ARKADAŞLAR, Apple e-store üzerinden ürün siparişi vermeden önce bir kez daha düşünün..
Eğer bir Apple ürünü satın almak için apple store u kullanacaksanız Ürünün ödeme ekranında karşınıza gelen ve banka havalesi ödeme yapmanız halinde size indirim vaad eden seçeneğini seçtiğinizde sorunlar da beraberinde geldiğini bilmenizi isterim.
Bir miktar indirim için Havale yöntemini seçtiğinizde ödemenizi banka üzertinden Worldpay denilen sisteme ödeme yapmış oluyorsunuz. Bu durumda da Ödemenin onaylanması için ABD de bulunan Apple merkezinin ödeme onayı vermesi gerekiyor. Bu ödeme onayı yaklaşık normal şartlarda 3 günde geliyor. Eğer hafta sonu veya tatile geliyorsa 5 gün ve üzerine de çıkabiliyor.
Onaydan sonra da İşeniyor adı altında ürünün kargoya hazırlanma süreci başlıyor ki bu da en az iki gün, bir gün de kargoda geçen süre ile ürünün elinize geçmesi bir hafta veya 10 günü bulabiliyor. 23 Ekimde verdiğin IPHONE 6s bugün hala elime geçmedi.
Apple bu konuda çok yetersiz ve çok vurdum duymaz bir tutum gösteriyor. Bu durumu Apple Müşteri hizmetlerine de yazdım ancak sonuç alamadım. Pişkin pişkin cevaplar geldi. Müşteri memnuniyeti sıfır. Bu kadar Global bir kurum bu konuda sınıfta kjalmıştır.