Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla istedim imac11000 liraya denk gelio oldu ozm ben bi banka soyum geliom urun incelemesi yapcam daha

• Fiuati gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiymiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biraz durum abartılmış. Sonuçta orası uzun uzun inceleme yapılacak biryer değil.

• Cok pahalı maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: obiwan165

Madem ürünlerini incelemeye sorun çıkarıyorlar keşke hiç yayınlamasaydınızincelemeyi.zihniyete bak davet et sonra kovala.çok yazık.

Merhaba,

Firmanın kendisi çok büyük bir ayıp işledi ve bu bana değil daha çok sizlere yapılmış bir hakaret oldu. Çünkü bir gazetecinin kurduğu cümleyi bitirmesine, içeriğini tamamlamasına izin vermemek, hiç firmanın ilkeleri arasında olmamalı diye düşünüyorum. Böyle şeyleri emin olun Amerika gibi ülkelerde yapamazlar, yaptırmazlar. Dolayısıyla kimse bizim ülkemize ve ülkemizdeki gazetecilere de bu şekilde davranamaz, davranmamalı. Ben de haklı tepkimi, yaptıklarını video sonunda çok naif bir şekilde dile getirdim.

Ürünlere karşı tepkili olamam, sonucunda merak eden çok fazla teknoloji sevdalısı var. Mesleğimin ilkeleri de bunu gerektirir dolayısıyla içerik üretmeye, cihazların artı ve eksilerini objektif bir şekilde dile getirmeye devam edeceğim. Ancak kesin olan şu var, dün yaşananlar Apple gibi bir firmaya hiç kimsenin yakıştıramayacağı şeylerdi, "hiç bir beklentisi olmayan, sadece ürünleri ve mağazayı görmeye gelen gazeteci çekim için senden izin alsın, 7 dakikada bitirirsen yap-yoksa yapma tarzında baskıcı bir tutum uygula, buna rağmen çekimi kabul eden gazetecinin videosunu yarı sürede manipüle et ve son sözünü söylemesine fırsat vermeden müziğin sesini sonuna kadar aç..."

Takdiri size bırakıyorum değerli dostlar.

orada bulunan sensin bize neden hakaret etmiş oluyor muş ki? adam seni kovmuş,bize neden pay çıkıyor?bu senin sorunun,senin acziyetin.sen orada kendini "basın mensubu " olarak kabul ettirememiş,çalıştığın oluşumu kabul ettirememişsin.üzerinde ki ezikliği atmak yok bu size yapıldı rerörerö yapma.
    ayrıca;sanırım sahada çalışan gerçek bir gazeteci değilsin.o yüzden şunu bilmiyorsun;sana insan gibi 7 dakika vermişler. her röportajın ,her sunumun bir süresi olur.mal satılan mağazadasın,ürünü işgal ediyorsun.sonuçta bir forum adına gidiyorsun.insanların seni çok fazla ciddiye almasını bekleyemezsin.yeri geliyor hürriyet adına gittiğimiz halde ciddiye alınmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 30 Aralık 2014; 10:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

quote:

Madem ürünlerini incelemeye sorun çıkarıyorlar keşke hiç yayınlamasaydınızincelemeyi.zihniyete bak davet et sonra kovala.çok yazık.

Merhaba,

Firmanın kendisi çok büyük bir ayıp işledi ve bu bana değil daha çok sizlere yapılmış bir hakaret oldu. Çünkü bir gazetecinin kurduğu cümleyi bitirmesine, içeriğini tamamlamasına izin vermemek, hiç firmanın ilkeleri arasında olmamalı diye düşünüyorum. Böyle şeyleri emin olun Amerika gibi ülkelerde yapamazlar, yaptırmazlar. Dolayısıyla kimse bizim ülkemize ve ülkemizdeki gazetecilere de bu şekilde davranamaz, davranmamalı. Ben de haklı tepkimi, yaptıklarını video sonunda çok naif bir şekilde dile getirdim.

