Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rezillik başka bir şey değil fazla şımarmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müziğin sesini açmaları... Apple'dan nefret ediyordum daha da nefret ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabir varmis erdide ben olsam o mikrofonu yusuf miroglu misali o yoneticinin agzina sokmaya calisirdim

3.dunya ulkesi turkiyenin gazateci vatandasini kim ipler ?? Ap storedaki calisanlarin kafasi bu iste

• sanki mediamarkt açılışı gibi kapıları açacaklar da Dh çekim yaparak geciktiriyormuş ve yetkililer biran önce müzükleri açıp müşteriyi içeriye salmak istermiş gibi bir durum sezdim ben.hadi Erdi bitirde işimize bakalım müşteri bekliyi
  • şikayet edecem , yazacam apple a email adresi bulamıyorum , sadece telefonla mı sorunları çözüyor bunlar ? bu terbiyesizlik herkese yapılmıştır , ne demek o sonda müzik açmalar , kapat demeler , insan çağırdığı davet ettiği insana bunu yapar mı ?

• Rezillik.

Burada DH falan takmıyorum zaten DH ile de papaz oldum yeri geldiğinde, hesabım ile ilgili sorunlar oldu ceza aldım vb vb.

Ama burada DG sonuna kadar haklı. Ben objektif bakıyorum. Burada yapılan terbiyesizliktir ve kişisel bir konu değildir. Terbiyesizlik Türk halkına yapılmıştır.

Herhangibir ikram olmaması ayrı bir ayıptır. Jest olarak algılayamam ben ikramı. Turizm acentasında çalıştım Tursab etkinliklerine katıldım. Pek çok otele tanıtım amacı ile gittim. Pek çok otelden anlaşma için geldiler. Hiç böyle bir şey olmadı. Bir otelde bir müşterimiz vardı yıldönümleri için eşine motorsikletle istanbul Turu istedi. Pek aşina olduğumuz bir konu değildi ve tavsiye edilen bir firmadan kiraladık. Belgelerde bir sorun olmuş bizzat gittim otele. Otelde o sırada tek müşterimiz var öyle grup falan da götürmedim yani. Adını da vereyim FourSeasons Hotel. Altı üstü müşterim ile görüşeceğim belgeler ile ilgili sorunu halletmek için. Yani hiçbir talepte bulunmama rağmen kahve ikram ettiler. Sonradan müşterimiz de resepsiyonu aramış benim için misafirim demiş ikramda kusur etmeyin biraz gecikeceğim demiş, ondan sonra iyice coştular zaten :D. Yahu arkadaş bu Türk değil. Ama bizim adetlerimize bir saygısı var.

Ben orada ikram edilen kahvede falan değilim. Bakın ben orada müşteri değilim. Ben orada eşi ile yapacakları gezinin gecikmesine sebep olan hizmet satan bir firmanın temsilcisiyim. Orada bağırsa çağırsa gık deme hakkım yok çünkü haklı.

İnsanlık nedir? Nasıl bir firma olunur? Yabancı bir ülkeye gittiğin zaman adetlerine nasıl saygı gösterilir. Adam nasıl olunur hiç görmemiş kişiler burada çıkıp ANTİAPPLE bir faaliyet güdülüyormuş gibi konuşmasınlar. Dünyadan haberleri yok zira ve bu sebeple bir zahmet bilmedikleri şey hakkında yorum yapmasınlar.

Aynı terbiyesizliği Nokia dan gördüm ben. Cep telefonum defalarca servise gitti. Ve öyle böyle değil ALEV aldı telefon. Bir kez de değil üstelik. Nokia çok büyüktü o zaman. Ve bu yaşadığım olay da bitişinin başlangıcı idi. Aynı Apple ın şu an yaptığı gibi bir tarafları kalktı sımardı. Ama çok şişen balon çabuk patlar. Yıllardır sektöre hiçbir şey katmadı. Nokia nın batma döngüsüne girdiği gün gibi BEN YAPARIM ONLAR ALIR mantığı ile devam ediyor. Google onlarca dile destek verirken Apple da durum ne acaba?

