< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iPad air m2 ve pencil
-
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun.bende medimarkt ve vatana gittim stoklarında yoktu . Bende apple in sitesinden vereyim derken eğitim indirimiyle aldım.kalem. 2-3 gün gosteriyor tablet 4 -11 Eylül arası diyor. Bu arada akasya yi aradım onların elinde wifi li 11 inch olan yoktu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tahmini tarih onlar öncesinde gelme ihtimalide var.ikisinin ayri günlerde gelmesinin önemi yoktur umarim:) yada sipariş verirsin ikisinin ayni günde kargolanmasini rica etsen belki yardimci olurlar
Siparis verdim,tarihler ayni sizin dediğiniz gibi.kalem geldi..ipad teslilmat 4-11 eylul.acelemiz yok bekliyoruz..apple in eylul etkinliginden sonra fiyatlarin bir tik artacagini dusunuyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar aynı fiyattan gurgencler troy den vesire alma şansımız var mı yani öğrenci indiriminden faydalanma şansımız
Ben de 25 Ağustos pazar günü sipariş ettim. Kalem dün geldi, tablet için 5-12 Eylül olarak gösteriyor. Duruma göre güncelleme yaparım.
-
Ben de siparis verdim bugun . Kalemi 11 eylul tableti 17-24 eylul gibi gosteriyor umarim o tarihlerden daha erken gelir. Kalem bugun kargoya verilmis sanırım tablete işleniyor diyor ayrı ayrı gelecek muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 30 Ağustos 2024; 19:43:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalem genelde 1-2 gün içerisinde veriliyor ancak tableti 1 haftadır bekliyorum neredeyse haftaya çarşamba gibi gelir diye umuyorum kendi siparişimi bu da 10 günlük beklemeye denk geliyor yani.
-
10 gün problem değil 20 gün olursa benim için büyük sorun çünkü okula gideceğim
Ben 14 günü geçeceğini sanmıyorum, zaten satın alırken konfigrasyonu girince teslim zamanı 1-2 hafta diyor. Bu yüzden o süreyi aşacaklarını sanmıyorum ben
Ipad air 2024 olan için konuşuyorum gurgenclerde 128 wifi li olan her renk var öğrenci indirimi 400-500 tl gibi bir fiyat indirimi yapiyor başka bir şey yoktu. Medimarktta cogu mağazaya stok girmiş ben hemen alıp kullanayım ama kalemden feragat ederim diyen world te Medimarkt internet sitesinden sipariş verip mağazadan hemen alabilir 1000 tl world puan vardi. . Lakin alınacak mağazaya sipariş vermeden önce aramak gerekli. Akasya da stok yoktu 2.kez aradım. Haftaya gelir mi bilmiyorum ama doların arttığını ve stokları ve Turkiye sartlarini düşünürsek zam kesin gelir...(malesef)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 31 Ağustos 2024; 0:11:48 >
Haklısınız hocam premium seller mağazalarda stok var ve bazılarında 6 taksit imkanı da var ama kalem fırsatı gerçekten vazgeçmesi zor bir nokta. Ben de iPhone 16 tanıtımından sonra genel bir fiyat güncellemesi bekliyorum ürünlerde. Eğer olmazsa belki iade edip 13 inç’e geçemeyi düşünebilirim.
ben rengi daha açık diye mavi aldım ama videolardan gordugum kadariyla uzay grisi olan modelin rengi de açıkmış . mavi renk çok baskın mı acaba ? Yoksa yine gri tonlarında mı
uzay grisi sitede çok koyu gözüküyordu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 30 Ağustos 2024; 22:10:10 >
Ben iPhone’umu yeşil almıştım, yeşil olsaydı alacaktım ama olmadığı için uzay grisi alayım dedim daha premium bir duruşu olduğu kanısındayım.
Geçen sene özel sipariş macbook sipariş etmiştim 12 günde yollamışlardı. Çinden direkt hızlı kargo ile gönderiyorlar UPS ile. 9 eylül'de yeni iphone çıkacağı için gecikme olabilir ama 15 günü geçeceğini sanmıyorum. Gri dışındaki renkleri pastel olduğu için çok sırıtmıyor. Rengi beğenmezseniz farkı kap ile kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirciler -- 2 Eylül 2024; 13:55:57 > -
bu ipad kaç w hızlı şarj destekliyor ? Hangi adaptörü alayım bu arada iphone 13 için 20w adaptörde lazım tavsiyeler
orijinal apple sitesindeki 20w uyumlu galiba öyle yazıyor apple sitesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X