Şimdi Ara

Apple Pencil ve iPad Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steve Jobs Burada Olsaydı Yeni Apple Ürün Lansmanına Ne Derdi ?
    Apple’ın yeni lansmanında tanıtılan ürünler yoğun dikkat çekti. Özellikle 99$ değerindekiApple Pencil ve 12.9″ (inç) ekrana sahip iPad Pro. Apple Fanları Apple Pencil çıktığında çok şaşırdı ve ciddi tepki verdi. Steve Jobs 2007 yılında ekran kalemi kullanmak hakkında gereksiz olduğunu söylemiş ve ayrıca yıllar önce tanıtılan fiziksel klavyeli ve büyük ekranlı Microsoft Surface’i de sert bir şekilde eleştirmişti. Complex News adında bir youtube kanalı özellikle Apple Pencil ve iPad Pro’yu eleştiren bir video yayınladı.

Direk video ekleyemedim linkten bakın

http://infoweb.ml/markalar/apple/steve-jobs-burada-olsaydi-yeni-apple-urun-lansmanina-ne-derdi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzutku -- 19 Eylül 2015; 18:28:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 64bit'e, full HD panellere telefonda ne gerek var diyenler şimdi sessiz kalıp Apple'a mı laf ediyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anasayfa haberleri?
  • Jobs iphone ile dünyada köklü değişikliğe sebep oldu. Eyvallah da iyice şeyini çıkardınız. jobs olsaydı bıdı bıdı bıdı ...

jobs olsaydı ne olacaktı.

iphonelar yarı yarya ucuz mu olacaktı.
    kansere çözüm mü bulacaktı.
    Savaşları mı durduracaktı.
    .
    .
    .

bi tutturdunuz jobs da jobs. Apple hala en büyük firma ve ürünleri yok satıyor. Demekki ceo lar işiniz düzgün yapıyor. her apple ürünü konusunda jobs muhabbetinden sıkıldım haaa

ekleme: uykum geldi ,gerildim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 20 Eylül 2015; 4:51:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Jobs iphone ile dünyada köklü değişikliğe sebep oldu. Eyvallah da iyice şeyini çıkardınız. jobs olsaydı bıdı bıdı bıdı ...

jobs olsaydı ne olacaktı.

iphonelar yarı yarya ucuz mu olacaktı.
    kansere çözüm mü bulacaktı.
    Savaşları mı durduracaktı.
    .
    .
    .

bi tutturdunuz jobs da jobs. Apple hala en büyük firma ve ürünleri yok satıyor. Demekki ceo lar işiniz düzgün yapıyor. her apple ürünü konusunda jobs muhabbetinden sıkıldım haaa

ekleme: uykum geldi ,gerildim kusura bakmayın

Tamam reis sakin ol. Uzan ve yavaşça yorganı üzerine ört.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şarj için iPad pro'ya taktım pencil'ı. "Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve bu iPad ile güvenilebilir bir şekilde çalışmayabilir." uyarısı verip kaale almadı iPad kalemi. iPadi kapatıp açmak ve defalarca kalemi çıkartıp takmak fayda etmedi. Biraz araştırma yapınca özellikle ios 9.2 sonrası, kalemin şarjı bittiğinde iPadin kalemi tanımakta pek de hevesli davranmadığını öğrendim (bende hala 9.1 yüklü).

Bazı vakalarda pencil'ın kutusundan çıkan adaptör yardımıyla şarjı başlattıktan sonra iPadin kalemi "gördüğü" söylense de genellikle kalemin düzelmediğini ve Apple'ın değişim yaptığını öğrendim.

Adaptör evde, ben de epeydir evden uzakta olduğum için bu yöntemi deneme şansım yoktu. Neyse ki ısralı çıkartıp takmaların birinde algıladı iPad kalemin Çin malı çakma kalem olmadığını da şarj etmeye başladı.

Kalemin şarjı sıfırlandığında böyle bir durum başınıza gelebilir, haberiniz ola.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.