Orada çok sabırlı davranmışlar bence. Aslında hak ettikleri davranış şudur.

Kes kes dedikleri sırada kamerayı onlara çeviririm. İngilizce ve Türkçe olarak gel kardeşim sorunun ne ise kameraya söyle derim. Durumu da açıklayıp biraz dramatize eden bir sunum ile pek çok farklı dilde altyazı ile Youtube ve farklı video kanallarına yüklerim. Bir örneğini de Apple a direkt olarak mail atarım. Ayrıca Samsung a da bir kopyasını göndermeyi ihmal etmem. Samsung nasıl olsa Apple ile dalga geçmeyi seviyor. Eminim kısa sürede popüler olurdu.

• Keşke müziği açma ahlaksızlığını yapmasalardı.
  • "etkinlik olarak kuyruktaki müşterileri çekeceksiniz" ne demek yahu?
    Bu nasıl bir lümpenlik...
    Appleın yersiz küstahlığı üstüne bir de yerel kesimin sonradan görmeliği eklenince çok kötü bir tablo çıkmış ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Tasarımcıyım ve Mac kadar saçma birşey görmedim. Özellikle 5k ekran güzel bir yenilik olabilir ama şu devre göre fazla.
    Windows 7, Full HD ekran ile yapamadğım şey yok, Mac'ı denediğimde yapmaya çalştığım çoğu şey skntı çıkarttı, özellikle kısıtlı yazılm desteği.

Kimse övmesin şu mac'ı, öyle donanıma 10bin küsür para verecek saf arıyorlar, ben 10bine o donanımı 2ye,3 e katlarım, tasarımcının ihtiyacı olan, render ve build sorunlarınıda 2, 3 kat hızlandırırm, apple kesinlikle bu konuda iyi değil, iphonesi olan alası geliyor.
    Daha dün iç mimarlk ofisine gittim bi bayanın iphonesi var, 2 gün öncede mac almş kullanamıyor, 7000e almş pc kasıyor. Vay arkadaş dedimya, bide hava atıyor.

Çok güzel dile getirmişiniz düşüncelerimi, bire bir katılıyorum söylediklerinize, bende grafik tasarım mezunuyum. Okulumuzda mac prolar vardı, hiç randıman alamıyordum. O paranın hakkını veren bir performansı kesinlikle yoktu. O klavye ve mouse la zaten tam bir komediydi.
    Tasarımcı mac kullanır diye bir algı var. Bence o tasarımcıların marjinal, havalı olacağım diye yırtındıkları ÖZENTİ bir durum. Hiç de gerek yok. Render yada ağır yüklü işlerde iyi bir kasa önemli, ancak sadece masa üstü yayıncılık için (photoshop,illustrator vb) kullanılcaksa sadece Mönitörü iyi seçmek yeterli diye düşünüyorum.

• Teknoloji açısından "de gidi de" diyorum. Tabi ekran kartının Allah yardımcısı olsun.
    Muhabiri ağır eziklemişler, bildiğin paketlemişler adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

kavgadan beslediler son gunlerde salak sacma haberleri paylastilar. yok ipad 2 bukuluyomus yok apple store da terbiyesizlik olmus.
    o zaman yayinlama incelemeyi eksik kalsin ya da yayinda tavrini koy ordaki yoneticelere-calisanlara sonra gelip burda apple store da hakiszlik size de yapildi diyosun. yaptirtma o zaman temsil ettigin insanlarin hakkini ya da burda kimseyi editorsun diye zan aldinda birakma. sonra boyle android den hissesi olanlarla apple yonetimde soz sahibi olanlari butun gun farkli yerlerde kapistirir durursun. boyle gelen gelirden hayir gelmez dh.
    anasayfa haberlerini hic ettiniz.
    suraya bakin hocam kufurler havada ucusuyor. birinin esi dostu girse gorse anasayfa haberi teknoloji bakicam diye rezillige bak?

