Arkadaşlar merhaba. Bir süredir forumlarda sürekli randevu alma sorunuyla alakalı bir sürü şey okuyordum fakat başıma bişey gelmediği için randevu almayı hiç denememiştim. Geçen günlerde bir sorunla karşılaşınca randevu almak için dün akşam 23:55 den itibaren sürekli ileri geri yaparak sistemin açılmasını bekliyordum çünkü bir çok forumda 00:00 da siteye girerek sitemin ilk açıldığı saatlerde denememiz gerektiği yazıyordu ama ALAKASI BİLE YOK.
Şöyle ki, randevu alamayınca ve alamayacağımı anlayınca Kadıköyde Apple'ın yetki verdiği teknik servislerden birine gidip değişim talebimi oraya ilettim ve randevu hakkında serzenişte bulundum. Çocuk ''nasıl ya randevu almak çok basit bişey'' diyip hemen oradaki bir Mac'in başına geçip siteyi açtı kullanıcı adımı şifremi girdim ve tadaaaa. Saat öğleden sonra 16:30 civarı olmasına rağmen ayın 27 si ve 28 için randevular kuzu kuzu oracıkta bekliyor. Hiç bozuntuya vermeden çıktım çünkü sorunun neden kaynaklandığını o an anladım.
Gelelim ÇÖZÜME Arkadaşlar çözüm randevuyu CHROME'dan almaya çalışmamak. Chrome harici başka tarayıcılardan siteye girmeniz yeterli oluyor. Dilerseniz hemen deneyebilirsiniz. Chrome'dan girdiğinizde ''mağazada uygun randevu yok'' uyarısını alırken Internet Explorer'dan girdiğinizde 2 gün için uygun randevuların sizi beklediğini göreceksiniz. Google'a ingilizce ve türkçe olarak resim destekli feedback yollayıp durumu bildirdim. Umarım yakında çözüm bulurlar zira bir çok bilgisayar kullanıcısı Chrome kullanıyor ve bu yüzden randevulara erişemiyor. Selametle...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme