Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi apple ne yapmis videoyu duz olarak izledim 34.sn felan dediler. Pek dikkat etmedim ama olay ne hani bir sey mi diyor bir hareket mi var 34. Saniyede ?

biri laf etmeden asagilamadan duzgunce yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendileri için incelenen bir üründe DH'e kovarcasına davranılması; Apple'ın dünya vizyonuna aykırı. Böylesine bir davranışın ardından videonun editörün seçimi olarak yayınlanması ise bize ters. Bence mağazanın uyarılması için Apple global den destek alınır. Her alanda İnsan saygı gösterdiği kadar sevgi görür. İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

quote:

Apple hep teknolojide ilkleri başarıyor helal olsun adamlara. Android sahibi kekolar damlar yavaş yavaş, bakalım nasıl trolleyecekler...

Kavga cikarmaya gerek yok
    İnsanlar android kullaniyor diye de hakarete gerek yok

Sövülesi tiplere iftifat edemem. Asında neler yazarım da 15 gün banlanmak istemem.

Özgüvene bak sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10,000 TL Ucuzmuş alalım 10 tane pakatler geliyorum
  • apple bitmiştir, zaten bitikti ama jopa dönüyordu şimdi bitirdim. bu kadar snop bi firma görmedim. fanusa sıkıştırılmış bi kısım kendini elit zannedenlerin oyuncağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr

Erdi bey bence bu videoyu yayınlamakla çok iyi yaptınız apple Türkiyenin ne kadar iğrenç bir firma olduğunu görmüş olduk !

Daha dun telefon goturduk ust tusu bozulmustu yenisini verdiler 15 dk icinde bos bos yorum yapmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Bey hakkınızı arayın madem izin veriliyor çekim bitmeden b kovalamaca niye? Belki de apple bu bize örnek vermez felan demeniz mi fitili ateşledi? ama hoş değil yapılan altı üstü mağaza çalışanı ürününü bedava reklam eden birine böyle davranılmaz.

• Ne dh'e birşey olur ne apple'a herkes mantığıyla düşünsün duygularıyla değil karşıdaki muzonun gm Firması değil yada casper exper değil apple.500 milyar etmez dh ile 500 milyar dolarlık Apple'ı karşı karşıya getirmeyin herkes büyüyerek devam edecek hepsi bu.Yok zaten satmıyordu batsın bitsin yorganı üzerine örtmemiş kıçı açıkta kalmış birinin rüyasındaki temennisinden başka şey değil nasıl sattığını hepiniz görüyorsunuz.Güçlüysen kazımazsın kimseyi olay bu kadar basit.Kırılan kırıldığıyla kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

quote:

Apple hep teknolojide ilkleri başarıyor helal olsun adamlara. Android sahibi kekolar damlar yavaş yavaş, bakalım nasıl trolleyecekler...

Kavga cikarmaya gerek yok
    İnsanlar android kullaniyor diye de hakarete gerek yok

Apple ile aynı duşta sabun düşürenler androidçilere nasılda keko demiş. :D

Ortalama bir memur bile 5 ay yemeyip içmesse alıyor ürünü.O kadar paraya satacaksa ne anlamı varki?
  • Yaptıkları saygısızlık.

• Ordaki muzik bilerek acilmadi bence adminler apple karsiti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de yapilan saygisizlik. İş çıkışı ugramayi dusunuyordum vazgectim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Apple basını iplemiyor

Merhaba,

Büyük resmi görmemiz gerekiyor.

Eğer dediğiniz gibiyse, Apple bu hareketiyle o basın kuruluşunun hitap ettiği kitleyi yani sizi de iplemiyor

Teşekkürler.

siz dh. yöneticileri de bizi iplemiyorsunuz ,bakın yaptığım şikayetlerin bazıları günlerdir öylece duruyor ama bana ceza olunca en geç 24 saat sonra hemen işleme koyuyorsunuz

hatta yapmayın etmeyin bir çocuğa çocuk dedik diye 4 gün ceza verilir mi diyoruz ,cevap olarak

biz okuduk ve kararımız doğru diyorsanız o zaman sizin de yakınma hakkınız olamaz

