidal hifi
    4 Deezer Hifi
    Spotify ses kalitesi çok iyi olmasa da diğer yönleriyle ağır basıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Apple müzik müzikalitesi Spotify göre bir tık daha iyi
    tabi bu farkı duymak için hatırı sayılır bir ses sistemine
    ihtiyaç duyulur.
    Fark belki kulaklıktan kulaklığa göre değişiyor olabilir ama ben ikisini de aynı anda denediğimde Apple Music daha berrak ses veriyor gibi geldi.

•  Music Ses kalitesi olarak bariz daha iyi fakat tasarım olsun kullanım kolaylığı olsun listeler olsun Spotify burada daha ağır basıyor. Üstelik Spotify TV, PS, Xbox, PC gibi imkanları çok daha rahat.  Music daha PC’de hantal ve leş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben soundcloud kullanıyorum kafam rahat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.