Ürünlere karşı tepkili olamam, sonucunda merak eden çok fazla teknoloji sevdalısı var. Mesleğimin ilkeleri de bunu gerektirir dolayısıyla içerik üretmeye, cihazların artı ve eksilerini objektif bir şekilde dile getirmeye devam edeceğim. Ancak kesin olan şu var, dün yaşananlar Apple gibi bir firmaya hiç kimsenin yakıştıramayacağı şeylerdi, "hiç bir beklentisi olmayan, sadece ürünleri ve mağazayı görmeye gelen gazeteci çekim için senden izin alsın, 7 dakikada bitirirsen yap-yoksa yapma tarzında baskıcı bir tutum uygula, buna rağmen çekimi kabul eden gazetecinin videosunu yarı sürede manipüle et ve son sözünü söylemesine fırsat vermeden müziğin sesini sonuna kadar aç..."

orada bulunan sensin bize neden hakaret etmiş oluyor muş ki? adam seni kovmuş,bize neden pay çıkıyor?bu senin sorunun,senin acziyetin.sen orada kendini "basın mensubu " olarak kabul ettirememiş,çalıştığın oluşumu kabul ettirememişsin.üzerinde ki ezikliği atmak yok bu size yapıldı rerörerö yapma.

Sen durumdan memnunsan sorun yok. 4 dakikada cihazın neyini anladiysan o sana yeterli geliyorsa teknolojiden de bir o kadar anlamıyorsun demektir.

beni ilgilendiren birşey yok.sorumun muhattabı sen değilsin
    şöyle de bir eklemem var;ayrıca;sanırım sahada çalışan gerçek bir gazeteci değilsin.o yüzden şunu bilmiyorsun;sana insan gibi 7 dakika vermişler. her röportajın ,her sunumun bir süresi olur.mal satılan mağazadasın,ürünü işgal ediyorsun.sonuçta bir forum adına gidiyorsun.insanların seni çok fazla ciddiye almasını bekleyemezsin.yeri geliyor hürriyet adına gittiğimiz halde ciddiye alınmıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Sen durumdan memnunsan sorun yok. 4 dakikada cihazın neyini anladiysan o sana yeterli geliyorsa teknolojiden de bir o kadar anlamıyorsun demektir.

beni ilgilendiren birşey yok.sorumun muhattabı sen değilsin
    şöyle de bir eklemem var;ayrıca;sanırım sahada çalışan gerçek bir gazeteci değilsin.o yüzden şunu bilmiyorsun;sana insan gibi 7 dakika vermişler. her röportajın ,her sunumun bir süresi olur.mal satılan mağazadasın,ürünü işgal ediyorsun.sonuçta bir forum adına gidiyorsun.insanların seni çok fazla ciddiye almasını bekleyemezsin.yeri geliyor hürriyet adına gittiğimiz halde ciddiye alınmıyoruz.

Sirf bize birseyler sunabilmek icin 7 dakikaya razi olan turkiyenin en buyuk teknoloji haber sitesinin editorune 4. dakikada bitir artik demeleri sence cok normal yani? Samsung turkiye mudurleri, her ayri urun ve teknoloji icin saatlerce röportaj verirken magazada bir stand onunde 7 dakika bile bekleyememisler. Urunlerine ne kadar guvendikleri belli. Bu islerin icindeysen 4 dakikada yaptigin bir iMac tanitim videonu atarsan hepimiz hemfikir olabilir.

sorunun muhattabı sen değilsin.seni ilgilendiren bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon322

Bence biraz durum abartılmış. Sonuçta orası uzun uzun inceleme yapılacak biryer değil.

yani.orası aktif satış yapılan bir yer.
  • Vay be
  • Gerçekten büyük terbiyesizlik! Ama ben firma değil kişisel (yöneticilerden) kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Fakat yine de Apple resmi olarak özür dilemeli, sadece mağaza açmak bir ülkedeki marka varlığı açısından yeterli bir şey değil. İndirek olsa da bu tarz olaylarla da marka kendini gösterir içerisinde bulunduğu ülkeye kabul ettirir. Erdi'nin incelemelerini beğeniyorum fakat bazı konularda birazcık daha öznel olması gerektiğine inanarak daha profesyonel olabileceğini düşünüyorum!

• Bizim milletimiz ne kadar boş, ne kadar aptal nasılda işkembe-i kübradan konuşmaya hevesli, yazık.

• Takip

• Apple dan nefret etme sebepleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

isterse 10 k olsun uygulama oyun olmadıktan sonra...

imac'lerin hedef kitlesi reklam ve grafik tasarım firmalarıdır.o alanda yer alan uygulama çeşitlilği de hiçbir bilgisayarda yoktur.yani rakipsizdir.bu işlerle uğraşan firmalar için de çözünürlük ve görüntü işleme gücü çok önemlidir.

Reklam ve grafik tasarım için macbook almıştım fakat CorelDRAW kuramadığım için iade ettim böyle önemli bir programın mac ile uyumlu olmaması saçmalık.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.