aynen katılıyorum

artık teknoloji değil, gelir ön plana çıkartıldığı için insanlıkta yok oluyor

sadece bu sayfada ad block 15 tane reklam engellemiş ,tamam reklam gelirleriyle ayakta duruyorlar ama el insaf yani ,reklamlar arası yorum olunca işin ciddiyeti de kalmıyor

tabi birde son zamanlarda liseli ergenlere verdikleri taviz ile forum çekilmez bir hal alıyor

önceden şikayet ettiğimiz an hemen ilgilenilir ve gerekli uyarı/ceza verilirdi ,şimdi bırakın cezayı yöneticilerle boğuşuyoruz ,onlara ceza vermedikleri gibi biraz daha üstelesek bize ceza verecekler

ne kadar reyting o kadar para durumları olunca edepli ,bilgili insanlar hakarete uğruyor

burada saygısız terbiyesiz kişilerin küfür etmesi ile gerçekte yapılan terbiyesizliklerin örtülmeye çalışılması söz konusu olamaz. neden gerçekte hayatta birebir karşılaşılmış , başkalarınında bilmesinde fayda olacağı şeylerin görülmesinden rahatsızlık duyuyorsunuz? hep güzel tarafını mı gösterecekler? reytinge yormuşlar birde sanki yalan yanlış düzmece bir haber varmış gibi reyting ön yargısı yapılıyor kendilerince.

forumun yönetimi beğenmiyorsanız ilgili yerlerde dile getirin..

Hocam anlamazlar boşverin. Ben site yöneticilerine bırakıyorum böyle , DH düşmanlarını!
    ^Erdi bey yaşadıklarını anlatıyor^ -Elmayı karalıyorsun diye demediklerini bırakmayanlar bile oluyor . Bazılarının DH ye karşı içinde baya bir şeyler birikmiş. Elma ürünlerine karşı tüketiciyi yanlış yönlendiriyor DH diye siteye kin kusuyor, serzeniş de bulunuyor. Keşke tüketiciye artık tüketmeyelim, almayalım diye bağırsak çağırsak, haykırsak ...

Teknolojileri yerin dibine batsın, onlar yapıyor biz burda bir birimizi yiyecez nerdeyse.

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    o şahıs zaten yöneticinin başka hesabı

ben bu güne kadar yöneticiler hariç bu tarz cevap veren üye görmedim

sonra size ne oluyor da bu kadar dh. savunucusu oluyorsunuz ,onların zaten her türlü yetkisi var ,istedikleri üyeyi gözünün üstünde kaşın var diyerek uzaklaştırabiliyor

bizim ise sadece şikayet etme hakkımız var ,çifte standart sana yapılsa yine böyle savunur musun ?

ayrıca kendinize yapılan hoşunuza gitmiyorsa ,sizde başkasına yapmayın dedik ,ne var bunda ?
  • Bilgisayar incelemesinden daha çok personelin, tanıtım ekibini çıkarmak istemesini konuştuk yav, bence konu silinebilir.

• Buna salak gibi 10bin lira vereceğime 5bin liraya hayvan gibi sistem kurar hackintosh ile macos kurar dualboot yapıp windowsta kurarım hem oyunu mu oynarım hem mac kullanırım
  • BerkayAltok B kullanıcısına yanıt
    Bi toplasana 5K cozunurluklu ips panel ekranli canavar sistem? Hem de 5000 TL ye...

Allah askina topla bi sistem de gorelim.

• Tasarım a 10 puan veriyorum Performans 10 veriyorum İsletim sistemine 10 puan veriyorum tek eksiği orjinalden baska birsey yuklenemesi ekran desen 5k retina süper

• Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    5k çözünürlüğe ihtiyaç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

Arkadaşlar merhaba, iyi geceler.

Yaşadığım olayın tüm detaylarını Mobilite'de anlattım, Pazar günü yayında olacak.

Bu arada birkaç mesajda benzer şeyler gördüğüm için belirtmek istedim; bahsi geçen saygısızlığı yapan mağaza yöneticileri değil bizzat Apple'ın Avrupa PR yöneticileridir.

Teşekkürler.

''Apple'ın Avrupa PR yöneticileridir'' aboo yani Apple terbiyesizlikte artık bir üst kademeleri zorluyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.