malum burası Türkiye ve güç ve makam sahipleri her zaman haklı olan bir ülke

ise size yapılan da normal diyebiliriz

• Bu "K" harifnde birşeyler var.Model yükseldikçe iyi olduğunu falan düşünüyorlar herhalde.Hu hu... Hangi sistem 4K'ya hazır gib 5Kya hazır olunsun?
  • Erdi bey iyi sabır varmış yerinizde olsam kavga çıkarmasam bile sözlü hakaret ederdim kesin ki devamında kavga çıkardı zaten, hem bir apple ürününün tanıtımı yapıyorsunuz bide kalkıp size hızlı ol diyolar onuda geçtim utanmadan müziğin sesini açıyorlar, büyük terbiyesizlik yerinizde olsam bu videoyu yayınlamazdım bile ama yayınlayarak iyi yapmışsınız basına karşı olan tavrını gördük appleın. Bende hep neden iphone incelemesi yapılmıyor diye eleştirenlerdendim ama görüyorum ki inceleme falan haketmiyorlarmış zaten.
  • Videonun sonuna doğru basmışlar müziği defol git der gibi. Yerinizde olsam bir daha oradan içeri adımımı atmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Gelecek yorumlardaki tartışmalara şimdiden kendi yorumumu katmak isterim;

Yazılım ile uğraşanlar, oyun sevdalıları için PC,
    Görsel dizayn ile uğraşanlar için ise Mac tercih edilmeli.

Genel kullanıcılar için ise ikisi de tercih edilebilir.

Bir ara gerçekten şu furya vardı ancak bence birazda gösteriştir artık iMac . Çünkü sağlam prof bir ekran kartı ve çekirdek sayısı yüksek bir işlemci ile bence 3dmax'tan daha çok verim alınır.(tasarımcıdan ziyade yazılımcı sayılırım ancak yapı firmasında çalışırken 3dmax kullanan arkadaşlarım vardı.) Çünkü bildiğim kadarıyla 3dmax mesela çekirdek başına işlem yapıyor..

Ayrıca 5k retine yüksek çözünürlüğü nerede kullanacaksın allasen tasarım yaparken şuan o da var. Video Prodüksiyon yapsan 1080p bile boyut olarak fazla geliyor.

Bilmiyorum belki adam akıllı kullanma fırsatım olmadığı için önyargım var ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi 10bin TL'ye bunu her alanda tokatlayacak bir pc toplanabilir bence.

• Gormemisi yetkili yaparlarsa olacagi budur donanim habere yapilan bu cahillik ve tecrubesizlik yuzunden appleden tamamen sogudum sonucta bu yetkiliyi tutanda apple. Erdi abi sen yine sukunetini bozmamisisini yapmissin saygilar...

• bende orda inceleme fırsatı buldum cok begendim e tabi sonucta apple

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Gelecek yorumlardaki tartışmalara şimdiden kendi yorumumu katmak isterim;

Yazılım ile uğraşanlar, oyun sevdalıları için PC,
    Görsel dizayn ile uğraşanlar için ise Mac tercih edilmeli.

Genel kullanıcılar için ise ikisi de tercih edilebilir.

Bir ara gerçekten şu furya vardı ancak bence birazda gösteriştir artık iMac . Çünkü sağlam prof bir ekran kartı ve çekirdek sayısı yüksek bir işlemci ile bence 3dmax'tan daha çok verim alınır.(tasarımcıdan ziyade yazılımcı sayılırım ancak yapı firmasında çalışırken 3dmax kullanan arkadaşlarım vardı.) Çünkü bildiğim kadarıyla 3dmax mesela çekirdek başına işlem yapıyor..

Ayrıca 5k retine yüksek çözünürlüğü nerede kullanacaksın allasen tasarım yaparken şuan o da var. Video Prodüksiyon yapsan 1080p bile boyut olarak fazla geliyor.

Bilmiyorum belki adam akıllı kullanma fırsatım olmadığı için önyargım var ancak yukardaki arkadaşın dediği gibi 10bin TL'ye bunu her alanda tokatlayacak bir pc toplanabilir bence.

Sizin gibi bende bir yazılımcıyım. İşim gereği sabahtan akşama kadar, yeri geliyor sabahlara kadar 10-18 saat bilgisayar başında kod yazıyorum. İş yerinde şirketin verdiği hp elitebook üst seviye notebook kullanıyorum, 14" ve full hd çözünürşüğe sahip. Ancak o bilgisayarın ekranına 2-3 saat baktıktan sonra gözlerim kan çanağına dönüyor, gözümü kapattığımda acıyı hissedebiliyorum. Ancak şahsi bilgisayarım olan retina macbook pro'da 10-12 saat başında kaldığımda gözlerimde ne ağrı ne sızı ne de kanlanma oluyor. Retina imac de masaüstü bilgisayar kullananlara bu olanağı sağlıyor. Maclere sadece işlemci-ekran kartı-fiyat yönünden bakmak çok da doğru değil. Fiyatına gelirsek, bence de çok uçuk rakam ancak 5k monitörlerle kıyasladığınızda sadece monitör fiyatına geldiği ortada.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.